לא נשכח לא נסלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לך ממש מושג "עליהם"

"הם" עובדים לפרנסתם, ולא חיים על ביטוח לאומי, מלבד אלו שנפגעו בפעולות איבה.

איבה? חחח...

אם אני יגור בתוך מצרים ויהרג באיזה פיגוע המשפחה שלי לא תקבל אפילו אגורה.. והם מקבלים.. הרבה (הרבה!) יותר מאגורה.. 500,000 דולר + עמלות על ילדים (היה שווה להם להשריץ)

../images/Emo41.gifאה ודרך אגב....

אסור לכם להישבע... תגידי עכשיו "בלי נדר" מהר! :) חחח

yellow6

New member
מותר להישבע

אם מתכוונים לעשות את השבועה באמת...ואני מתכוונת לגרום לזה לקרות בע"ה...ובקשר לשבע ילדים?? כרגע אני לא משתייכת לשום משפחה כזאת אבל בע"ה. ולא כל הדתיים חיים על הביטוח הלאומי אז תפסיק/י להכליל.

לא הכללתי...נתתי דוגמא..

הבנת הנקרא.. ומסתבר שאת לא מבינה גדולה שמה שמותר או אסור.. אני בתור חילוני מבין יותר :) טוב האמת החברים הדתיים שלי הם די קיצוניים.. אז אולי אצלם אסור מה שאצלך מותר.. אז זה בסדר..

א ו ח נ ה

New member
לא נשכח ולא נסלח../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

זאת הפעם האחרונה שאני בוחר בליכוד אם רציתי שתהיה התנתקות אז הייתי בוחר במצנע שבמפורש הכניס את זה למצע שלו בבחירות הקודמות וניכשל בענק. הליכוד פשוט גנב 40 מנדטים כדי ליישם תכנית של מפלגה אחרת ועל כך אסור לסלוח להם!!! ולדעתי המתיישבים עוד היו עדינים מידי יחסית לאנשים שמגורשים וניזרקים לרחוב ("קארוילה" ובית מלון זה לא בית!!!) מילא היו בונים להם ישוב קבע ומעבירים את כולם כמיקשה אחת, אבל במקום זה פשוט העיפו אותם לכל עבר, ועוד לממשלה ולמשטרה יש את החוצפה לבקר את ההתנגדות שלהם. פשוט לא להאמין מה שקרה במדינה הזאת, אבל הנקמה תגיע בבחירות הקרובות, אני מקווה שהליכוד ימחק לגמרי! אני מצידי הולך להצביע לימין הכי קיצוני שירוץ בכנסת הבאה. אם זה "השלום" שמוצע לנו, אז גם אני לא מעוניין בשלום. הצביעות של השמאל עוברת כל גבול, הרי גם הם יושבים על "אדמות כבושות", אם הם כל כך רוצים שלום אז שיקדמו אותו ויזמינו את הפליטים הפלסטינים חזרה לביתם "ולאדמתם" שעליה כל השמאלנים יושבים בתור התחלה.

itay631

New member
ההתנתקות

לא צריך לריב יותר מידי אם החיילים אלה שנגד וגם אלה שבעד צריך ליזכור שאלה שאם הכתום הם לא האויבים שלנו הם האחים שלנו ואותו דבר גם הצד השני שהוא הערבי כי אם אנו לא נחזיר שטחים ימשיכו הפיגועים ויגיע היום שבו הם יגברו עלינו ויתעללו בנו אז צריך ליזכור ש''יחס גורר יחס יד לוחצת יד שן תחת שן''

לא נשכח ולא נסלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אף אדם ששכל בראשו לא ישכח ולא יסלח למעשיהם של המתנחלים המושחתים על האלימות נגד השוטרים והחיילים לאנשים שאמרו "לא נפעל באלימות - אנו מגנים זאת..." אף אחד לא ישכח ולא יסלח על תוצאות הפינוי שהתבררו (כ-60 חיילים ושוטרים פצועים) לא נשכח ולא נסלח על "פושעי הגוש" פושע ההתנתקות". ההיסטוריה תזכור את שרון כמנהיג דגול שבחר לעשות את השינוי ולפתוח בתהליכים שיביאו לשלום ולהפרדה בין 2 מדינות. הלוואי ונצדק בהערכותי לימים שאחרי אך אין מה לעשות המתנחלים לא ישקטו עד שיעשות עוד בלאגן ויפגעו בעוד שוטרים וחיילים,ע"י אלימות פיזית ומילולות וחסימת כבישים. אמן

גוש קטיף מי ?

נשכח ונסלח, מהר ככל שנוכל... אבל מה, נחזור לשם בטוח, אני עוד שנה מקפיץ את ההודעה הזאת ומראה לכם שאמרתי מראש, אנחנו נחזור לגוש קטיף כמו גדולים, רק שהפעם לא נעיף את אחים שלנו... ההתנתקות טובה, מצויינת, זה הכל חלק מקונספירציית על.. המטרה שלה להראות לעולם עד כמה הערבים הם חרא של עם, שהממשל לא לשולט בו.. החמאס אומר "לאור ההתנתקות הבנו שהפיגועים עבדו, יש להגביר מייד את קצב הפיגועים, ולהעביר את כל הכוחות מעזה לצפון השומרון... זהו רק שלב בהחזרת פלסטין.. הפולשים (אני אתם וכל שאר אנשי הפורום) יגורשו מארץ הקודש.." זה בערך מה שדוברי החמאס אומרים עכשיו באל ג'זירה CNN BBC .. ומדי פעם משדרים את זה בערוץ 22... הפיגועים לא יעצרו... צהל יאלץ להשתלט על הרצועה.. ביבי יבחר.. והנה אבי ההתנחלויות החדש יעלה, עזה תיהיא שלנו !!!!!!!

תשכחו ותסלחו מאוד מהר

העם פה שוכח הכל. תכף ביבי יחזור לשלטון וגם ברק, ושניהם היו קטסטרופה בתור ראשי ממשלה. כל הזבובים המסכנים שהצביעו להם והצטערו על זה יעשו את זה שוב, כי אתם שוכחים. גם את לשרון ישכחו. אין מה לדאוג.

למעלה