לא קזנדזידיס ולא סרנגה

כפרה עלייך...

צודקת במאה אחוז אבל למה בעצבים יום שבת היום... תחייכי. עזבי אותך משטויות אם באמת חבר'ה יקומו ויגידו שזה מפריע אין לי בעיה להפסיק... אבל למה ישר לשלול פאדי תן לאנשים להנות תן לצחוק למה שבא לך אתה מגיב אבל לשאלה ששאלתי לפני כמה שבועות לא היה בא לך לענות... תבקר את עצמך לפני שאתה פונה לאחרים... שבוע נהדר שיהיה לנו...

אלפטריה

New member
ניקים שטיקים עוד מעט

תשאר לבדך פה אדון "מנהל" (איזה תואר) כמעט כל הקליינטים שלך ברחו מפה. שבוע טוב.

F a d i

New member
ומה זה כייף לי שדווקא את לא ברחת,אה

ואת ממש מתה להיות מנהלת או כל כך חורה לך,הורג אותך ואוכל אותך שאני הוא המנהל אז תתמודדי!! ותחיי עם זה! מישהו חכם הייתה לו פעם החתימה "יחיו הקנאים ויסבלו"....

אלפטריה

New member
האמת שחבל על הזמן היקר שלי

לענות לך בכלל "מנהל" יקר הרי כולך ילד בן 30 פחות או יותר וככזה כנראה גם חוכמת החיים ה"גדולה", שלך בגדול תמשיך להתבוסס ב"בייבי בוץ" שהנהלת תפוז הפקידה בידיך ובקיצור חפש.......................... צאאאאו

ZILEVO1

New member
אלפטריה אין לנו שום בעיה עם פאדי

פאדי ביקש שנפסיק וזאת זכותו כי הוא המנהל של הפורום וכל אחד מנהל את הפורום כמו שהוא חושב וכמו שהוא יודע. ואם הוא רוצה למחוק את כל השירים ששרנו זאת גם זכותו.אף אחד לא כופה עלינו לכתוב כאן או בכל פורום אחר. הכל היה נחמד הכל היה בסדר ורצוי שזה ימשיך להיות כך.בסך הכל אנחנו בראש טוב אז שרנו קצת שירים.לפאדי זה מפריע אני החלטתי לכבד את בקשתו ולהפסיק לשיר. בכל אופן אני מודה לך על הסניגוריה שאת מלמדת עלי ועל החבר שלי חזידקיס.

F a d i

New member
אתה מוזמן לקרוא שוב את מה שכתבתי

להביא שירים ותרגומים אתם מוזמנים (ועם סתלבט וצחוק ליד זה בסדר) אבל ברגע שזה הופך לשיחה פרטית אז המקום שלו הופך להיות תיבת המסרים שבוע טוב פאדי

היום יש לי שיר לפאדי שירגע ויחייך..

Notis Sfakianakis - O Aetos קאנמוקפסיס טפטרה נמיקסה נפטסו אפטי ספודיאסמו טוקפנו פליפסילה טפטסו או אאטוס פטלי סטונארה אלפטרוס קטיננדוס טיספוניאס אוטנטוברי סקיספרה טונגליאסי או אורנו... אללה יאסו טם לה טם טם לה וכמובן מוקדש לzilevo בקשר לתמלוגים כל סוף חודש תקבל צ'ק בדואר הכוללים 15% מהכנסות ההופעות ו30% מראיונות בטלויזיה ומההופעות בחו"ל... תגיד שאני לא לארג' !!!!

kiki9999

New member
יש לטריפונס איזה שיר

טוטפה טוטפה או משהו כזה זילבו או חזידקיס יש לכם במקרה את המילים ואתם יכולים לשים אותם כאן אני יודה לכם.

kiki9999

New member
בעצם אולי פאדי מכיר את השיר?

ויכול להביא לנו את המילים כמובן תרגום.

לא נראה לי שפאדי מכיר את השיר

כי בתקופה שטריפונס הגיע לארץ וכולנו רצנו לקליפסו ברמלה- נדמה לי שפאדי או שהיה תינוק או שבכלל הוא לא נולד.

F a d i

New member
סייג לחכמה שתיקה

תאמיני לי שלפעמים כדאי לסתום במקום להחליף ניקים ולהיכנס לכל חור ולמלא אותו שטויות הודעה פשוט סתומה!

זה עצוב מאוד מה שאתה כותב

ויפה שתיקה בשעתה! מזה אפשר להגיע רק למסקנה אחת שבפורום הזה שאתה מנהל יש שני אנשים.אם כל הזמן חליפים ניקים נכון? אז תסיק מסקנות, שאתה לא מספק את הסחורה ולהבא תשתמש במשפט סייג לחכמה שתיקה לעצמך. נ.ב למה אתה מתכחש לגיל שלך?

למעלה