לא קזנדזידיס ולא סרנגה

ZILEVO1

New member
לא קזנדזידיס ולא סרנגה

הכל קישקוש חוץ משוש. יש לי שכן שאם בטלויזיה היוונית ישמעו אותו יבואו אליו עד הבית.כשהוא שר הקירות רועדים.והנשימה נעצרת. חוצמזה בכלל לא קשור אם ישראלי שר יוונית או יווני שר שפה אחרת,זה תלוי בכישורים של הזמר. קחו למשל את דאלארארס כשהוא שר בספרדית,חושבים שהוא ספרדי כאילו הוא גדל באותה שכונה עם פאקו דלוסיה ואל דימיולה.
ולעניינו
היום אני רוצה להקדיש שיר שלדעתי אחד היפים של קזדזידיס,ואת השיר אני רוצה להקדיש לחבר שלי חדזידאקיס. וי וי איזה שיר יפה זה חבל על הזמן תמיד אהבתי לשמוע אותו עוד כשהיתי ילד.כמובן שלשיר הזה יש שתי גרסאות אחת ישנה ישנה ואחת מחודשת משנת 83 נדמה לי. טוב אז ככה קצת עצוב לי שאתם לא יכולים לשמוע כמה אני שר את זה יפה,אבל נחכה אולי ביל וגיטס יעשו משהו בנדון.
אני דווקא בקטע של הפתיחה עם התופים והאקורדיון -הגרסה המחודשת. טנא טננא טננא נננא טננא ננננא ננא! גיא מאנא-נה גארסאס מאנו-לאמו בוקאיה -בוקאיה מ-נטרפסאס קי-אולה טא- ליס-מוניסה אהההההה X2 קא סא פרי-פרוניסה X2 גיא מיה גיאנאקה סו קליסא טין פורטה סו איפא לוגיה מאנה מו פיקרה קי אותאן מ-אפיסה ק- איקיני אירט-סופוס פורטה קא מו אדוסאס אגאפי קא פאריגוריה בית שני אקאריסטה פרטאיקה מאנו-לאמו גיא מיה קארדיה פ-אגאפיסהההההה מאנא מו פוס בוראסאס אההההאאאאאא קא מו טוסי-גכוראסס אשמח לקבל תרגום. ,

ZILEVO1

New member
*וכמובן תיקונים../images/Emo13.gif

לשיר ולכתוב זה לא אותו הדבר.,לילה איפה אתה? וגם אם אפשר תרגום

אז אני רוצה להקדיש לך שיר...

kathenas me to pouno to קאת'נס מה טו פונו טו ("כל אחד וכאבו") קגומה טו דיקומו ("ואני עם שלי") אינה מגלוס או קיימוס או קיימוס ( "גדול הכאב שלי") קטופרה בונו מו ("והטרוניה שלי") אחחח פליו זואי ("אחח איזה חיים קשים") מבסניזיס אה פונה ("מענים אותי") קחו פרפונה קחו פרפונה ("ויש לי תלונה ויש לי תלונה") טם טם טם טם לללללללה

ועוד אחד...

אנסטנזו בייני פוטיה קלאו רררגי זונטה פונה אפו טבה סנה מוטה ורגיה קיו אורנו אסטרה פיטקה ורונדה אקו פלימנה אורנה טו ננסטה נגמו מו פוזמו קורגו סיטקרדיה אה אה אחח ננדקס סטו קיימו מו..... Anastenazo Byeni Fotia טאקי סוקה מטטרגודיה סו תאומורפיה....

ZILEVO1

New member
../images/Emo140.gifואני חשבתי שאני הזמר הגדול../images/Emo4.gif

תודה על השירים ותראה איזה כשרווני אתה ,כאן מתווכחים על סרנגה ואתה נחבא אל הכלים?

הכל בהשראתך...

תודה רבה שמח על הפרגון סוף סוף מישהו מגלה אותי אני מחכה לפריצה הזו כבר 7 שנים...

ZILEVO1

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

אז קדימה אל תתן להזדמנות לחמוק מבין אצבעותיך

layla231

New member
קח ZILEVO1 מתוק

Η καρδιά της μάνας הלב של האמהות Καζαντζίδης Στέλιος Μουσική/Στίχοι: Πετρίδης Νάκης/Πυθαγόρας Για μένανε γέρασες, μανούλα μου μπουκιά-μπουκιά μ' ανάθρεψες κι όλα τα λησμόνησα και σε περιφρόνησα Για μια γυναίκα σου 'κλεισα την πόρτα σου είπα λόγια, μάνα μου, πικρά κι όταν μ' άφησε κι εκείνη, ήρθες όπως πρώτα και μου έδωσες αγάπη και παρηγοριά Αχάριστα σου φέρθηκα, μανούλα μου για μια καρδιά π' αγάπησα Μάνα μου πώς μπόρεσες και μου το συγχώρεσες Για μια γυναίκα ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I kardia tis manas Kazantzidis Stelios Mousiki/Stixoi: Petridis Nakis/Pythagoras Gia menane gerases, manoyla mou mpoukia-mpoukia m' anathrepses ki ola ta lismonisa kai se perifronisa Gia mia gynaika sou 'kleisa tin porta sou eipa logia, mana mou, pikra ki otan m' afise ki ekeini, irthes opws prwta kai mou edwses agapi kai parigoria Axarista sou ferthika, manoyla mou gia mia kardia p' agapisa Mana mou pws mporeses kai mou to sygxwreses תרגום לוקח קצת זמן אבל אין לי זמ---------------ן בהצלחה .

