לא צריך לחכות לצבא החברים של גלעד

מעסה11

New member
לא צריך לחכות לצבא החברים של גלעד

בואו נקבע,שהחל מיום ראשון הקרוב 25 בינואר 2009 מתחילים משמרת מחאה בכיכר רבין, כאשר כול מתנדב ישאר מינימום חצי שעה... ומומלץ שיביא עמו חבר\ים כול המעונינים להשתתף,יפנו אליי ,ויעדכנו אותי ביום ובשעה הנוחה להם להגיע למשמרת. כך, אארגן משמרת נוחה ויעילה בכיכר רבין ,שלא תיתן מנוחה למצפון החמקמק של ראש הממשלה, קדימה, חברה, מחכה למסרים שלהם. במייל [email protected] בהצלחה...

כבר ישבו בככר רבין כל ערב, עד שהפסיקו

חבורה של איכפתניקים ישבה/עמדה בככר רבין בכל ערב בין 8:00 ל-9:00, ליד שולחן שעליו היתה רשימה להצטרפות, מדבקות, ושאר חומרים (גלויות לראשי-המדינה ועוד). הם באו לשם במשך שנה או יותר ! לפני כמה חודשים הם נשברו והפסיקו לבוא. ניתן ליצור קשר עם אחת מהן שעדיין פעילה מאד, בדרכים אחרות, למען גלעד שליט (האחרים פעילים פחות, אם כי לא לגמרי 'יצאו מהתמונה'). שמה של הבחורה - הדר מילר, וכתובת ה'אי-מייל' שלה: [email protected] . שאל אותה אם כדאי לחזור לככר, מה הקשיים והמכשולים, מה התועלת, ואיך מתארגנים (אם כדאי). בהצלחה !

Rotemela

New member
אל תחכה, פשוט תפנה אליהם..

תודיע להם שכך וכך אתה עושה. תפרסם את ההודעה שלך גם שם בעמוד של הפעילויות, ככה שיותר אנשים ידעו על היוזמה שלך ויצטרפו: http://www.gilad.org כל הרעיון של הקמת צבא החברים היה לאגד את כל הגופים הפועלים למען גלעד לקבוצה אחת.. אז בבקשה, אל תשבור את הרעיון

אני חושב שזה רעיון מצויין

ניתן לך לארגן את העסק. ככה מובטח לנו שבלון האשליות שלכם יתפוצץ עוד לפני שיתנפח...

מעסה11

New member
עוד תגלה,שהבלון הנפוח היחיד הוא: הפארוניה

שמייצגים, מתנגדי העיסקה.... ואני גם בטוח שהם לא יוצאים מהארון מהסיבה הזאת, הם רוצים לחסוך להם פאדיחות ,שיתברר שלא היה שמץ של אמת,בנבואות הזעם שלהם.

בתי הקברות מלאים בפראנואידים כמונו...

180 ליתר דיוק, שזה מספר הנרצחים בידי מחבלים 'קלים' ששוחררו בעבר. ומעניין שהמספר הזה מתוך כלל הישראלים שנרצחו מאז שנת 2000 גבוה בהרבה מהחלק של המחבלים ששוחררו מתוך כלל האוכלוסייה הפלסטינית. אז כנראה שכן יש הבדל ברמת הסיכון של רוצח עם קבלות לבין סתם פלסטיני שמחפש לפרנס את המשפחה שלו וסתם שונא את ישראל. הרי על ההבדל הזה אתה וחברים שלך מדברים כל פעם שיש דיון על האם לתת להם מדינה. ופתאום כאן, כל הפלסטינים הם רוצחים מרושעים. תנסה לזכור את שינוי הדעה שלך בפעם הבאה שתתמוך במדינה פלסטינית. אבל כנראה שאתה לא תזכור. זה ידוע שלשמאל העיוור הישראלי יש זיכרון קצר אף יותר מהראיה שלו...

