לא צרם לכם שאורטל לא קיבלה אפילו קול אחד

עינת 1

New member
לא צרם לכם שאורטל לא קיבלה אפילו קול אחד

בחירות לדייט?? מעניין למה?? גם עצוב שאף אחד לא מתייחס אליך בכלל

baggio10

New member
מה לעשות שקלטו את הזיוף שלה?

אם לא הצופים אז לפחות הבנות בווילה

easternstar

New member
לדעתי הבנות הבינו שאורטל לא רוצה.

האמת שאיתן אשם בכך. הוא ניסה להבטיח את הבחירה של דניאל ואמר לאיילת שיש לו אינטימיות כרגע עם שתיים ויותר עם דניאל. הוא ביקש לבחור בה כי לא נוח לו כרגע אחרת. הוא סיפר שאורטל בעצמה "לקחה צעד אחורה" ומבחינתו זה בסדר. קרן ערכה קמפיין רציני לבחירתה בקבוצה שלה ובקבוצה של ענבר. אורטל לא תקנה את מה שאיתן אמר. אגב, לדעתי זה מבזה להכנס לסוויטה עם גבר שמבקש שלא, ואורטל צדקה. היא רק נעלבה שלא חשבו עליה.

נכון מאוד מסכימה עם מה שכתוב.

אורטל אמרה שלוקחת צד לאחור ,היא לא יכולה לראות ולהתחלק בגבר"שלה",, היא היתה ישרה וישירה ומספיק אמיצה להגיד אפולו שהיה סיכוי שאין עשוי להדיח אותה. קרן סיפרה לא פעם שהיא לוקחת צעד לאחור וזו החלטה שלה בגלל ההתנהלות של איתן כלפיה,"ראה אותה לא שאל לשלומה".."מה הוא דפוק?איזו התנהגות זאת?"... לא מתאים לי אמרה והתרחקה..... ופתאום בום מצאה דרך וזמן להתבלט,לחזור לזירה לאחר הכאב של ההדחה האחרונה...וזו הדרך שלה לתשומת לב. אז החליטה קרן שהיא רוצה להכנס לסוויטה,לא עניין אותה איך זה יראה שהיא נלחמת בדניאל שהכי הגיע לה, לא עניין אותה כיצד זה יראה בעיניי איתן והקהל,לא עניין אותה שהיא עושה מוניפולציות מכוערות שלא נראות טוב והיא שוכחת שמה שהיא רואה?הציבור רואה יותר מכל זווית. ואולי זה לטובה,,,,,, איתן יבין מי זו קרן,למה היא מסוגלת, במי היא נלחמת=בו ובדניאל, איתן ישים לב שהיא לא מפרגנת והיא לא,והכי גרוע?שהיא שמעה שאיתן מעוניין בדניאל והלכה נגד הרצון שלו,פגעה מאוד במי שהוא אוהב וקרוב. קרן לא התנהגה בחוכמה, דחפה את עצמה בכוח,עשתה יחסי ציבור לעצמה, וקמפיין לא קטן במשך היום לעצמה ולדעתי זה לא לטובתה הפעם. איתן נכנס לסוויטה לא מרצון,הוא נפגע,גרר את עצמו פנימה מחוסר ברירה כי החליטו עבורו,לא התלבש לכבודה,לא השקיע,כך לא מתנהג גבר"מאוהב" כך לא מתנהג גבר שיוצא לדייט מרצון. אני במקום איתן הייתי מייבשת את קרן מעבירה איתה את היממה בצורה הכי פרווה ולא נוגעת בה.

adiyon2

New member
צודקת בכל מילה

לדעתי איתן אפילו לא ישים לב שהשתעמם איתה וימשיך איתה בכל זאת. מניפולטיבית מגעילה הקרן הזאת

baggio10

New member
לא קשור רוצה לא רוצה, אין לה שם חברה אחת

ההתחברות הזאת לליז ביומיים האחרונים היא מחוסר ברירה של שתיהן ופחות מאיזשהו "מקום אמיתי" גם אם היא לא הייתה "לוקחת צעד אחורה" (חרטה, זה הכל משחק) אף אחת לא הייתה מצביעה לה... היא פשוט לא יורדת שם לאף אחד בגרון בגלל כל המשחק והזיוף וכל הזמן הן מדברות על זה.

