לא נראה לי שכבר עשו את השירשור הזה אז: כמה פריטים של נייטיוויש יש לכם?
D dralan New member 26/11/06 #1 לא נראה לי שכבר עשו את השירשור הזה אז: כמה פריטים של נייטיוויש יש לכם?
L LadySilkworm New member 26/11/06 #2 גם אם עשו זה תמיד כיף לשתף 2 פוסטרים end of an era from wishes to eternity century child תיקייה ענקית במחשב כתבה מראש 1 [נחשב?]. וזהו. בינתיים.
גם אם עשו זה תמיד כיף לשתף 2 פוסטרים end of an era from wishes to eternity century child תיקייה ענקית במחשב כתבה מראש 1 [נחשב?]. וזהו. בינתיים.
D dralan New member 26/11/06 #14 אני אגיד לך מה יש לי את כל השירים חוץ מהדיסק דמו הראשון את 3 הDVD כל הקליפים למעט BLESS THE CHILD הופעה שלהם מ-2003 כל מיני מאמרים שמצאתי פה ושם המון תמונות למיניהם
אני אגיד לך מה יש לי את כל השירים חוץ מהדיסק דמו הראשון את 3 הDVD כל הקליפים למעט BLESS THE CHILD הופעה שלהם מ-2003 כל מיני מאמרים שמצאתי פה ושם המון תמונות למיניהם
D dralan New member 29/11/06 #82 אולי אני באמת יעלה אבל בכל מקרה אני אצטרך לזכור להביא את התמונות מהבית [לא גולש מהבית אם זכור לך...]
פ פונצית גירל האמיתית New member 26/11/06 #8 בקושי.. :X דיסק של סנצ'רי צ'ילד, מחזיק מפתחות סתמי כזה וחולצה של אושיונבורן. כשיהיה לי כסף אז יהיו עוד דיסקים. :/
בקושי.. :X דיסק של סנצ'רי צ'ילד, מחזיק מפתחות סתמי כזה וחולצה של אושיונבורן. כשיהיה לי כסף אז יהיו עוד דיסקים. :/