לא נעים, אבל.......

perrinat

New member
לא נעים, אבל........./images/Emo103.gif

שאקירה נמצאת במקום השלישי בתור....... המתלבשת הגרועה ביותר של שנת 2002........... לצפיה בקטע, לחץ
כאן
(כנסו לקטגוריה של אופנה - "המתלשבות הגרועות של שנת 2002")

Shir Life

New member
תראי...

אם הייתי הולכת ברחוב ורואה מישהי לבושה כמו שאקירה, סביר להניח שהייתי אומרת "אבא´לההההההה!" אבל לקליפים והופעות זה סביר...

לאה 13

New member
ממתי מדונה לובשת כאלו בגדים ולדעתי

שאקירה מתלבשת פצצה ויש לה גוף יפה אז למה שלא תראה אותו ובנוגע לתלבושות של הקליפים :זה כולה קליפ היא לא יוצאת אם זה לרחוב וכאלה חוץ מזה אם תשימו
יש מלא תמונות של שאקירה בחוץ עם אנטוניו ועוד שלבושה בטי שירט כמונו הקיצררררר כדי שאני לא יבלבל לכם את השכל יותר מדי מסקנה אישית על שאקי לשנת 2002 שאקירה היא מתלבשת לא מהגרועות ויש לה מה להראות לא כמו אחרים(זמרות וכאלה) (עם כל הכבוד לכום ויש כאלה אז שלא יעלבו יש מלאים שלובשים חולצות בטן ומתאים להם אז סחטן ויש כאלה שממש אבל ממש לא מתאים ) ונראה לי שהתלבושות האלו הכי מתאימות לה 1.
שאקירה צאי ותפגיני את מה שיש בתוכך

לאה 13

New member
../images/Emo26.gif4.

ותאמינו לי יש לי עוד הרבה אבל עזבו מי חושב כמוני שיעשה

perrinat

New member
אני חושבת ש../images/Emo103.gif

שהיא מתלבשת די בסדר, יש לה סגנון מיוחד כזה.... סתם איזה מעצב משועמם החליט שזה לא נראה לו...... לא צריך להתרגש יותר מדי......

Shir Life

New member
זה בדיוק מה שניסיתי להגיד...

היא לא מתלבשת ככה ביום יום, ומה לעשות? לקליפים צריך להתלבש מיוחד! וזה בסדר לקליפים!

../images/Emo141.gif../images/Emo46.gif איך אפשר להגיד

ששאקירה מתלבשת גרוע?!!!? היא מתלבשת פשוט מהמם !!!!! יש לה סגנון מאוד יפה! ובאמת היא לא מתלבשת ככה כשהיא הולכת למכולת לקנות אלפחורס ( חחחח ) היא מתלבשת ככה להופעות ולעוד דברים !! נו באמת !

למעלה