לא נמאס לכם?

ננסק

New member
גם כן דיון, מה שהולך פה.../images/Emo46.gif

זאת לא חזרה לנושא הדיון המקורי, זאת טחינה במקום. הרי אורי אמר כבר שההודעה המקורית נכתבה סתם במצב רוח מצ´וקמק. באני, לא סביר יותר שאדם הגיוני ושקול כמו יוצר קומיקס ראשי בארץ היה מביע את דעתו בצורה עניינית, בדיוק באותו סגנון שאתה השתמשת בו כאן? בוודאי. כלומר, ההודעה הראשונה ובעלת שלוש השורות היא החלקה של רגע, וזה קורה לכולנו, ותעזבו כבר את הבן אדם. הוא רק בן אדם, ומותר לו להתרגז ולהיות "לא בסדר" מדי פעם.
אני מסכים עם הרבה ממה שאמרת, באני: אני מעריץ נלהב של זבנג מאז תחילתו, גם אני חושב שהוא יותר מחופף היום מאשר בעבר, ואחת ממטרות הפורום היא באמת להציג לאנשים שקומיקס זה יותר מזבנג. אבל ההסכמה שלי נפסקת מהקטע בו התחלת לנתח "התבכיינות" שמעולם לא קרתה. כשאתה מתייחס בצורה עניינית למשהו שהוא בוודאות מוחלטת לא נכתב בצורה עניינית, -אתה- יוצא מגוחך מהעסק. לדעתי השתמשת בשורות האחרונות רק כדי שתוכל להרצות קצת לאורי פינק, ו"לתת לו על הראש", כביכול, דבר שיכולת לעשות מצויין גם בלי נימת האצבע המאשימה! וסלחו לי שחרגתי, אבל אני לא אוהב לראות דיונים שמאבדים את האינטגריות שלהם כדיון.

effigy

New member
לננסק, כולם אומרים את מה שיש להם

להגיד... אני כמו עוד הרבה חברי פורום מסכים עם סקאם באני... אם מישהו רוצה להציב לאורי שאלות הוא מוזמן...

ננסק

New member
ואני לרגע לא מונע מהם את זה.

אני רק מתרעם על ההתייחסות לנושא שאני מוצא לא ענייני, ושמוצג בצורה שלא מוצאת חן בעיני. אני אפילו מסכים עם כל מילה של באני!

The Crusader

New member
יפה אמרת

מסכים איתך לגמרי... אבל אני בהחלט מבין את טענתו של פינק(זה באמת הוא אגב???) כשהוא מתלונן על היחס שהוא קיבל... כלומר מבחינת אומנות...אני לא הכי אוהב את זבנג...כלומר אני יודע שפינק מסוגל להגיע לרמה ממש ממש גבוהה! (ראיתי כמו כולם בעסודות אחרות שלו) ואני לא אומר שהאומנות היא לא יפה כי היא מושלמת בשביל הקונספט של זבנג כקומיקס סאטירי הומוריסטי(שבהחלט מצחיק ^_^) אבל מה לעשות אני אוהד של גוד אולד פאשין סופר הירוז! ^_^ בכל אופן לפינק מגיע בהחלט גם ביקורות טובות..כי עד כמה שרוצים לומר שהוא כביכול גרם לכולם בארץ לחשוב שזה ילדותי ובכן...זה בולשיט! כלומר הוא יצר את זה כנראה בגלל שזו כבר הייתה התפיסה והא התאים עצמו לשוק... ובכלל...בלעדיו אולי בכלל לא היה תרבות קומיקס... הוא הניח את לבני הבניין... עכשיו אנחנו צריכם להמשיך לקורות ולגג...(מטאפורה מחורבנת אבל זה מה שעלה לי לראש...) בכל אופן...טענתי היא זו... אורי פינק..למרות שאני אישית (ואני בטוח שעוד רבים כאן) מעריך אותך... הייתי שמח לראות אותך מוציא איזה קומיקס מגניב של super heros! וכמובן שאתה יכול להכניס בדיחות...אין כמו סופר הירו שצוחק על אוייביו ^_^(ראה ערך ספיידרמן ^_^) קיצר חזק ואמץ.... and make some more comics ^_^

טרקן

New member
נו על צרות אופקים אתם מדברים

מדברים פה רק על קומיקס ממדינה אחת (ארה"ב) וכמעט רק מז´אנר אחד (סופר הירואוז) מתי בפעם האחרונה היה פה דיון על הספר האחרון של אסטריקס, למשל... מצד שני אורי פינק על אף שאיננו האומןהכי טוב בעולם הוא אומן קומיקס לא רע שיש לו לפעמים סיפורים טובים והוא גם מוכר בארץ הקודש קומיקס, דבר שרק בגללו הוא ראוי לצל"ש.

comicsgirl

New member
אני מסכימה.

