לא צריך לחכות לצבא החברים של גלעד

קמנצינד

New member
אתה הבנת מה אמרתי ?

לדעתי ירושלים היא המקום היחיד להפגין בו, ולכן לא הייתי במחסום ארז, לא בכיכר רבין, ולא בצעדה ביוקנעם. במקרה אני גר בירושלים. וכן, הייתי מספר פעמים בהפגנה בפתח משרד ראש הממשלה. ואולי לא הייתי ברור מספיק מקודם- באוהל המחאה הייתי עשרות פעמים יותר מיואל מרשק. לפחות. הייתי שם מאות פעמים. וסתם לידע כללי- עד כמה שידוע לי, ירושלים היא העיר הגדולה בארץ מבחינת שטח. כל הכבוד לך שאתה חוצה אותה באהבה מפסגת זאב, עד גילה. ויונה- תודה.

אני מתחיל לנחש שאתה גר ברחביה

לפי אמירתך שבשדרות מימון, בכניסה לאיזור ביתם של ראשי הממשלה, היית מאות פעמים (!), אני מנחש שאתה פשוט עובר שם כדבר של שיגרה, כי אתה גר שם בסביבה, והולך פעם-פעמיים ביום ואולי יותר במסלול העובר ברחוב עזה, שדרות בן-מימון, ככר צרפת אל הרחובות המלך ג'ורג' או קרן-היסוד, או לכוון רחוב אגרון. לעבודתך, לביקורי חברים, לבילוי, לקניות, עם הילדים או הכלב. כי אחרת סדר-הגודל של מ א ו ת פעמים שציינת שבהן עברת ליד 'אוהל-המחאה' נראה לי מעט מופרז. לא ? אגב: בשיטוטי בירושלים אני לא מגיע עד פסגת-זאב. אני מסתפק במרחב שבין גבעת-המבתר לרמת-רחל. אבל מה כל זה קשור למאמץ ולמידת היעילות שלו למען שחרורו של חייל ישראלי שבוי ? במבחן-התוצאה - גם מאות הפעמים בהן היית ב'אוהל-המחאה', והפעמים בהן היה שם ובעוד מקומות יואל מרשק, והימים והלילות והכספים ותשומת-הלב שמקדישים עוד כמה אנשים טובים ואיכפתיים - כל אלה נכשלו ! כי גלעד שליט עדיין בשבי, וזה מה שחשוב. לא ?

קמנצינד

New member
אכן, זה מה שחשוב

וכל אחת ממאות הפעמים שהייתי באוהל, לא הכוונה שעברתי שם, אלא הצטרפתי למי ששם. לפחות לשעה כל פעם. בכל מקרה- אין לי מה להתהדר שהייתי שם כל כך הרבה פעמים, בגלל שאני גר בירושלים (אגב, לא ברחביה). אבל עדיין אני חושב שנכון להיום- המשמרות מול בית רוה"מ, הן הפעילות האפקטיבית היחידה.

יונה1

New member
ממש לא זה מה שחשוב בדיון פה

מה שחשוב לנו זו הבדיקה והברור עם עצמנו, אם אנחנו פועלים נכון! קודם כל ובראש ובראשונה יש צורך להבין שהפעילות כושלת ושגויה. מבחינתנו - זה מה שחשוב. מקרים קודמים מוכיחים שבהרבה פעמים שבויים שוחררו בעקבות לחץ של הוריהם, נרקבו שנים בשבי בגלל העדר פעילות מצד הוריהם, או נעלמו כרון ארד בגלל השקט ו"האצילות" של משפחתו. אז כל עוד יש פעילות סרק, מה שחשוב זה שכל אחד יבין שהשגיאות שלו עצמו מאריכות של הסבל של גלעד.

למעלה