לא נעלמתי...המחשב חולה,גם החתול

ברוך השם שהכל נגמר בטוב

קחי לך כמה ימים להתאושש מהאירועים ומהמחלה. לפעמים מספיק יום, לפעמים יומיים לפעמים צריך שבוע, לפעמים שבועיים. בואי נקווה שלא תצטרכי יותר מזה
ובכל זאת, העובדה שהחתול התאושש ושאין צורך להיפרד ממנו, לא משנה את התגובה שלך לנסיבות. אני מציעה שבכל מקרה תטפלי בצער שאפף אותך. לדעתי, אחת הבעיות בטיפול תרופתי היא: הוא מקהה את הרגשות שעוררו את הסימפטום או המחלה
זה נכון להשתמש בו לפעמים (טיפול תרופתי), אבל לא לשכוח להתבונן ולטפל בצד הרגשי. הצורך בטיפול תרופתי נוצר מעוצמת הקונפליקט או מרמת ההדחקה של הבעיה

tiaa1

New member
נאוה שלום, קראתי בעיון את מה שאת

כותבת, ואני מאד מסכימה. ה"היכנעות" שלי לאנטיביוטיקה עכשיו זה על מנת לקצר את משך המחלה "הגרונית" ולחזור לשיגרת עבודה. ההתאוששות של החתול היא זמנית למיטב הבנתי...ואנו שמחים עם זה אבל מודעים להמשך. אני מאד מודעת לצער ובעקבות זה החלטתי למשל שההרדמה הסופית תהיה בבית, שנפנק את החתול במה שהוא אוהב...וכו' אתמול -היום החפשי שלי מהעבודה הקדשתי לו הרבה זמן והוא התנהג "כמעט כרגיל" כשהגיע איש המחשבים-חלה נסיגה של החתול..משמע- הוא בהחלט מגיב לפינוק שמעניקים לו. כשהחתולה הקודמת שלי היתה חולה...ובה טיפלתי בבית, כתבתי יומן של המחלה שלה...זה עזר לי להתמודד. בני היה צעיר מכדי להיות פרטנר . כיום הוא מתבגר רגיש והוא זה שהעלה ראשון את הבקשה שהרופא יגיע אלינו ולא נטלטל יותר את החתול שכ"כ פוחד מנסיעות... אני מנסה לנוח...זה הרי המוטו שלי כבר שש שנים.... אבל זהו. אני מסיימת כעת אני באמצע העבודה. תודה וביי.

למעלה