לא נראה לי שכבר עשו את השירשור הזה

שו איז בני סלע??

(שמתם לב שהצלחתי לדפוק 3 שפות במשפט אחד בעל 4 מילים?
?)

LadySilkworm

New member
O:

אנס מסוכן מאוד שברח מהכלא וכל המדינה עכשיו בקוציפ מרוב חיפושים אחריו! ולפי הדיווחים הוא באיזור ת"א

box 5

New member
בהחלט.. וזה הסיפור הכי הזוי ששמעתי

מסתבר שאיכשהו הוא עבד על השב"ס שיש לו דיון באיזה בית משפט, והצליח לגרום להם להביא אותו לשם בשישי בבוקר... האבסורד הוא שהבית משפט בכלל היה סגור באותו בוקר... ואז אממ הוא ברח! ואנשים בפאניקה... נראה.. נראה אותו מנסה לאנוס אותי! שרק ינסה!

LadySilkworm

New member
זה לא צחוק.

יש לנו מדינה מטומטמת ומשטרה מטומטמת. סתומרת,הוא אחד האנשים הכי מסוכנים במדינה, לא יכלו לאמת את הזימון שהוא הביא? מה הם באמת מפגרים? העיקר שהם עלו על זה שהוא ברח בכלל ותכנן את זה.. מה הם אומרים. טוב, סורי. הוצאתי קצת עצבים. קראתי בוואלה כתבה על "איך להתמודד עם תקיפת האנס", מישהי מעוניינת לקרוא? P:

box 5

New member
כמו תמיד.. הרשויות במדינה מעבירות

את האחריות מאחת לשניה... כל הכבוד באמת...! ובינתיים נשים באזור ת"א שוברות את הצוואר מרוב שהן דואגות להתסכל מאחוריהן כל דקה... =\

אהה וכמובן

שיש לי דיסקוגרפיה שלמה על המחשב, אבל אני לא מחשביה את זה כי זה לא מקורי
אני רק על המקורי!! (חהחהחה נשמע כאילו אני מתמודדת לראשות משהו
)

Cold Heritage

New member
הממ

איינג'לס פאל פירסט אושןבורן ווישמאסטר בלס דה צ'יילד וואנס השירים עצמם במחשב וחולצת אושןבורן אגב, לכל מי שרוצה, אני מאמין שיש במטאלשופ. או UFO \ תומר בדיזינגוף.

בתומר אין,חיפשתי ../images/Emo4.gif

אמממ אני אשמח לקבל את הכתובות של החנויות האחרות,זה ממש יעזור

Cold Heritage

New member
הממ... פרישמן ליד בית לסין,

נראה לי 42 זו הכתובת של הנוקס [חנות של בגדים גות'יים שכאלו], ממש משמאל לחנות יש את מטאלשופ, שם קניתי את החולצת אושןבורן ^^ וUFO אין לי מושג, אל הייתם שם בחיים :{...

Cold Heritage

New member
זהו תארתי לעצמי :{ הולך לאיבוד שם

כל הזמן :{ XDDDD וזה כל כך נכון! [בקשר למידות
]

ממ זה צמוד לשניצל איילה (רצח><) ודי

קרוב ליער הפיות ואוטאקו, פשוט תחפש את אחת החנויות האלו :] יש להם לפעמים אפילו סמול!
בדרך כלל אבל רק מדיום+

למעלה