לא צרם לכם שאורטל לא קיבלה אפילו קול אחד

ונזכרתי עכשיו שמישהי בפורום דיווחה

שליז אמרה לה להפסיק להיות שחקנית והיא אמרה שטוב לה להיות כזאת אני לא זוכר את הציטוט אבל זה רוח הדברים

webguy

New member
שוב מישהי .ההוא ..ההיא מהסופרמרקט

ככה לא בונים קייס בבית-משפט :) זה יותר כמו רכולים וזהו ..

ומה לגבי שאר הדברים ששמעתי בעצמי ?

הכי קל להתפס לדבר היחידי שלא שמעתי בעצמי אם אני טועה דידוש רשמה את זה ואני לא מאמין שהיא המציאה את זה אם זה לא היה נכון אז היה לפחות מישהו אחד שהיה מתקן אותה כי זה היה בערך ב6 בערב

קשקשה9

New member
היי גם שמעתי את השיחה הזו והיא היתה מסוג

שעושים בצחוק אבל יש בהן כוונה אמיתית

webguy

New member
לא נכון ...!!

להציק למין השני זה טיזינג כדי לגרות אותו ולעורר אותו .. אורטל אמרה הקמח נועד לעורר אותו שהיא בשטח ..!! מי גרוי שים לב בחור אני פה תשים לב אלי בפגישה בניהם היה חום מצידה .. אתה מתארת מצב של התרשמות אישית סוביקטיבית וזה לגטימי עובדה שיש אנשים ומסתבר הרבה שרואים הכל בצורה חיובית אצלה

אני שמעתי במו אוזני שאורטל אמרה לליז

שהסיבה שהיא זרקה קמח על איתן זה בגלל שהיא רצתה שזה יגרום לה לאהוב אותו התרשמות זה עניין של ויכוח אבל על עובדות לא מתווכחים

webguy

New member
גם אם זה נכון מה רע בזה ..?

פשוט זה יצא לא טוב .. לפעמים משחקי חיזור כמו זריקה לברכה יכולים להגמר לא טובב .. הכוונה היתה תמימה ...לשעשוע או קריצה ולא מעבר לזה ... אבל איתן פועל ממניעים של אגו אופיני לאדם מוכר וידוע

איציק911

New member
צורם על כל בנות הבית שסובלות מציר הרשע

מלבד אתי קרן וליהי שהם ציר הרשע ואיילת וענבר שחברו עליהם אפשר לרחם ולהבין את כל הבנות כולל אורטל

איציק911

New member
אורטל כמו דניאל וליז מושכת אש מהקנאיות

אורטל בגלל יופיה בלבד מושכת אש ומקנאות בה

webguy

New member
אמת ..

אורטל בחורה חושנית וגם מיסתורית שמושכת עניין ..

niva99

New member
היום בוואלה היו ספקולציות

האם היא בת או בן ...

webguy

New member
לא ראית את הסרטון בטח ..:)

ועכשיו ברור לי שיש שמחפשים את הרוע בה ..ירד לי האסימון נראה לך שההפקה היתה עושה לו תרגיל כזה ..? חיפוש הרוע אצל נשים אופיני לנשים אחרות זה טבעי קנאה .. אגב היא קראית ...לא בדיוק יהודיה נוסח אשכנז .. נו הנה עוד סיבה לביקורת ..לא משלנו :)

webguy

New member
לא קראית יש הבדל ..

הקראים מאמינים רק במה שכתוב בתנ"ך בלי התוספות שבאו מאוחר יותר ע"י הרבנים ..!!

webguy

New member
הקראים יהודים השומרונים לא ..

בצאת השבת תוכל לקרוא על זה באתרים דתיים ..:)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה נכון אין מחלוקת הקראים הם נצר לבני ישראל רק בשלב מסויים הם פרשו בגלל אמונתם רק בתנ"ך השומרונים הם גויים שקבלו עליהם את האמונה השומרונית בתנך וכו..

למעלה