P perrinat New member 11/1/03 #22 זו עוגיה../images/Emo103.gif שיש באמצע ריבת חלב, וזה טעיםםםםםםםםםםםםם המוצא של אלפחורס הוא מארגנטינה....
זו עוגיה../images/Emo103.gif שיש באמצע ריבת חלב, וזה טעיםםםםםםםםםםםםם המוצא של אלפחורס הוא מארגנטינה....
T taltal girl New member 11/1/03 #23 ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif עשיתם לי עכשיו חשק לאלפחורס!!! אניייי רוצההההההההה אאאאאללללללפפפחחחחחווווווורררססססס זה כזה טעעעעעייייםםםםם
../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif עשיתם לי עכשיו חשק לאלפחורס!!! אניייי רוצההההההההה אאאאאללללללפפפחחחחחווווווורררססססס זה כזה טעעעעעייייםםםםם
P perrinat New member 11/1/03 #26 בטחחחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif בהחלט שיש!!!! רוצי עכשיו לסופר לקנות....... יש לי דודים שאפילו מכינים את זה לפעמים
בטחחחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif בהחלט שיש!!!! רוצי עכשיו לסופר לקנות....... יש לי דודים שאפילו מכינים את זה לפעמים
T taltal girl New member 11/1/03 #27 אמא שלי קנתה לא מזמן../images/Emo99.gif ../images/Emo25.gif גמרתי
M michalas New member 12/1/03 #29 מסתבר.... שכל יום אני אוכלת אלפחורס בקיוסק בבי"ס.... ואני מתה על זה! אבל לא ידעתי שקוראים לזה ככה...חח...
מסתבר.... שכל יום אני אוכלת אלפחורס בקיוסק בבי"ס.... ואני מתה על זה! אבל לא ידעתי שקוראים לזה ככה...חח...
P perrinat New member 12/1/03 #30 וואלה?../images/Emo103.gif זה הגיע גם לקיוסקים בבית ספר? יפהההההההההה