נכון מאוד מסכימה עם מה שכתוב.
אורטל אמרה שלוקחת צד לאחור ,היא לא יכולה לראות ולהתחלק בגבר"שלה",, היא היתה ישרה וישירה ומספיק אמיצה להגיד אפולו שהיה סיכוי שאין עשוי להדיח אותה. קרן סיפרה לא פעם שהיא לוקחת צעד לאחור וזו החלטה שלה בגלל ההתנהלות של איתן כלפיה,"ראה אותה לא שאל לשלומה".."מה הוא דפוק?איזו התנהגות זאת?"... לא מתאים לי אמרה והתרחקה..... ופתאום בום מצאה דרך וזמן להתבלט,לחזור לזירה לאחר הכאב של ההדחה האחרונה...וזו הדרך שלה לתשומת לב. אז החליטה קרן שהיא רוצה להכנס לסוויטה,לא עניין אותה איך זה יראה שהיא נלחמת בדניאל שהכי הגיע לה, לא עניין אותה כיצד זה יראה בעיניי איתן והקהל,לא עניין אותה שהיא עושה מוניפולציות מכוערות שלא נראות טוב והיא שוכחת שמה שהיא רואה?הציבור רואה יותר מכל זווית. ואולי זה לטובה,,,,,, איתן יבין מי זו קרן,למה היא מסוגלת, במי היא נלחמת=בו ובדניאל, איתן ישים לב שהיא לא מפרגנת והיא לא,והכי גרוע?שהיא שמעה שאיתן מעוניין בדניאל והלכה נגד הרצון שלו,פגעה מאוד במי שהוא אוהב וקרוב. קרן לא התנהגה בחוכמה, דחפה את עצמה בכוח,עשתה יחסי ציבור לעצמה, וקמפיין לא קטן במשך היום לעצמה ולדעתי זה לא לטובתה הפעם. איתן נכנס לסוויטה לא מרצון,הוא נפגע,גרר את עצמו פנימה מחוסר ברירה כי החליטו עבורו,לא התלבש לכבודה,לא השקיע,כך לא מתנהג גבר"מאוהב" כך לא מתנהג גבר שיוצא לדייט מרצון. אני במקום איתן הייתי מייבשת את קרן מעבירה איתה את היממה בצורה הכי פרווה ולא נוגעת בה.