מעסה11

New member
ראשית אני ימני מושבע

שנית... אתה חושב שכוחות הביטחון,מהווים גוף מפגר,שלא למד לקחים, ולא מתייעל,וזאת הסיבה לפארנויה, אם לא היה כזה,היו עוד 180 הרוגים, הסיבה שהפיגויעים נפסקו כמעט כליל היא אותה התייעלות ולמידת לקחים של צהל,לאורל הגבולות, אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שאפשר לתקן. (נחמן מאומן) שנית לא אמרתי שכול הפלשטיניים רוצחים, אלא ש: "לא חסר רוצחים ברשות" שעושים מבחן פסיכומטרי,שואלים שאלה דומה,לגבי ההבדל בן שני המשפטים,ואכן יש הבדל. גלעד מחכה לנו, כמו שישו חיכה למישהו שיושיע אותו מצליבה...וכמו שיושבי הגטאות במלחמת העולם השניה חיכו לבעלות הברית... תתנו לו עוד הרבה לחכות?

"כמו שישו חיכה למישהו שיושיע אותו מצליבה..."

אחלה המחשה. חשבתי להגיב פה על זה, אבל זה נראה כאילו התגובה שלך עשתה לי את כל העבודה...

אה, אתה ימני מושבע?!

אז מי בדיוק התחזה לך וכתב תחת הכינוי מעסה11 בדיון שהתחיל בהודעה שלי "לכל תומכי העיסקה בכל מחיר" את התגובה "ההתנחלויות זה סתם נגע רע, שלא מאפשר להגיע להסכם שלום"בתאריך ה- 16/10 בשעה 02:19?! אולי תזכיר לי איזה מפלגה 'ימנית מושבעת' מביעה דעות כאלה? כי אני לא בדיוק זוכר שלפנות את כל ההתנחלויות כדי להגיע להסכם שלום (שימו לב, שאפילו לא מדובר תמורת הסכם שלום, אלא לפני כן כדי שאפשר יהיה להגיע לשלום) זה חלק מהמצע של הליכוד, האיחוד הלאומי, ישראל ביתנו או המפד"ל. ולמען האמת, אפילו קדימה והעבודה לא תומכות בפינוי מראש של התנחלויות חוקיות לפני הסכם שלום, ושום מפלגה ימינה ממר"צ וחד"ש לא תעלה על דעתה לקרוא להתנחלויות "נגע רע" כמוך. אני יודע שאם אני אקרא לך כאן במפורש שקרן ההודעה שלי תצונזר על ידי האימא, אז אני לא אעשה את זה ואתן לציבור לשפוט את מידת האמת בדבריו של אדם שמציג עצמו כ"ימני מושבע", אבל טוען ש"ההתנחלויות זה סתם נגע רע, שלא מאפשר להגיע להסכם שלום". אבל זה הרי בדיוק כמו שאני טוען כבר זמן מה: כשדנים על גלעד שליט פתאום שומעים מאנשי מחנה מסויים כל מיני דעות לגבי מידת רצחנותו ממילא של כל העם הפלסטיני, ואילו כשמדברים על הקמת מדינה פלסטינית, אותם אנשים בדיוק הופכים את עורם והופכים את הפלסטינים לאנשים תמימים שרק מחפשים לחיות בשלום... אבל שוב, אני לא אגיד שמדובר בשקרים, כי אז ההודעה שלי תצונזר...

קמנצינד

New member
אולי זאת משמרת נוחה, אך לא יעילה !

לא תפעיל שום לחץ על ראש הממשלה אם תארגן משמרות בכיכר רבין. עדיף שתמצא לעצמך שעתיים בחודש, ותצטרף למשמרות הקבע מול בית ראש הממשלה. לדעתי צריך להפסיק את כל הפעילויות מלבד המשמרות מול ביתו של ראש הממשלה.

מעסה11

New member
המשמרת הזאת תהיה יעילה..

מאחר ואנשים בעלי שם וידועי דבר...יעברו דרכה, ויתראינו מן הסתם בתקשורת שתבוא לסקר, וכך יעשו שמות במצפונו של ראש הממשלה, ויטרידו את מנוחתו שאינה במקום בעינין זה.,כדאי מאד לנסות

