אף אדם ששכל בראשו לא ישכח ולא יסלח למעשיו של שרון המושחת על הרמאות וגניבת הקולות של הבוחרים בימין שבחרו באדם שאמר "דין נצרים כדין ת"א" אף אחד לא ישכח ולא יסלח על תוצאות הגירוש שיתבררו בהמשך(היום נפל פצמ"ר בנצרים...) מעשה הגירוש של יהודים זה שיצור תקדים רע של גירוש יהודים לא נשכח ולא נסלח על "פשעי הגוש" פשע ההתנתקות" ההיסטוריה תזכור את שרון הרומס לדראון עולם על מעשיו הדיקטטורים והמושחתים שמערערים את יסודות הדמוקרטיה. הלוואי והטעה בהערכותי לימים שאחרי אך אין מה לעשות הערבים לא ישקטו עד שנפתור את הבעיה ולא ע"י נתינה לאויבינו רגבי אדמה יקרים אלא נלמדם להבין שאנחנו פה ולא נזוז ממה שיש לנו אז שהם יעשו צעדים להתקרבה לעמדתנו.אמן.
בושה,בושה,בושה. שרון עושה את כל המאמצים שיהיה לעם שלנו יותר טוב, בונים לכם בתים חדשים בנתיים,מנסים לתת לילדים שלכם בתי ספר,מעבירים אתכם על הצד הטוב ביותר,בוכים איתכם,מחבקים את הילדים שלכם. ומה שיש לכם לעשות זה להוציא ילדים מהחלונות,לקרוא לחיילים נאצים,לשים שמן ומסמרים,לנסות לעשות לינץ' על ערבי חף מפשע... אז בושה!
הם יכולים להרביץ להם או להרוג אותם ח"ו אם הם רוצים אבל הם לא עושים זאת.אז הם שופכים עליהם דברים(שהם לא חומצה) כדי לנסות לעצור אותם, זאת לא אלימות זה התיסכול שמדבר. וגם איזה כבוד כבר החיילים צריכים לקבל?על מה? על זה שהם מפנים יהודים במקום להעיף ת'פלשתינים מהמדינה שלנו?? יש לנו ארץ נהדרת אבל מדינה מטומטמת
תבין שמדובר בציטוט - כלומר: לא משהו שאני אומר אלא ציטוט משהו שאדם אחר אמר. והתעמקות נוספת תביא לידיעתך שאני בעצמי חייל - ממש לא כמוך (עפ"י דבריך) ובמשפחה שלי גם הבנות מתגייסות לצה"ל. וזה שסייגת את "יכולים" ואת "רוצים" ב"חו"ח" לא פוטר אותך ממה שאמרת - זה רק בשביל כסת"ח שלך.
אבל אני לא רוצה קשר עם צבא הגירוש הזה ואני עכשיו בתהליך של חזרה בתשובה ככה שאני לא יודעת מה יקרה עד שנה הבאה(בע"ה רק טוב)...ואני הבנתי שזה ציטוט אבל זה שאתה שם את זה בתור חתימה אומרת שאתה מסכים עם הדבר שנאמר בציטוט. ובקשר למשפט האחרון-למה לא??
ניתן להבין שהאופציה לפגוע בחיילי צה"ל בכלל עומדת, בעינייך, על הפרק - וזה דבר שלא יעשה. האופציה הזו אינה קיימת לחלוטין. נקודה. ולכן הסייג של "חו"ח" אינו מספיק על מנת לבטל את עצם הכוונה שעולה מדברייך. ולעניות דעתי, גם אם את חוזרת בתשובה זה לא צריך לפסול את גיוסך לצה"ל - זוהי החובה האזרחית והמוסרית של כל אזרח במדינת ישראל. ומי שמנסה להתחמק מכך, ולא משנה באיזה תירוץ, הוא משתמט.
בדרכים יותר טובות (אני מקווה) וממש חבל שקראת לי משתמטת, איך אני אחייה עם עצמי עכשיו... ובקשר לצבא ההגנה לא יודעת למי, אולי אני מגזימה קצת אבל זה לא יכול להיות שהשמאל שהיה נגד צה"ל ונגד הכיבוש פתאום עובר צד כשמפנים יהודים מהארץ שלהם... גוש קטיף-גם אני נשבעת שנחזור!!!!