"לא נשכח ולא נסלח"

nemeshim11

New member
"לא נשכח ולא נסלח"../images/Emo18.gif

אכן כן לא נשכח ולא נסלח לכם אחיי המתנחבלים לא נסלח על האלימות והביריונות מצידכם כלפי אנשי הביטחון!!!!!!!!! לא נשכח התפרעויותכם אחיי המתנחבלים ,איך דאגתם דרך "כוח" לירוק על חיילים,לשרוף את גופם בחומצה,לתת סטירה לחיית,לדקור יד של שוטרת. לא נשכח לכם את זה כמו שלא שכחנו מבית מדרשו של מי יצא רוצח רבין-הי"ד אכן כן לא נשכח ולא נסלח לכם ,על כך שבזכותכם איננו אהובים בעולם וככה איננו אור לגויים אלא מושכים אש מהגויים כלפינו. כוחות הביטחון כבשו לכם את השטחים המקוללים האלה לפני 38 שנה,ובשנים אלה שמרו לכם על היקר מכל "א ד מ ה " ממש כמו החמאס שאין להם ערך לחיים אלא לאדמה =בדיוק כמותכם אחיי המתנחבלים.גם זאת לא נשכח. בינתיים מי שסולח לכם ,הם כוחות הביטחון,שמוכנים להבליג על כל העברות והעברינות והביריונות שלכם,וכולנו יודעים מה דינו למי שאינו מציית לחוק לא???????? תתביישו לכם כפויי טובה . אוליי נסלח לכם כשתבינו סופסופ שייש חוק והחוק הוא מאחד בין כולם בכל מצב ובכל מקום שמנהל הבית קובע(ממשלת ישראל,בג"צ) לא אתם המשיחיים והבלעדיים שהרסתם כל חלקת יהדות טובה,ביזיתם את בתי הכנסת היהודיים,שפכתם רעלים על אנשים יקרים לכם ולנו. תתביישו לכם............. יאללה שובו הביתה מהר ובלי ציוץ=כן כן הביתה לגבולות 67 ,תשלמו מיסים כמו כולנו,תכבדו את החוק ואת המדיניות שלנו,וגם תתפללו לקדוש ברוך הוא שמזמן מזמן הוא שם סרט כחול על כנפיו האלוהים של כולנו. מושחתים נמאסתם!!!!!!!!!!!!!

yochay 2

New member
אלוהים לא יישכח את מה שאתה רשמת

ושאתה כל כך נגד נגדם.. ושאתה אוהב את הערבים האויב הכי גדול שלנו.. זה פשוט לא אנושי. אני במקומך מתחיל לדאוג.. למה אוהב ערבים סופו כמו של הערבים.

גיא246890

New member
אלוהים לא ישכח שינאה כמו שלך לערבים

רשום בתורה דרך ארץ קדמה לתורה דבר שאין למתנחלים בגרוש.!! ומי שבעד ההתנתקות לא מעיד עליו שהוא שמלנאי הוא אוהב ערבים

פשוש3

New member
כנראה שאין לנו זכרון טוב...

כבר שכחנו עם מי אנחנו מנסים לעשות שלום
עיר שלמה עשתה לינץ בחיילי צהל ואנחנו עוד צריכים לתת להם פרסים...

Cornflakes

New member
אין דבר רע...

בלאהוב ערבים. זה רע מאוד כשזה בא על חשבון מי שצודק וגורר הכללות מרושעות על המתנחלים. אגב, לא כתוב בתורה "דרך ארץ קדמה לתורה". ואל תדאג למתנחלים. הם יודעים ליישם את זה יותר טוב ממך.

TOMASS The Best

New member
אף שמאלני לא אוהב את הערבים זה

סתם עליבות נפש שלהם, אני יודע מה אני מדבר, לא רק שהם לא אוהבים אותם, זה יותר גרוע משנאה-הם נגעלים מהם וחושבים את עצמם מעליהם עלאק. הרי למה הם רוצים לעזוב את רצועת עזה? הם אומרים מה לנו לחיות בתוך כל הערבים הנחותים האלה, זה לא שהם דואגים לאנשים שחיים בצפיפות בעזה ורפיח שיהיה להם איפה לגור עוד 10 שנים, ממש לא, הם פשוט מתוך גאווה (גאווה גאווה אבל יודעים ללקק לכל העולם ולשחק אותה השמאלנים האלה) אומרים שאנחנו לא צריכים לחיות בתוכם, וככה זה גם הפוליטיקאים שלהם! עכשיו יהיו כאלה שיגידו שאני מדבר שטויות, אבל אני יודע מה אני מדבר וזה לא שטויות, מצד אחד "יפי נפש" עלאק, יפי זיבי אולי... אבל מצד שני חושבים את עצמם משהו דלוקסס. ותאמינו לי שאני יודע מה אני מדבר