easternstar

New member
חברות "מלכת הכיתה"(קרן) הן אוסף חדלות אישים

בנות ללא מחשבה עצמאית, שנגררות כמו עדר אחרי מה ש"המלכה" מבקשת מהן, או מה שענבר, המנהיגה של הקבוצה השניה, מבקשת. במיוחד ענבר וחברותיה הוכיחו בהצבעה לדייט בין איתן וקרן טמטום יחד עם אטימות ואולי רוע, כך שלא להיות חברה שלהן כנראה יראה לקהל בבית יתרון ולא חסרון. אני לא אומר מילה על אורטל באפיזודה הזאת. היא פשוט טסה מתחת לרדאר פה ולפחות לא עושה מעשי טמטום ורוע.. לא מכיר. לא יודע. לא נתנו לה כוח הצבעה ולכן היא לא התלכלכה כמו חברותיה.

webguy

New member
אז כל מי ששחקנית בהבימה היא שקרנית ?

תכלב במה שיקרה לו אורטל ..? קדימה נשמע ..... !!!!!!!!!!!! מה שקרה שהבחור מלונדון נעלב לאחר שדחתה אותו וליכלך .. אגב אתמול הוא נשק לה ..??

baggio10

New member
בבוקר טוב שלה היא משקרת

כל המהות שלה בווילה היא שקר אחד גדול למי שמכיר אותה בחיים האמיתיים על הבנות זה לא עובד אבל לבנים היה קשה לגלות את זה מבעד מעטפת הסיליקון והרגליים הלא נגמרות (יש לה גוף אחד הנדירים אבל בזה זה מסתכם בערך) ונחמד לראות שסוף סוף גילו

webguy

New member
אפשר עובדות ?

זה כמו שיגידו היום נחתה חללית ממאדים על גג עיריית ת"א .. מה שהיה בעבר שלה לא אמור בכלל להוות איזה עניין בהתנהלותה היום .. מה שיקרה בווילה ? ההוא אמר השכן אמר משה זיכמך אמר .. אמרו שהיהודים עושים מצות מדם של ילד נוצרי .. אז אמרו .. אז ת יהודים מתו בגלל שמישהו אמר את זה ..

webguy

New member
רואה מדי פעם ובערוץ 10

איתן נראה כמי שבטעות נקלע לווילה ..ומסרסר עם הבנות ומסדר דייטים לחברים שלו מי שיש לה קשר עם חבר לא עפה .. מי שמוצאות חן ענת ואורטל בין אילו שנשארו ..! לא אוהב את אתי וקרן ...

פחחח היא לא שחקנית כול כך טובה

עובדה שעלו עליה ואני זיהיתי ממזמן שהיא מזויפת אורן הוא לא היחיד שדיבר עם איתן על זה שהיא לא אמינה אפילו נירו שהיה שם רק יומיים אמר לאיתן שהיא משחקת איתו משחקים

webguy

New member
יש משחקי חיזור יש תיזינג ..

אבל זה לא שקר ..!! יש מי שמחזרת ונסוגה אחור כחלק מהטקטיקה ..עכשיו אתה בוא לקחת אותי אם אתה רוצה אותי :) נירו בככל סיפור הצלחה עם נשים חהחה ... יש לו זהוי מדויק של האשה האידאלית עבורו ..ראינו ..

היא לא באמת מעוניינת בו

(אני ליאורה ס קולות ) איך אפשר לא לראות שהיא תחמנית ? היא לא בחורה ביישנית ובכול זאת אפשר לקלוט את זה שאין לה שום תשוקה כלפיו היא גם אמרה שהיא לא נמשכת אליו היא גם אמרה יותר שבתוכנית כזאת אי אפשר למצוא אהבה היא שחקנית לא רעה אבל גם לא עד כדי כך טובה שאי אפשר לא לעלות עליה היא אמרה שהיא פיתחה שנאה כלפי גברים ושהיא זרקה על יוני ביצה ועל איתן קמח לתוך העיניים, כדי לפגוע בהם ושהיא היתה צריכה לפגוע בהם כדי לאהוב אותם
זה אמין ? אתמול היא ידעה שאף אחד לא יצביע לה ועשתה למצלמה פוזה שכאילו היא ממש נפגעה
ולמרות זאת זה לא ימנע ממנה לזכות כמו שזה לא מנע מגואל להגיע למקום החמישי

למעלה