תתבייש לך שטוף מוח!
אתה יודע שבאותה מידה אני יכולה למנות את מה שחבריך הנאמנים למדינת ישראל, מה אנשי הבטחון היקרים שלנו עשו לי ולחברים שלי ה"מתנחבלים"- היס"מניקים החיות האלה שמחטיפים לכל בן אדם שרק עומד לידם, שרחוק 10 מטר מהכביש! השוטרים שלנו תופסים אד םשלא עשה כלום וגוררים אותו כמו כלב לזינזאנה שלהם. גם אני בעצמי נחבלתי לא מעט מהשוטרים, וכולם פה, אחד אחד- בובות של שרון. כדאי שתבדוק את העובדות מקרוב ותהיה בשטח ולא תסתמך על מה שהתשקורת מראה, כי ברור שהיא תראה רק כמה ה"מתנחבלים" אלימים. הרי ברגע שרק מנסים לצלם את השוטרים מרביצים- עוצרים אותנו! כן כן, זה בדיוק מה שעושים! יש למשטרה ולצבא ההגנה לישמעאל את כל הגיבוי להרביץ עד זוב דם לכל מי שליבם חפץ! חבל מאוד שמה שמעניין אתכם כמו את שרון זה רק כמה אנחנו מוצאים חן בעיני העולם, וכל צעד שהמדינה עושה, הוא רק בשביל בוש המטומטם הזה, רק כדי שהוא יגיד לנו כל הכבוד. אור לגוים? הדרך מכאן עד שנהיה אור לגוים עוד רבה וארוכה, כשעמ"י מחלק את האדמות שלו לפושעים, כשכל המדינה מושחתת, וכשציבור שלם של שמאלנים מעריץ את המושחתות הזאת והולך אחריה. אף אחד לא מרגיש משיחי, ואנחנו הולכים אחרי החוק כשעינינו פקוחות לרווחה ובוחנות כל דבר, ולא כמוכם, שהולכים בעיניים עצומות אחרי החוק, כשזה מוצא חן בעיניכם. אם החוק היה אומר להמשיך ב"כיבוש" האם אתם הייתם הולכים אחריו? האם אתם הייתם שומרים על ה"דמוקרטיה"? אתה חי בסרט אם אתה חושב שכולנו לא משלמי מיסים ושאנחנו פורעי חוק. ומאיפה אתה יודע איזה סרט הקדוש ברוך הוא שם? ישבת לידו בכסא? הוא הזמין אותך אליו? תתקשר אליי כשתהיה שם.