לא נותר אלא להתרפק על העבר

לא נותר אלא להתרפק על העבר

מי שהיה צריך את הכתבות בוואלה! ובידיעות אחרונות כדי להבין מה באמת מנחה את אביב גפן, צר לי לי עליו. כבר לפני שנה כתבתי כתבה "תם האביב - עכשיו מעונן" שבא הראתי בדיוק מה מנחה את האיש הזה ששמו אביב גפן. על אביב גפן השתלטו חברת תקליטים רודפת בצע, מפיק שתלטן, וקהל בינוני שליקק את גם את הרוק של אביב מהרצפה. אני היום במקום שאני לא מאשים את אביב. אני עצוב עליו, בשבילו ובשביל המוסיקה הישראלית. אביב גפן בחר להיות מיליונר וסלברטי על פני מוסיקאי ויוצר. הוא משווה את עצמו לקולד פליי אבל לא ראיתי את כריס מרטין בכל צהובון ומדור רכילות כמו שראיתי את אביב. גם לא ראיתי את כריס מרטין מדבר כל היום על דיכאון וצחייך כל הזמן במסעדות יוקרה. לא ראיתי אותו גם משחק על הצמחוניות שלו כמו שאביב משחק על המכונית ההידראולית שלו... אביב בחר את הכיוון בפרסומת לביסלי. הוא בחר בכיוון שלו כשהפיק את נינט ונתן תו מחיר לקהל שלו(דרש בחוזה עוד כסף על פגיעה בכבודו בקרב הקהל). אביב פרסם שם של חברת מכוניות על הלוגו של הטעויות ויש לו מופעים מיוחדים לחברת סלולר. בהופעות הוא כבר לא מנגן שירים שמדברים אליו אלא להיטים שהקהל אוהב לשמוע. אותו קהל בינוני שנתן לו להתדרדר ואכל כל חרא שזרקו לכיוונו. חברים יקרים, אל תהיו עצובים ואל תכעסו. חברת תקליטים וסוכן השתלטו על ילד מבולבל וזה מה שיצא. במקום אמן קבילנו סוחר מוסיקלי. במקום מוסיקאי קיבלנו פזמונאי להיטים. אני לא אתפלא אם אביב גפן יגמור כמו צביקה פיק. בקיצור, תצביעו ברגליים. אל תקנו, אל תלכו להופעות ותשארו נאמנים לעקרונות שאביב כל כך אהב בצעירותו. יש לכם דיסקים מעולים מהעב רלהתרפק עליהם. אלו היו ימים שמאחורי אביב גפן עמד אדם אחד בודד ולא תווית ריקה וחסרת תוכן...

shmuelr

New member
מילים כדורבנות. הסכמתי איתך גם בעבר

אביב הפך לחלק מזה. צריך לאחז טוב בדיסקים הראשונים שאביב עוד היה נאמן לעצמו.

מסכימה

אני לא אתפלא אם אביב גפן יגמור כמו צביקה פיק.
חחח

TairAtias

New member
אתה צודק חלקית

אבל תן לי שם של אמן לא ממוסחר אין אחד כזה אנחנו חיים בעולם מסריח וממוסחר שאי אפשר אחרת

TairAtias

New member
אני רוצה להוסיף

שדעה וצורת חשיבה זה דבר שמשתנה מדקה לדקה, מרגע לדודלי בטח שמגיל 19 לגיל 30 יתרחש שינוי. בגיל 19 אביב חשב שאפשר להצליח ולעשות כסף [מה לעשות זה המניע של כל אמן וכל צייר וכל לא יודע מה היום] בלי להתמסחר, בלי רינגטונים, בלי חסויות וכו'

LightbuIb sun

New member
רוצה לשמוע משהו אירוני?

כנראה שאתה לא מכיר אומנים מצויינים מישראל שהם לא ממוסחרים- אך ורק בגלל העובדה שהם לא ממוסחרים.

