לא נכנסתי כדי להציק

ronit365

New member
לא נכנסתי כדי להציק

נכנסתי להביע דיעה אולי שכחתם איפה אתן נמצאות ! האינטרנט הוא דבר נפלא שמקבל את כולם לא הבדלי מין צבע לאום ודיעה. אבל כנראה שכאן אתם דוגלים בשיטה של "סתימת פיות"! לכל אחד זכות להביע את דעתו והצד השני לא חייב לקבל . ראיתי את התגובות שלכן למה שכתבתי למרות שהמנהלת מחקה הם שמורים אצלי ויועברו לתפוז . חבל מאוד שאתם מתנהגות כך למישהו שמרגיש שונה ממכם! יום נפלא ואין כמו צחוק של ילדים בבית
|בנדנה

Kalla

New member
וגם אין כמו ברית מילה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ronit365

New member
היי קאלההה../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

נכון אין כמו ברית מילה!

karnity

New member
תקראי שוב את מה שכתבת...

גב' "אם אני הייתי אלוהים".... את חצופה! את זו שלא מקבלת דיעות שונות משלך... תפני את הביקורת שלך כלפי עצמך קודם כל!

ronit365

New member
זכותי לכתוב מה שאני חושבת

אני קוראת כאן למעלה מחצי שעה ואני רואה את תגובותת חברייך לפורום ולי את קוראת חצופה? "לכי תחפשי" ועוד. אין לי ביקורת על עצמי אני שלמה עם החלטתי להביא ילדים לעולם וכן ירבו!

catapul

New member
כמה ילדותי מצידך!

אני בקושי כותב כאן... אבל כמישהו ממש פולט שטויות אני חייב להגיב! "למזלי", עוד הספקתי לקרוא הודעותייך שנמחקו (ובצדק..) ואת מדברת על.." האינטרנט הוא דבר נפלא שמקבל את כולם לא הבדלי מין צבע לאום ודיעה.." ומצד שני, כותבת שאם היית אלוהים לא היית מאפשרת לאנשים כמוכם ילדים... מוסר כפול וצביעות הם בלתי נסבלים!! ורק אדם ילדותי לא מסוגל לראות את זה...

ronit365

New member
לזה בדיוק היתכוונתי

שבאינטרנט אתה יכול להביע את דעתך . ואני חושבת שמי שלא רוצה ילדים לא יקבל את הזכות להביא ילדים שהזכות תעבור למי שרוצה ולא יכול. זו היתה כוונתי במשפט שצרם לך כל כך!

XUXA141

New member
אם את כל כך שלמה עם עצמך..

למה את חוזרת על זה שוב ושוב? בדרך כלל כשאדם אומר שוב ושוב "אני מאושר, אני מאושר" זה בגלל שהוא מפחד שהוא לא באמת כזה, ורוצה לשכנע את עצמו...

ronit365

New member
למה את כל הזמן משנה את דבריי

איפה ראית שכתבתי כמה פעמים???????????

XUXA141

New member
לפחות בשלוש הודעות שונות כתבת:

"עצמי אני שלמה עם החלטתי " "אני מאושרת" "ברוך ה'" וכו'

XUXA141

New member
כולל בהודעה שנמחקה, להלן ציטוטים.

"ואין כמו צחוק של ילדים בבית" - ( דעה אישית או נסיון שכנוע עצמי?) " אין כמו ברית מילה!" (כנ"ל) "אין לי ביקורת על עצמי אני שלמה עם החלטתי להביא ילדים לעולם " וכמובן ההודעה שנמחקה בה את מודיעה שיש לך כבר כמה ילדים והרביעי בדרך ואת מאד מאושרת.

QueenOfMagic

New member
את יודעת למה את שומרת את ההודעות?

לא סתם כי ימחקו לך אותם...כי את יודעת את לא בסדר.. ממש לא מעניין אותי אם את קוראת את הכתוב פה. מעניין אותי שאת פוגעת במתכוון, אפילו אם זו "הבעת דיעה", בבנות הפורום שאני אחת מהן!! וההודעה הזו לשתיכן (רונית ואימא של פשושי) אע"פ שאני לא קראתי את ההודעות של רונית. אבל אני יודעת שאם מחקו פה הודעה היא צריכה להיות חתיכה הודעה מעליבה וחסרת רגישות ברמות גבוהות..כי לפי מה שאני מכירה את קרניתי היא לא מוחקת את הטרולים הכי גרועים שהילכו פה על גבי הפרום שמהוו מקלט מפני (לא רוצה להשתמש במילה שיש לי כרגע בראש) אנשים כמוכם!

inbal76

New member
אז למה את ממשיכה להציק?

אם את באה לבית של אדם ומעליבה אותו אז זכותו לגרש אותך. אם את באה לפורום ומעליבה את משתתפיו - זכותו של המנהל "לסתום לך את הפה". תפסיקי כבר להיתמם כי את לא עובדת על אף אחד חוץ מאשר על עצמך. כתבת דברים מעליבים ומתנשאים. לא יעזור לך שתגידי עוד עשר פעמים "אבל רק כתבתי את דעתי!!!!!" לדעתי את אמא אומללה ומיואשת מילדיה המעצבנים, ולכן את באה הנה להציק לנו. מעליב? מצטערת. רק כתבתי את דעתי! כשתלמדי להתייחס בכבוד לזולת - תקבלי יחס של כבוד בחזרה. כל שנותר לי הוא להצטער על הדוגמה הרעה שאת מהווה לילדייך. כולי תקווה שהם איכשהו יגדלו בכל זאת להיות פחות צרי מוחין ויהירים מאמא שלהם.

ronit365

New member
את יודעת מה לא ארד לרמה של אישה

ממורמרת כמוך ורק את יודעת למה את ממורמרת ורק שאלה אחרונה אז דוגמא את תתני לילדייך לכשיהיו?????????

עינת12

New member
ענבל כתבה תשובה מנומקת ועניינית

של מה שאת יכולה לעשות הוא לעלות לרמתה. "ממורמרת" - המממ... אני בכלל לא קיבלתי רושם שענבל ממורמרת. "איזו דוגמא את תתני לילדיך לכשיהיו??????" את יודעת היטב את התשובה - לא יהיו. ואם כבר לרדת, אז אני עושה זאת - התמונה בכרטיס האישי שלך - תינוק בוכה בגלל פעולה כירורגית לא הכרחית שמתבצעת בגופו, ואמו בוחרת לשים את התמונה בכרטיס האישי שלה. הסקתי מזה שאת סדיסטית. ועוד גרוע מכך - נהנית מהתעללות בבנך. נמוך, אני יודעת.

ronit365

New member
לעינת 12

ענבל כתבה לי תשובה עינינית? "לדעתי את אמא אומללה ומיואשת מילדיה המעצבנים, ולכן את באה הנה להציק לנו. מעליב? מצטערת. רק כתבתי את דעתי! כשתלמדי להתייחס בכבוד לזולת - תקבלי יחס של כבוד בחזרה. כל שנותר לי הוא להצטער על הדוגמה הרעה שאת מהווה לילדייך. כולי תקווה שהם איכשהו יגדלו בכל זאת להיות פחות צרי מוחין ויהירים מאמא שלהם." (ציטוט של ענבל) מי צר מוח מי? אבל אני לא נפגעת לא הצלחת יקירתי לפגוע בי. מי שמתוסכל כאן זה אתן וקראתי מעט מאוד תגובות שלכם כאן עם הבלאגן עם פורום הורים לתינוקות. לקרוא לילד "חבילה" זו אכן הפרעה נפשית . בקשר לברית מילה גם עם זה יש לך בעיה?

למעלה