אורי פינק הוא יוצר מוצלח ורק על האומץ של להוציא קומיקס בארץ כ"כ קשה, מגיע לו ציון לשבח. ד"א שימו לב למה שהולך פה (לפי מה שאני ראיתי)- שימו לב לדיונים קודמים שהיו לנו בנושא אורי פינק ותווכחו לדעת שאותם אנשים שהשמיצו את אורי פינק בקולי קולות נרגעו קצת ועכשיו, כשאורי פה, הם בקושי מוציאים מילה. רק מילה אחת: צבועים! ולמי שכן היה ת´אומץ להגיב -yona, scum bunny, hackmachine, chtenoire וכל אלה שבאמת כתבו לעיניין ולא התחנפו ושינו את צבעם כמו זיקית, כל הכבוד! אני מעריכה אתכם עכשיו פי כמה וכמה!

Supermans girl

New member
כמה דברים...

אתה מכיר אותי בתור דניאל אבל לא חשוב. אני טוענת, ותמיד טענתי, שאתה באמת הצייר הכי טוב בארץ. יש לך יכולת ציור מדהימה, ומה ש"מקפיץ" אנשים (וגם אותי לפעמים) שהצביעה במחשב לא משהו (המעבר מהפנטונים למחשב לא היה טוב במיוחד וכולם חושבים כך), וזבנג! כבר באמת מאד זקן. לפעמים זה יותר קומיקס פוליטי מאשר קומיקס נוער. והשינויים בדמויות כמו שכבר הערתי לך פעם, לא כל כך יפים. אולי אם תנסה באמת לייצר חוברת קומיקס בסגנון שונה, במקביל לעבודות האחרות שלך, תוכל להקפיץ את הרמה של הקומיקס בארץ ואולי באמת, בעזרת מתרגם ראוי ומותג שווה, לייצא אותו גם לחו"ל. תחשוב על זה. פירגונים אתה באמת לא צריך לחפש, כי למרות כל ההערות, כולם באמת יודעים שבלעדייך, חצי מהאנשים בארץ לא היו יודעים מה פירוש המילה קומיקס. ולמרות שכולם יכחישו, כולם פה גדלו על הספרים שלך, גם אני. בהערכה למרות הכל.

ykonijn

New member
ה $0.02 שלי

בן אדם לא צריך לחפש פירגונים. אם מגיע לו הוא יקבל אותם. בקשר לצייר "הכי" טוב בארץ - אני בספק, אולי הצייר הכי טוב בפורום. אמנם בלעדי פינק חצי מהאנשים לא היו יודעים מה זה קומיקס אבל בגלל זבנג רוב האנשים בארץ עדיין חושבים שקומיקס זה לילדים ובמקסימום סטריפ לעיתון סופ השבוע. אורי - אולי יש לך כישרון ולקומיקס, אולי לא. פחות דיבורים יותר מעשים - אתה רוצה פירגון - תוכיח שאתה יכול לעשות משהו רציני. פרסמת משהו בחו"ל - כל הכבוד, אני לא רואה סיבה להזמין את זה (ניסיון עבר). אתה רוצה להוכיח שזה טוב - תשים את זה על אתר אינטרנט ותראה לנו, אם נאהב נקנה. אני לא גדלתי על הספרים שלך, אני לא מכחיש, באמת לא גדלתי עליהם, כבר כשהייתי בן 14 וזבנג רק התחיל זה כבר היה שחוק ואווילי לטעמי. כל הכבוד לך שאתה מצליח, כל הכבוד לך שאתה מצליח לעשות מזה כסף, אבל אל תנסה לשכנע אותי, או מישהו אחר שחושב כמוני, לאהוב את מה שאתה עושה, ואל תשחק אותה נעלב - עברת את הגיל.

Silver Surfer

New member
אני חולק עלייך

אולי הוא "עבר את הגיל" אבל כל אדם לא שמח לשמוע דברים לא טובים על מה שהוא עושה. אני לא בא להגיד שאתה טועה בהכל, אבל בנקודה הזאת אתה כן.

טרקן

New member
פלנטה אחרת

מה אני אגיד איזה כיף להיות חובב קומיקס בישראל, מוכרים קומיקס עברי בכל סופרמרקט, יש חנות קומיקס בכל פינה, ארינאה תורגם ל70 שפות (רק שבוע שעבר יצא בהינדית) וספרי קומיקס ישראליים נמכרים במאות אלפי עותקים לכותר. במעריב וידיעות העמוד האחורי מוקדש לקומיק סטריפ מצחיקים (בסופ"ש מוסף צבעוני) אחחח מי זה אורי פינק?!

HackMachine

New member
כמובן

אבל יש הבדל בין ביקורת בונה לסתם ביקורת ילדותית.. אני לא מתנגד אף פעם לשמוע ביקורת בונה על הציורים שלי אבל כשמישהו בא ואומר לי - זה סתם ציור חרא - .. אז זה כמובן קצת מעיק.. אבל אני מנסה להתעלם
בינתיים שמעתי פה בפורום רק ביקורת בונה על העבודה של אורי... אם אני טועה אז כנראה שפספסתי משהו

sarabr

New member
אורי פינק מצייר ברמה הכי גבוהה בארץ

קומיקס וזו עובדה. זה שאתה שונא אותו זה לא אומר כלום.

למעלה