פורטיסחרוף אהוד בנאי

גבריאל בלחסן ערן צור מוניקה סקס אביתר בנאי עמיר בניון. כל אלה ועוד הרבה לא עושים פרסומות לא כותבים ליוצאי כוכב נולד והם התותחים באמת הם יודעים שהם טובים גם בלי כל החלטורות הקטנות האלה שמוסיפים עוד כסף ופירסום.

shanzi11

New member
אתה רציני?

מוניקה סקס לא ממוסחרים? אתה כנראה חי בבועה משלך חביבי...

טוב התקלת אותי בלהקה אחת

ישר כוח..... מה ממוסחר בהם תלמדי אותי דברים שאנלא יודע

hagzi

New member
מוניקה כקבוצה../images/Emo29.gif

ממש לא ממוסחרים... אולי כיחידים זה שונה, אבל בתור מוניקה סקס הם ממש לא ממוסחרים. מתי ראית שהם לא עומדים מאחורי הדברים שלהם ועושים דברים רק בשביל הכסף והשם? תקן אותי אם אני טועה...

מעכבת

New member
גבריאל בלחסן,עמיר בניון,אביתר בנאי

מספיק לך? אל תגיד דברים סתם יש הרבה אמנים מוצלחים כלכך ומוכשרים בטירוף שלא צריכים את כל המסחור הזין הזה כדי להיות כאלה,והערך שלהם רק עולה בעיני בזכות זה,שלא כמו אחרים...

ghdg

New member
הממ

לא שאני מצדיקה את אביב גפן שאם כולם עושים את זה, זה הופך את זה ללגיטימי. אבל זה לא רק הימים האחרונים שכולכם קמתם מהמיטה והחלטתם "היי! אביב גפן ממוסחר!" לא. אביב גפן, אם לצערכם או לשמחתכם-תחליטו לבד, היינו זמר ממוסחר כבר מתחילת דרכו (או לפחות מהדיסק הראשון). ולא, אני לא באה לעקוץ או לשפוט. רק להעיר על תמימות הדעים. משום שמסחור זהו לא כל העסק של פירסומות ביסלי/פיס/הונדה/ארומה/וואטאבר,השמעת שירים בגלגל"צ, נינט טייב או איה כורם או כל השטויות שהוא עשה לאחרונה. זמר או אומן לא ממוסחר כמו שכולם שואפים ליהיות כשתיהיו גדולים זהו אופן שפועל לפי שיטת מ"פה לאוזן" שזוהי שיטה כפשוטו כמשמעו. וזאת אומרת שכמעט כל דבר שתעשו בחייכם הבוגרים והמשגשגים בתחום המוזיקה ייחשב למיסחור משום שככה זה. גם הוצאת קליפים, ראיון לעיתון ידיעות אחרונות (שכן גם ראש1) נחשב למיסחור המוזיקה. אך מה, מרוב כמות המוזיקאים שקיבלו קצת שכל והבינו שהם רוצים להרוויח משהו מהעסק הזה ובחרו בשיטה קצת יותר קלה מלחכות שמישהו בטעות יזכיר את השם של הלהקה לפני ארוחת הערב, זה הפך למשהו נורמטיבי, למשהו מותר. אבל עוד שנתיים שלוש במקרה הטוב..האם פרסומות ביסלי עוד ייראו לכם כמשהו שיערער את אמינות האומן? לא, גם זה יהיה בסדר. כמובן עד שזה יגיע לקיסריה.

nini6

New member
היהודים, אלג'יר.

וזאת הטענה הכי מטומטמת ששמעתי בחיים שלי. בעיקר כשזה מגיע מאביב גפן, שהטיף ללכת נגד הזרם. אם כולם ממוסחרים אז גם אני? ואם הרוב חושבים שמלחמה נגד סוריה זה הפיתרון אז מעכשיו הוא גם חושב ככה?

plane crazy

New member
צודק

אני שעד לא מזמן ידעתי שאני לא אפסיק להעריץ את אביב גפן הבנתי את כל מה שהוא עושה וממש ירדתי ממנו הוא כבר לא אלוהים ולא מתקרב להיות מלך.. והרבה יבינו את זה כשהם יגדלו.

למעלה