לא נכון

טוב

אני חייב להגיד שהסרטים של התאומות לדעתי קצת משעמים אבל זה מסיבה אחת שחוזרת על עצמה בכל דבר כמעט שקשור לתאומות מסחריות הסרטים של התאומות ממוחזרים בגלל שרוברט ת´ורן או משהוא אחר שאחראי אל התאומות חושב שאפשר לסחוט עוד כסף מהתסריט הזה (שכבר פירתנו אותו מליון פעם). התסריט של הסרטים לא יתחלף כשמשהוא יחשוב אל תסריט חדש כי תאמינו לי שזאת לא הבעיה שלהם התסריט יוחלף כשההכנסות מהסרטים ירדו ואז רוברט ת´ורן יחליט שהתסריט נמאז ויחליט לעשות משהוא אחר עם עלילה יותר מקורית

d a n a o s h

New member
דעתי ../images/Emo9.gif

אני חושבת שהסרטים של התאומות ממש מדליקים
ולבינתיים לא ראיתי שום סרט משעמם! לא ראיתי את כל הסרטים - ראיתי את: גול כפול מותק הילדות התחלפו לא מגלות לאף אחד לונדון המנצחת דרכון לפריז אבא משתדך אבל יש עוד... כמו חופשה בשמש, לבית של סבתא... להגיע לשם ואני מאוד מקווה שיצא לי לראות אותם במיוחד את שני החדשים
ובקשר להרפתקאות מרי קייט ואשלי - זה באמת משעמם, למרות שהם ממש חמודות שם

ruth yehuda

New member
כל הסרטים שראית באמת מדליקים ואני

חושבת שכולם התחלי עם ´הסרטים של התאומות משעממי´ רק בגלל ´להגיע לשם´ זה באמת סרט משעמם אבל כל השאר- מאוד יפים!!!!!

Danna P

New member
מוכרחה להגיב!

אז ככה, העניין די סוכם, אבל בכל זאת רציתי לומר את מה שיש לי. אני חושבת שהסרטים הראשונים של התאומות היו מוצלחים הרבה יותר, ואני מדברת על כל הסרטים עד ´אבא משתדך´. לגבי החדשים, ללא ספק כיף לי לראות אותם, משעממים הם לא, אבל לא עד כדי כך מרתקים שאני אצפה בהם שוב ושוב. לראות את התאומות זה תמיד כיף. לגבי המסיבות וההרפתקאות, אני חושבת שרובינו אם לא כולנו די עברו את הגיל. אהבתי לראות אותן לפני כמה שנים, עכשיו כבר לא. לסיכום, כל אלה שטענו שחלק מהסרטים משעממים, לא פגעו בשום צורה בתאומות, אלא העבירו ביקורת על העלילה! ולכל אלה שהתנגדו- אני משוכנעת שאם באחד הסרטים האחרונים היו מככבים שחקנים אחרים, לא הייתם מקדישים לו כ"כ הרבה. וזה שהעלילה לא בשיא, לא אומר שאנחנו לא נהנים מהצפייה- עובדה! כל אחד כאן יכול לשנן שורות מכל סרט של התאומות בלי בעיה וכולנו ראינו כל סרט 5 פעמים לכל היותר! דנה

למעלה