לא נכון

ruth yehuda

New member
לא נכון../images/Emo70.gif

מוטי אתה אמרת שהסרטים של התאומות משעממים

motib4

New member
חלקם...

חלקם מאוד משעממים- והעלילה בסוף מסתכמת בשתי בנות שפוגשות בנים ומתאהבות. קחי לדוגמא את "מותק, הילדות בתחלפו". זה סרט שונה, על עלילה שונה, וזה מה שעושה אותו יותר מעניין וייחודי. כמובן שלראות את התאומות זה אף פעם לא נמאס,
אבל צריך מינימליות של רמה בסרט. אל ללכת עם קו המחשבה הזה שהתאומות מופיעות בו אז הוא מדהים, פשוט לא כדאי לכם... חבל שהרבה חושבים ככה- כי בתכל´ס- זה לא נכון. וכן רות, זה פשוט משעמם.

ruth yehuda

New member
תגובה

אני לא חושבת שבתור אחד שמנהל פורום ל התאומות ויש לו אתר יכול לכלול את כל הסרטים ולהגיד שהם משעממים! אני מסכימה לגמרי שהסרט ´להגיע לשם´ הוא משעמם לגמרי! אבל כל השאר- רובם מאד מעניינים! נכון שזה ברור שהם יפגשו בנים ויהיו חברים אבל בכל זאת כמעט בכל סרט יש משהו מיוחד, בלונדון המנצחת יש את התחרות וגם זה שהם פתרו את התעלומה בצורה הרפתקנית וכל זה. שפתינו חתומות-הן מטיילות בכל העול, והקטע עם הפעלולים, רק בסוף יש את הקטע עם הבנים, וביננו- חייב להיות את זה-זה חלק מהקטע! ועוד הרבה סרטים מאוד נחמדים! אבל יש לי משהו להעיר, הסרט דרכון לפריז הוא נחמד וזה אבל לפי דעתי-הוא רדוד לגמרי! מלא ילדים אומרים שהוא מאוד יפה אבל בתכלס אין בו משהו מיוחד: 2 ילדות טסות לפריז ופוגשות 2 בנים! טוב, ולסיכום: יש לתאומות הרבה סרטים יפים ובבקשה לא לכלול סרטים בודדים מאד ולהגיד משעממים!!!!!

doosie

New member
רות...

אני חושבת ש: על טעם וריח אין להתווכח! אם מוטי חושב שהם משעממים זכותו - לא?! (מדינה חופשית) גם אני חושבת שרוב הסרטים שלהן בעלי עלילה דומה שכבר די נמאסה על כולם (רובם...!), העלילה בהחלט משעממת (נמאס לראות אותו הדבר - כמו שמוטי אמר..)... את חושבת בצורה אחת ואנחנו חושבים אחרת...

motib4

New member
רות...

כמו שהדס אמרה- על טעם ועל ריח אין להתווכח. זה שאני מנהל את הפורום ויש לי אתר על התאומות לא מציב לי שום מגבלה בקשר למה שאני חושב על התאומות ובכלל. אם נראה לי שהם משעמם זו דעתי. ואם נראה לי שהסרטים של התאומות משעממים, אז בשבילי הם משעממים. ממש לא הייתה במקום ההערה הזו.
אמרת שבלונדון המנצחת יש את הקטע של התחרות וכו´... מה את מצפה? שלא תהיה שום עלילה? הרי עלילה של סרט מלא לא יכולה להיות שתי בנות פוגשות שתי בנים. כי זה מסתכם בשתי דקות וחצי. אני מעריץ של התאומות, אבל לא אובססי!

Alexis14

New member
אני מסכימה עם מוטי..

אני אמשיך לראות לראות ולראות את הסרטים של התאומות כי אני נהנית מהן, מהבנות. העלילה לא משהו- ואני חושבת שאם בנות אחרות היו משחקות בו הייתי עדיין רואה סרט או שניים, ואז מוותרת. כי בת´כלס- כמה אפשר? boy meets girl, girl has a crush on the boy, boy founds out, they live happily ever after... זהו הדפוס בסרטים של התאומות... כנ"ל לגבי ההרפתקאות- משעמם אבל התאומות חמודות.. אז סובלים...

מוטי? לא הלכת לבית ספר?

אולי נדבר!!!! יש לי ב11 טיסה לאילת ואני צריכה לארוז אבל אני משאירה את הכל להורים שלי...חחח...אז לפני כמה דקות קמתי, ו...לאן הלכתי? לכאן! ממש נאמנה לפורום הא?!