משמרת קצרה במעבר-ארז נוחה משבי בן 3 שנים וחצי

לשבוע זה רשימת המתנדבים, כמעט לכל יום, כבר מתמלאת והולכת. אתה מוזמן לטלפן אל אלה חפץ לטל. מס. 052-3864388 ולהרשם ביום ובשעות (מ-07:45 עד הצהריים, או מ-13:00 עד הערב) הנוחים לך בשבוע הבא. אם תבוא במכונית, בבקשה הודע לאלה, כדי שתנסה לתאם בינך לבין ירושלמים אחרים המוכנים להתנדב לאוהל במעבר-ארז, אבל אין להם איך להגיע. אגב: אפשר להגיע באוטובוסים עד אשקלון, ומשם באוטובוסים הנוסעים מאשקלון לבאר-שבע או לחבל אשכול עד צומת יד-מרדכי. משם 5 דקות-נסיעה על יד 'נתיב-העשרה' עד המעבר. יש גם שירות-מוניות ישיר בין ירושלים למעבר-ארז אם זה הוא פתרון-התחבורה המועדף עליך, אחרי שהחלטת להתנדב. כתוב לי ב'מסר אישי', ואנסה להעביר אליך את פרטי הנסיעה במונית מירושלים למעבר -ארז ובחזרה. שיבוץ מתנדבים באוהל בארז ימי ראשון עד שישי מ-7:45 עד 13:00, ומ-13:00 עד 18:00 לפרטים- אלה: 0523864338

למתנדבים:מס. הטלפון של אל חפץ- 052-3864338

מהמטה למען גלעד שליט בקשו לתקן מס. טלפון שגוי שפורסם פה, להתקשרות מתנדבים לאוהל שבמחסום ארז. מס. הטלפון הנכון של אלה חפץ: 052-3864338 (משום מה פורסמו כאן שני מספרים שונים, האחד שגוי והשני נכון)

יונה1

New member
קמנצינד, למה אתה כזה ספקן ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

על פי דיווחו של תום, לעזה נכנסים מאות תיירים וגם נהגי מוניות. אולי איזה תייר יחטוף את גלעד, יחביא אותו בבגאז' של המונית ויעביר אותו ישר לידי המתנדב שיושב במעבר ארז??? ועכשיו, צא ותאר לעצמך שחלילה עמדת האוהל תהיה ריקה ובדיוק באותו רגע איש לא יאייש אותה?

הלכה העורבת אצל הזרזיר

יונה1 על פי עדותה היתה בכמה מן המקומות וההפגנות שאותן היא שוללת. אתה, קמנצינד ? חוץ מב'אוהל המחאה' הקרוב אולי לביתך (ירושלים עיר לא גדולה. אני אוהב לחצות אותה ברגל), שם לדבריך היית עשרות (!) פעמים, היית במחסום-ארז ? היית בפתח משרד ראש-הממשלה (גם כן בירושלים) שיונה1 רואה בו מקום מועדף ? היית ב'קריה' בתל-אביב, במקום בו איש יחיד שהה במשמרת מתמדת במשך יותר משלושה חודשים, יום ולילה ללא הפסקה, עד שהגיעה לשם קלטת הוידיאו בערב-סוכות ? היית במחסום קרני ליד נחל-עוז ? היית במעבר כרם-שלום, בו עוברות בכל יום כ-130 משאיות-אספקה ל'רצועה' ? היית בככר רבין, ששוב יש המציע להקים בה משמרת תזכורת לתל-אביבים שגלעד שליט עדיין בשבי, 3 שנים וחצי מאז בוקר ה-25.6.2009 ? איפה היית מר קמנצינד, שאתה שולל כל מקום וכל יוזמה שאינם קרובים לביתך וללבך ?

יונה1

New member
זהו? התחלנו בתחרות של מי יותר ארוך?

נו מה אפשר לעשות שקמנצינד גר במקום היחיד שבו לדעתו ולדעתי נכון לפעול? מה רצית, שיעבור דירה בשביל לקבל ממך מחמאות על שהוא מגיע לירושלים ממרחקים? בניגוד לי, שאחרי ש"טעמתי" מכמה וכמה פעילויות וברוב סנוביותי החלטתי שממש מבזות אותי ופרשתי בבחילה, יאמר לזכותו של קמנצינד שהוא חורק שיניים וממשיך.

תראו, כל אחד יכול להביע את דעתו כאן, גם אם

לדעת האחרים הוא לא עושה מספיק בפועל. הודעות שיגלשו לפסים אישיים והתחשבנויות ימחקו (ללא קשר להסכמתי או אי הסכמתי עם הדעה המובעת בהן). עניינים אלו אתם יכולים לסגור ביניכם במסרים אישיים. תודה.

למעלה