"לא נשכח ולא נסלח"

238

New member
מאיפה אתה מביא את כמויות הרוע האלו?

בס"ד מאיפה כולכם מביאים אותן? יש איזה סמינריון מיוחד לשמאלנים בו מחלקים רוע לב ואטימות? מתיישבי גוש קטיף הם האנשים הכי יפים שאני מכירה:ציוניים,אוהבי א"י, משרתים בצבא, משלמים מיסים,וגם... מסכנים את עצמם כל יום כדי שאתה ושכמותך לא תחטפו פצמ"רים. לא נשכח ולא נסלח לשמאל על עצימת העיניים כששרון רמס את הדמוקרטיה,רק משום שזה שירת את המטרות שלהם.לא נשכח ולא נסלח לשרון על שעשה את מה שהחמאס מנסה לעשות כבר שנים ללא הצלחה-לפנות את אחד מהמקומות הכי פורים מבחינה חברתית וכלכלית בארץ ישראל.ולא נסלח ולא נשכח לכל השמאלנים את השמחה לאיד. רוע שכזה מזמן לא נראה במדינה שלנו. 'כי לא יטוש ה' עמו ונחלתו לא יעזוב'

238

New member
ב-א-מ-ת?

בס"ד זה מאוד משנה. אבל אם חס ושלום תחשבו עליהם כמו על אנשים(לא חס וחלילה להעלות אותם לדרגה של פלסטינאי כבוש וקדוש,חס וחלילה.רק לשים לב לעובדה שהם אנשים,בדיוק כמוך) לרגע,אז אולי יהיה לכם קשה לכתוב הודעות כ"כ נוטפות ארס.

OMER G17

New member
אני מכבד את האנשים האלה הרבה יותר

מאת הפלסטינים...להגיד לך את האמת לשמוע על פגיעה בפלסטינים לא מזיז לי רגשית...בכלל לא...לפעמים אני אפילו מוצא את עצמי שמח....רגש הנקמה מוצא סיפוק...אבל מבחינת הגיונית ומוסרית אני יודע שהם בני אדם...אני לא שונא מתנחלים וכתבתי את זה פה כבר אלף פעם היום התנדבתי פעם שלישית כדי לעזור להביא ולפרוק בדיור הזמני של המתנחלים....ואני בעד ההנתקות..דווקא בגלל זה הרגשתי שלמרות שאני תומך בפינוים מבתיהם אני עושה הכול כדי להקל להם את הקליטה בתוך ארץ ישראל...אני מאחל להם בהצלחה וקליטה נעימה

238

New member
אז אני

בס"ד לא מדברת על אנשים כמוך. אבל מספיק הודעות בפורום הזה,ודברתי עם מספיק שמאלנים כדי להבין שרןבם לא ממש חושבים כמוך.

הערה קטנטנה :

בין כוחות הבטחון שכבשו את השטחים הללו - היה גם אבא שלי, שגם נפתע בלחימה. בין אלו ששמרו על האדמה ועל היישובים - היה גם אח שלי, ששרת גם בקבע. ובין ה"מתנחבלים" - גם נמצא אותו אח שלי (שדרך אגב משרת ה-מ-ו-ן בצה"ל ומשלם מסים כמוך אם לא יותר ממך). אז תשתה מים קרים. תרגע. ותחשוב על משהו אחר.

s h e s e k

New member
תתבייש לך שטוף מוח!

אתה יודע שבאותה מידה אני יכולה למנות את מה שחבריך הנאמנים למדינת ישראל, מה אנשי הבטחון היקרים שלנו עשו לי ולחברים שלי ה"מתנחבלים"- היס"מניקים החיות האלה שמחטיפים לכל בן אדם שרק עומד לידם, שרחוק 10 מטר מהכביש! השוטרים שלנו תופסים אד םשלא עשה כלום וגוררים אותו כמו כלב לזינזאנה שלהם. גם אני בעצמי נחבלתי לא מעט מהשוטרים, וכולם פה, אחד אחד- בובות של שרון. כדאי שתבדוק את העובדות מקרוב ותהיה בשטח ולא תסתמך על מה שהתשקורת מראה, כי ברור שהיא תראה רק כמה ה"מתנחבלים" אלימים. הרי ברגע שרק מנסים לצלם את השוטרים מרביצים- עוצרים אותנו! כן כן, זה בדיוק מה שעושים! יש למשטרה ולצבא ההגנה לישמעאל את כל הגיבוי להרביץ עד זוב דם לכל מי שליבם חפץ! חבל מאוד שמה שמעניין אתכם כמו את שרון זה רק כמה אנחנו מוצאים חן בעיני העולם, וכל צעד שהמדינה עושה, הוא רק בשביל בוש המטומטם הזה, רק כדי שהוא יגיד לנו כל הכבוד. אור לגוים? הדרך מכאן עד שנהיה אור לגוים עוד רבה וארוכה, כשעמ"י מחלק את האדמות שלו לפושעים, כשכל המדינה מושחתת, וכשציבור שלם של שמאלנים מעריץ את המושחתות הזאת והולך אחריה. אף אחד לא מרגיש משיחי, ואנחנו הולכים אחרי החוק כשעינינו פקוחות לרווחה ובוחנות כל דבר, ולא כמוכם, שהולכים בעיניים עצומות אחרי החוק, כשזה מוצא חן בעיניכם. אם החוק היה אומר להמשיך ב"כיבוש" האם אתם הייתם הולכים אחריו? האם אתם הייתם שומרים על ה"דמוקרטיה"? אתה חי בסרט אם אתה חושב שכולנו לא משלמי מיסים ושאנחנו פורעי חוק. ומאיפה אתה יודע איזה סרט הקדוש ברוך הוא שם? ישבת לידו בכסא? הוא הזמין אותך אליו? תתקשר אליי כשתהיה שם.

למעלה