י ירדן121 New member 21/3/06 #22 נו טוב לילה טוב פרשתי לחדשות הבידור עכשיו אני הולכת לישון... עכשיו אתם שותקים כי לילה ואסור לעשות רעש.... כי אני עייפה *TIRED* אז .. GoOd NiGhT
נו טוב לילה טוב פרשתי לחדשות הבידור עכשיו אני הולכת לישון... עכשיו אתם שותקים כי לילה ואסור לעשות רעש.... כי אני עייפה *TIRED* אז .. GoOd NiGhT
ה החייזר של הפורום New member 22/3/06 #24 ואולי את צריכה להתבגר? דובר פה על חייזרים בארץ. בעולם, החייזרים ממשיכים לבקר. רק החודש דווח על מס' מקרים של מפגשים בארה"ב ובדרום אמריקה.
ואולי את צריכה להתבגר? דובר פה על חייזרים בארץ. בעולם, החייזרים ממשיכים לבקר. רק החודש דווח על מס' מקרים של מפגשים בארה"ב ובדרום אמריקה.
ה החייזר של הפורום New member 22/3/06 #26 כן ../images/Emo153.gif כאשר אדם רואה בקרבתו חייזר (בחדר, ברחוב, ליד הבית וכו')
ה החייזר של הפורום New member 24/3/06 #28 מה לעשות... לא חסרים מקרים שבהם בן אדם שוכב לו במיטה ופתאום הוא רואה 2 דמויות אפורות עומדות מטר מולו.... זאת המציאות
מה לעשות... לא חסרים מקרים שבהם בן אדם שוכב לו במיטה ופתאום הוא רואה 2 דמויות אפורות עומדות מטר מולו.... זאת המציאות