ZILEVO1

New member
אהלן לילההההההה תודה../images/Emo140.gif

סאגאפו פארה פארה פולי אחי

omonia

New member
שלומי סרנגה זמר גדול עבור הישראלים

לידיעת הממוחים יש צרופי מילים ביוונית כמו ( חי X חייליה ) ( אוכי ) שרק אדם שגר ביוון ולמד יוונית מגיל 0 יכל לבטא אותם נכון

זמר הבית קלט...

שיש לו תחרות קשה עם זמר אחר אז נראה לי שהוא נרתע חחחח נכון zilevo או שאני טועה???

ZILEVO1

New member
ביום רביעי היה אמור להופיע חדזידקיס

ורק עכשיו נודע לי שהוא לא הגיע לטברנה,ובמקום זה היתה במקום שירה בציבור
לא נורא כנראה שחדזידקיס היה סגור עם מועדון אחר אתמול,
אבל אני מבטיח שהיום אני מביא לכם שני להיטים גדולים. תתכוננו להפתעות
נ.ב.חאדזידקיס חבר שלי,אתה יודע מה? צחוק צחוק אבל באמת יש לי י תחרות קשה איתך,שלשום הפתעת אותי,והורדת לי את כל הבטחון לשיר

zilevo החלטתי להפתיע אותך עם שיר...

של Giorgos Margaritis sto keli פירטוקקו טודרומו קטינה פחולי זואי טיסקו דרמה טונומו קספניקה אנה פרואי סטו קלי טריאנטדריה ניחה סטו קורי זלו איחה מדיה זה קטריה אימונה פדי חוריס מיאלו מפדי חוריס מיאלו טם טם לה לה לה טם טם זה בית אחד ככה בשביל חימום בהמשך יבוא עוד... אני מצטער שלא הופעתי ביום רביעי אני פשוט סגור בעניין של הופעות חצי שנה קדימה וזה בעיה אז זה ככה פיצוי...

מאז שzilevo גילה אותי אין לי זמן...

לנשום אני עמוס בהופעות אבקש את סליחתו של הפורום ותודה לך zilevo....

ZILEVO1

New member
שבת שלום לחבר שלי חאדזידקיס ולכולם

ראשית כל איזה שיר יפה הקדשת לי תודה
שנית כל שלחו לי הודעות באיימל שאנחנו עושים כאן לכמה חבר'ה את הערבים,כי הם מאושרים ושמחים,וכל שיר שאני או אותה שמים הם מיד רצים לחפש אותו,למה הם סומכים על הטעם שלנו. שלישית כל אני מאושר עד השמים שאתה עמוס ושהבאתי לך מזל ופרנסה. רביעית כל הנה לך עוד הוכחה שלא צריך להיות ז'וזו חלאסטרה בשביל לנחות תוכנית כוכב נולד,אתה רואה בלי כוכב נולד,בלי מפיקים,בלי עוזרי הפקה בלי ערוץ שני,בלי פרסומת,נולד כוכב חדש העונה לשם חאדזידקיס המסקנה.אם רוצים אין זו אגדה. חמישית כל מה עם תמלוגים? שישית כל מתי קונים כרטיסים,להייכל התרבות או הסינרמה
אולי קיסריה? חחחחחח גדול אחי .

F a d i

New member
אתם מוזמנים להמשיך את השיחה הפרטית

בתיבת המסרים הפרטיים שלכם

די נשמה...

תן לאנשים להנות... תאמין לי שהעלנו חיוך לפורום הזה עד שיש צחוקים ולא כסאח וויכוחים אז מן הראוי שזה יימשך...

F a d i

New member
לא קשור-כל עוד זה מעניין אחרים אתם

בהחלט מוזמנים-אבל ברגע שהשיחות נהיות אישיות אז מקומן לא על גבי הפורום

אלפטריה

New member
מה קרה פאדי

נהיית השוטר מל"ו הצדיקים? הרי הפורום הזה בדרך כלל מלא נאצות וגידופים בלי סוף שבד"כ אתה לא מוחק אם אין לך איזה אינטרס כל שהוא, מה אתה רוצה מהחבר"ה האלה אתה מתחיל להימאס.

למעלה