לא נמאס לכם?

urifink

New member
לא נמאס לכם?

כל כמה חודשים באיזה פורום קומיקס.. אותן טענות... אותם דיונים...אני מודה שהיה לי הרבה יותר כיף לקרוא פירגונים אבל הם כנראה לא נחלתם של מרבית קוראי הקומיקס בארץ אפילו אם אתה מפרגן להם.. חבל. התנשאות ואליטיזם לא יבנו בארץ תרבות קומיקס בריאה.

yonabarak

New member
הכבוד שאנחנו רוחשים לפועלך

ולתרומתך לקומיקס הישראלי, לא צריך לסתום את פינו מלהביע דיעה מנומקת על איכות התוצרת שלך. מי אמר שאתה מפרגן להם? זבנג דווקא מוכיח את ההיפך: את הזילזול שלך באינטיליגנציה של הקוראים. הדיונים מתעוררים מחדש מדי פעם כשדור חדש של מתדיינים מגיע. לוותיקים, אתה יכול לפחות לתת נקודות על התמדה. ביקורת היא חלק מתרבות קומיקס בריאה. הרוב המוחלט הקוראים שלך דווקא די אוהבים ומפרגנים לך, והדבר מתבטא במכירות שלך. קבוצה קטנה של מבקרים "אליטיסטים" לא צריכה להפריע לענק שכמוך. אנחנו היתושים ואתה הפיל, אז תפתח עור קצת יותר עבה ותפסיק להיעלב כל פעם מחדש.

urifink

New member
האמת שאתה צודק

סתם תפסתם אותי במצב רוח רע. אבל בכל אופן את הזילזול בקוראי מצאתי דווקא אצלכם כשהעלתם בדעתכם שהם רואים בזבנג כדוגמא לדמויות אמיתיות בחיים. הם הרבה יותר אינטיליגנטים ממה שאתם חושבים למרות שהם לא קוראים X MEN

yonabarak

New member
בכל מקרה

אני מתנצל אם פגעתי בך, וכאמור, את ההישגים שלך אף אחד לא ייקח ממך. כל קורא ו\או יוצר קומיקס בארץ חייב לך, לא משנה באיזה ז´אנר. אם לא היית קיים לא היינו כאן ולא היה לנו במי לחבוט מדי פעם, כשמשעמם..

urifink

New member
יש לנו משהו משותף

גם אני חושב שFINK זה הדבר הכי טוב שעשיתי

purple boy

New member
הכי קל לקטר ולהתנשא, אבל שזה מגיע

לעסקים פתאום קרוסאובר של זבנג וארינאה זה כן טוב. זה לא עובד ככה, לא משתפים פעולה עם מישהו ואז תוקעים לו סכין בגב. אם היוצרים של ארינאה חושבים שזבנג זה קומיקס ברמה מאוד נמוכה שמטרתו לעשות אך ורק כסף, אז למה הם שיתפו עם זבנג פעולה? שיתוף פעולה עם משהו אומר ששני הצדדים תומכים ומעריכים אחד את השני. אז אם יוצרי ארינאה לא תומכים ולא מעריכים את זבנג זאת אומרת שהם שיתפו איתו פעולה אך ורק בגלל הכסף. זאת אומרת שכל האשמות וההשמצות שלהם כלפי אורי פינק חוזרות אליהם כמו בומרנג. לסיכום: יוצרי ארינאה, לפני שאתם משמיצים מישהו תחשבו פעמיים ותסתכלו על מה שאתם עושים. אני לא זוכר שאורי פינק אמר משהו רע על הקומיקס שלכם.

*GormE*

New member
אורי פינק

תעשה לי ילד!! אני אקרא לו גל או ליאון רוזנברג

HackMachine

New member
רוצה פירגונים?

עובדות: 1) זבנג היה הקומיקס (*המצחיק באמת) הראשון שקראתי
.. אני חושב.. אלא אם כן אני לא זוכר.. 2) יש לי ידיד שעד היום הדבר היחיד שהוא מצייר זה את מאיה בביקיני
3) היה לי יומני זבנג במשך 4 שנים ברציפות!.. הפסקתי לקנות כשהבנתי שאני לא משתמש בהם חוץ מלקרוא את הבדיחות
. סליחה שאני מנצל את ההזדמנות... אני באמת לא בדקתי.. אבל יש לך קומיקסים יותר רציניים מזבנג או שזה הדבר הכי חזק אצלך עכשיו?