A d i d a

New member
מוטי

נראה לי שקצת הגזמת.. כשנוגה כתבה "אז סובלים" ואתה כתבת "את סולבת! אני לא יכול"! אז נראה לי שאם אתה כל כך סובל מהסרטים של התאומות למה לעזאזל אתה רואה אותם? אני מבינה אתכם שאתם אומרים שהם משעממים ובלי עלילה וגם אני חושבת ככה (אנחנו ריאלסטים) אבל בתור מעריץ אני לא חושבת שכדאי שתחשיב את עצמך כמעריץ אם אתה סובל מהסרטים של התאומות, בכל זאת, הסרטים זה הדבר המרכזי בקריירה שלהן ולא כל הבגדים, משחקים ובלה בלה בלה. הןשחקניות ולא משהו אחר.

motib4

New member
אם היית קוראת טוב טוב את ההודעה של

נגה, היית מבינה שאני מדבר על "הרפתקאות מרי קייט ואשלי". פעם הבאה- תאמתי עובדות.

גו נגה! גו מוטי!

אני נהנת לצפות בסרטים, וזהו. חלקם משעממים, חלקם נחמדים, וחלקם יפים. אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח....

olsen fan

New member
רות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז מה עם הוא מנהל הפורום
לכל אחד יש זכות להביע את הדעה שלו

תלוי...

תראו נגיד נ"לונדון המנצחת" לא התלהבתי משהו.
ומ-"לא מגלות לאף אחד" די התלהבתי! כי זה הטעים לטעם שלי. יש כאלה שאוהבים סרטים כאלה ויש כאלה שאחרים. (הבנתם? כי אני לא...) אז האמת...מוטי די צודק, כי לפי דעתו. אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב את כל הסרטים של התאומות, ואני גם בטוחה שחלק מהסדרות, אבל אפילו אני (מעריצה מספר 1) יש כמה סרטים שאני לא אוהבת... הן צריכות להפסיק לטוס בכל העולם בשביל לצלם סרט, ז´תומרת, כמעט כל הסרטים שלהן זה בארצות שונות-כי "הן רצו לטייל" (ככה רובר´ט תורן אמר) תראו-"לונדון המנצחת"=לונדון "דרכון לפריז"=פריז "לא מגלות לאף אחד"=אוסטרליה (איזה שם דפוק תקעו לזה
) "כשברומא"-רומא (די ברור...) בכל אופן הרבה מאוד סרטים שלהן שמה, שישנו את הסגנון, ויעברו פחות לסגנון מתאהבות בבחורים חמודים לאללה, די אר סו קיוט!!!!!!! למרות שאת זה אני אוהבת אבל שישנו קצת, אני בטוחה שעוד יותר נאהב אותן עם הן יעשו סרטים עם יותר, איך לומר, עלילה מענינית. *עם הגעת למסקנה שאני לא אוהבת את הסרטים\סדרות שלהן אז....... תוציאי את זה מהראש, ומהר
אני מתה על התאומות ועל הסרטים שלהן, רק...מה שהיה למעלה... טוב, אז פליז אל תעלבי, גם אני די הופתעתי כשמוטי אמר את זה

Alexis14

New member
דווקא הקטע עם הארצות נחמד...

זתומרת- הוא עדיף, מאשר אם כל הסרטים היו בקליפורניה או משהו. פה לפחות יש קטע שהן מטפסות על גשר סידני הארבור/רואות את מגדל אייפל/מטיילות ולומדות על לונדון/מטיילות ברומא ורואות אתרים-אני משערת...

ruth yehuda

New member
לכולם!!!!!!!!

אני רק רציתי להגיד שבתור מעריץ של התאומות (כמו שאמרת) לא מתאים לך להגיד שכל הסרטים של התאומות משעממים!!!!

shelly cool

New member
אמרת שרובם.......ואם אשלי או מרי קי

יט היו שומעות הם היו נעלבות...בתור מעריץ אתה לא אמור לעשות כאלו דברים...........

omer wild

New member
אבל מוטי התכוון לעלילה../images/Emo70.gif וזה נכון.

אין מה לעשות כי הן עשו כבר מלא סרטים ביחד
ואין כל כך הרבה רעיונות לסרטים מגוונים שיש שתי תאומות
מה כבר אפשר לעשות
אז אולי רוב הסרטים לא כל כך מוצלחים
,אבל זה לא אומר שיש רק סרטים
יש ספרים,סדרות וכ´ו... וחוץ מזה אולי מוטי מעריץ אותן ולא את הסרטים
!| אני צודקת

למעלה