deandean

New member
מעניין

אני לא אוהב ערבים? גם את ארוסתי, אהובת ליבי, שבמקרה היא מוסלמית, אני לא אוהב?

OMER G17

New member
זאת סיבה מאוד שולית לתמיכה שלי לפחו

ת...לא הגועל....אלא מה שהמקום הזה והנוכחות בו גורמת לישראל...פוליטית..אבדות כלכלית מוסרית ביטחונית ועוד הרבה סיבות שאני עייף מכדי לפרט

AdiDaS012

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif צודק../images/Emo70.gif זה מה שיקרה

לכל השמאלניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

bar666xp

New member
עד "תשלמו מיסים כמו.." עוד חשבתי

להבליג על דיברי ההבל. תשלום מיסים לא גובים מערבים תושבי יש"ע להלן פלסטינאים!!! חוק על חוק מדברים איפה החוק בדקירות על חניה על שאמרה לו לא להצאה ? על חוק מדברים איפה החוק שכל אדם הרוצה לאחוז בנשק צריך רשיון והגבלות על מתי נעשה שימוש בו תבדוק יותר קרוב כמו בחיפה ת"א ירושלים טייבה רמלה נשקים נשלפים כל יום בין אם נשק קר או חם והשימוש חופשי איפה החוק שלך??? גבולות 67 למה לא 48 למה לא הגבולות לפי התנ"ך מה נתפס לכם במוח 67 מה? אין 67 אין 48 ואין תנ"ך יש היום! והגיע הזמן שהשמאל הישראלי יפנים כל גבול היסטורי הוא בדיוק זה היסטוריה מים שהגיעו לים!!! וכדוגמה ארה"ב שילטון זה שכבש את ארץ האינדיינים של אמריקה !!! דיייייייייייייי לשקרים ודי להתרפסות בפני מה יגידו הגוים גם לא מעניין מה יגידו החרדים וחובשי הקיפות ואכלי הצפרדעים וכו' וכו' וכו' למה לא תנסו לקחת דוגמה ממדינות שעל בנית גשר עושים משאל-עם!!! ולסיכום "מושחתים נמאסתם!!!!!!" (טוב שדבר אחד נכון בכתוב)

baracooda

New member
בשם מי אתה אומר את זה?

"לא נשכח ולא נסלח",בלשון רבים, בשם ה2 וחצי אנשים שתומכים בדברים המתלהמים שלך? אם יתחילו עם הלא לשכוח ולא לסלוח, אפשר למצוא אלף שגיאות חמורות של השמאל ולהגיד "לא נסלח". ואני דווקא שמעתי "לא נשכח ואולי נסלח" מהימין על ההתנתקות שבוצעה בצורה כוחנית והשתלטות עקיפה של השמאל על השלטון. הקיצר, החופש הגדול נגמר לך עוד שבוע לא?

ZIOFER2

New member
יהודי

רק לידיעה יהודי גם בטוב וגם ברע ישנאו .על גזענות שמעת?

ZIOFER2

New member
יהודי

רק לידיעה יהודי גם בטוב וגם ברע ישנאו .על גזענות שמעת?

פשוש3

New member
אולי

אולי לשניה אחת תתאר לך שאומרים לך שאתה צריך לפנות את ביתך ולהשאיר מאחוריך את כל עברך ואין לך שום זכות לערעור. אולי שכחנו אבל מדינת ישראל שלחה את אותם אנשים להתיישב בישובים בחבל עזה ורובם הגדול לא הגיעו מתוך אידיאלוגיה אלא חיפשו איכות חיים. אז המחאה שלהם הייתה לגטימית,אי אפשר לשפוט אדם שמפונה מביתו בלי זכות ערעור במיוחד שלא נעשה משעל עם ופינוי הישובים לא נאמר על ידי שרון כאשר נבחר לכנסת.

למעלה