FINK

אכן FINK הוא אחד הדברים הטובים ביותר שאורי עשה (אני בכל זאת מעדיףאת "ספר הג´ונגל"). לפני כמה ימים, כשהייתי אורח, מישהו דיבר על ה"ציורים המגעילים" של אורי. ברור כי האדם הזה לא קרא את FINK. אורי מפגין בחוברת זו מגוון רחב של סגנונות, השונים אחד מן השני. מומלץ לבדוק!!

¥EleVatioN¥

New member
חחחח לי יש יומן של זבנג השנה../images/Emo13.gif

וכבר סיימתי לקרוא את כולו מההתחלה עד הסוף
חחחחחחחח מאוד משעמם אצלנו בשיעורים כנראה

Cartman

New member
אורי, דווקא מה שאתה עושה

עכשיו מאוד זוכה להערכה אצלי, הירידה הזאת אל העם וכו´... בכל מקרה, אני גם הייתי "מעריץ" שלך עד שנה שעברה בערך (אני בן 16). כל שנה השביעות רצון שלי מהתפוקה שלך ירדה, עד שהשנה החלטתי כבר לא לקנות את זבנג 15. גם יומן זבנג לא קניתי השנה, וגם את הזבנג האישי על יוספה ואשר לא קניתי. אני לא בטוח אם זה אני שהתבגרתי, או אתה ש"התיילדת", אבל החומר שלך כבר לא מצחיק, אינפנטילי, ודי מונוטוני. כמה אפשר לחזור על אותם שטיקים? סיגל פמיניסטית זועמת, ג´ינג´י חרמן, מאיה כוסית, אשר בריון דביל, וכו´ וכו´. שינוי התסרוקות שלהם זה לא מה שיהפוך את הקומיקס ליותר מתוחכם. אבל אולי בעצם הייעוד של ´זבנג´ הוא לא יותר מהעברת כמה דקות משעממות בשיעור? אולי כל ההתנפלות הזאת היא סתמית, כי אנחנו מחפשים עומק בשלולית? אולי. אז כנראה אנחנו לא קהל היעד של זבנג. אין לך סיבה להעלב, ישנם מספיק אנשים שוראים בך כאל וימשיכו לקנות כל בלאט שהשם שלך רשום עליו. אני במקומך הייתי מבסוט. נ.ב-מה היה הקטע עם ´זבנג למכשף המתחיל´?! איזו נפילה.

Cartman

New member
אז מה אתה בא לפה להתבכיין?

דרך אגב, מה קורה עם קורן שדמי? הדבר האחרון שלו שראיתי זה ´רייצ´ל´ בעיתוני חינם של גלובוס, שאיך להגיד את זה בצורה יפה, בעעעע. הוא מתכנן משהו רציני לזמן הקרוב? אתם מתכננים עוד שיתוף פעולה? לדעתי ´פרופיל 107´ היה הדבר הכי מעניין שיצא תחת ידיך. אולי תעשה עוד משהו בסגנון (הכוונה לא סגנון הסופר גיבורים בישראל, שדי מיצית בפרופיל 107, אלא הסגנון של כתיבה יותר חכמה, יותר ריאליסטית, יותר מעניינת, וכו´ וכו´)?

zViper

New member
רגע, רגע... זה אכן אתה?!../images/Emo13.gif

אורי פינק, זה אכן אתה? אם כן, בעצם קשה להוכיח זאת,במיוחד כאן על-גבי האיטרטנט. אז לא נורא, אני נותן אימון זמני שאכן כך
אם אכן זה אתה, יש לי רעיון, מדוע שלא תיצור חוברת (חד-פעמית או לא, זה אולי הקוראים יחליטו
) והנושא שלה: גיבור-על תוצרת הארץ, בשם: הצפע
מה דעתך? זרקתי כפפה, טוב אזרוק שניים, בכל זאת החורף הגיע...
אשמח לשמוע את דעתך בנושא. הצפע.

HackMachine

New member
האמת

אורי, אתה נראה לי האדם היחידי עם המשאבים והקשרים המתאימים ליצור לישראל דמות גיבור על (רצינית לשם שינוי).. ואני לא מתכוון סגנון זבנג או סופר שלומפר.. משהו יותר רציני. אולי זה לא טוב לעסקים אני לא מבין בזה

zViper

New member
מה דעתך? (להאקמשין)

נכון רעיון נחמד? גיבור-על קומיקסי בשם: הצפע? נכון שהשם נשמע מקורי ומיוחד ומתאים לתפקד כגיבור על?
הצפע.

HackMachine

New member
לא דווקא צפע..

זה נשמע יותר מדי ילדותי.. אני מתכוון אפילו משהו ריאליסטי. לא חייב להיות סופר-גיבור אולי אפילו גיבור רגיל ואנושי.

למעלה