לא נכנסתי כדי להציק

MazeE

New member
לא חשבתי שאי פעם

אצטרך להגיב לדברים שנאמרים בכוללנות ובחוסר מחשבה מוחלט - כדאי שתחשבי פעם אחת נוספת לפחות לפני שאת מצהירה ש"מי שמתוסכל כאן זה אתן". קיראי רק פעם אחת את כל ההודעות בעמוד הראשון בלבד, אבל את כולו, ואם עדיין תחשבי באופן כוללני שכזה - אז כבר אין לי מה לומר לך מלבד יעזור לך האל!!!!

inbal76

New member
לרגע לא ציפיתי שתביני את הציניות

ואכן לא אכזבת אותי ולא הבנת. כתבתי לך זאת בשביל להדגים לך שאפשר לכתוב דברים מתנשאים ופוגעניים, וזה שאח"כ אומרים "אבל רק אמרתי את דעתי!" לא הופך אותם פתאום ל"הבעת דיעה עניינית ולגיטימית". אבל אני משערת שעדיין לא הבנת, ואת תמשיכי ליבב שאנחנו שאוכלים לך, שותים לך, ומרביצים לך ומתנהגים אליך לא יפה, ומה בכלל עשית שזה מגיע לך?! הרי רק אמרת את דעתך! (וזה רק במקרה שדעתך היא שההורים של כולנו היו דפוקים, ואנחנו חייבים לקבל את זה כי אחרת אנחנו צרי מוחין ותוקפניים). לא משנה. כל השאר הבינו. את מוזמנת להמשיך בשלך. לילה טוב.

ט ו ש ה

New member
בנות!!! למה אתן ממשיכות להגיב???

זה לא ברור שיש אנשים שלא רואיים לתגובה??? ראבאק, האישה שמה תמונה מהברית של הילד שלה בכרטיס - לדעתי זה אומר הכל!!! עזבו את זה, שתחיה במציאות האומללה והקטנה שלה, שתמשיך להטיף, שתבוא לצעוק, מה איכפת לכן??!!! קרנית עושה עבודה מעולה, כולנו יודעות את זה, ואני בטוחה - למרות שלא ראיתי את השרשור המחוק - שההודעות שם היו מתחת לכל ביקורת, כולנו יודעת את זה, אז מה הענין? רק בגלל שה"גברת" באה לצעוק אצלנו בפורום אנחנו צריכות לצעוק יותר חזק?

ronit365

New member
בוקר טוב טושה

אני מבינה שגם לך יש בעיה עם התמונה של הברית מילה ,וזה לא הילד שלי ולא הברית של הילד שלי. אני רק רוצה לציין שאתן יודעות יופי לעוות את מה שאני כותבת, ואני לא חיה במציאות אומללה כדבריך,ולא צעקתי מי שצועק וזועק זה אתן. קרנית מחקה את מה שכתבתי לא רק בגלל מה שכתבתי אלא בגלל התגובות המגעילות של חברותייך לפורום. אם הייתן כל כך שלמות עם עצמכן וחושבות שאתן צודקות לא היתם מתקיפות . עד עכשיו רק צעקתם ניבלתם את הפה רק אחת מכן וזו "שלכת" וזה יאמר לזכותה כתבה דברי חוכמה! תודה ויום נפלא

t32

New member
די כבר

את לא תוכלי להבחין ב"דברי חוכמה" גם אם יצנחו על ראשך. ראיתי כבר מחקרים שהריון פוגע ביכולות הקוגנטיביות ועוד כישורים מסויימים- אבל עד כדי כך?

ronit365

New member
אני לא מבינה לא פניתי אלייך

את לא חייבת לתרום "מהגיגייך" לדברי "החוכמה" שאני לא מבינה!

t32

New member
רונית

פנית לכולנו באומרך שניבלנו את פינו והתקפנו אותך- לכן, מותר לי להגיב(כאן זה אינטרנט, לא?) שיהיה לך יום מקסים, לידה קלה וברית קלה לתינוק. תעדכני בשמחות.(בלי שמץ ציניות)

XUXA141

New member
אם המחיקה היתה בגלל התגובות..

אז היו מוחקים רק את התגובות ומשאירים את ההודעה המקורית. זה שהתגובות נמחקו זה כי זה מה שקורה כשמוחקים הודעה שמתחילה שרשור.

ronit365

New member
כן כן זה סיפורי פוגי

זה כדי שמה שכתבת את יעלם אבל הספקתי לקרוא !

XUXA141

New member
כמה שאני זוכרת מה שכתבתי היה

התמיהה לכך שאם את אישה דתית, מה את מחפשת במקום משוקץ כמו האינטרנט. זה הכל.

XUXA141

New member
"אבל רק הבעתי את דעתי"

ומשפט כמו "לקרוא לילד "חבילה" זו אכן הפרעה נפשית " הוא אחלה מחמאה שלא נועדה לפגוע באף אחד. אז סליחה, לא לקבל אנשים עם דעות שונות שחס ושלום מעיזים לערער על ערכים קדושים שבהם שטפו אותך מגיל אפס, לדעתי זו הפרעה נפשית לא פחות. "מי שמתוסכל כאן זה אתן"? הלו? אנחנו לא אלה שמתרגזים על אחרים.. אנחנו לא אלה שבאים לפורומים אחרים ומתחילים להטיף להם שהם לא בסדר וחולי רוח עם ילדות עשוקה... אז מי המתוסכל כאן?

ronit365

New member
זה מה שאת כתבת

תקראי שוב את כל התגובות שלכם אליי ואם לא הבנת אז תפנימי! את שוב מעוותת את דבריי.

../images/Emo124.gifבנות

נדמה לי שהדיון קצת מיצה את עצמו. youre shmoopy. no - youre shmoopy etc יאללה, בוקר חדש, יום חדש, סופ"ש חדש, דיאטה חדשה שיהיה לכולכן יום מקסים

למעלה