לא קרה לכם פעם...

virginsuicides

New member
לא קרה לכם פעם...

לא קרה לכם פעם שכל כך מאסתם בכל המוסיקה האלטרנטיבית שרציתם לפנות למטאל????

למה מטאל זאת לא מוסיקה אלטרנטיבית?

אני לא חושב שאמפרור למשל מקבלים יותר חשיפה מ..נאמר..מרקורי רב. והם גם לא יותר קרובים מהם למיינסטרים.

HandsomeDevil

New member
alternative-metal

קיים סגנון כזה, זה מן "סיווג" של הניו מטאל, כמו פאנק מטאל, טכנו מטאל או הארד-כור מטאל. אני עוד לא נעול על כל הקטע של המיינסטרים וכל זה... כי, לא יודע, לא מסתדר לי טוב בראש. בכל מקרה, עד כמה שאני יודע, kittie, slipknot,marilyn manson, mudvayne הם אלטרנטיב מטאל, והם נחשבים ליותר מוכרים בסצינה

אלטרנטיב מטאל זה מונח שהומצא

בעיקר על ידי אולמיוזיק :) קיטי, מרילין מנסון, סליפנוט ומאדביין הם אמני מיינסטרים. בכלליות, רוב האמנים שאולמיוזיק כללו תחת אלטרנטיב מטאל הם אמנים שדי קרובים למיינסטרים. הרד קור מטאל זה יותר בכוון של דברים כמו קונברג´, משוגע, דילינג´ר אסקייפ פלאן, פויזן דה וול וביוהזארד, וזה לא יותר מדי במיינסטרים...

HandsomeDevil

New member
אתה טועה,

בקשר להארד-קור מטאל, זה מאוד-יותר-מדיי-במיינסטרים. הארד-קור מטאל זה קורן, לימפ ביזקיט, פאפא רואצ´, פי.או.די ויש עוד המון שנמצאים במיינסטרים. בעיקרון, לא מפריע לי אם להקה נמצאת או לא נמצאת במיינסטרים, אם הרבה מכירים אותה או לא. בקשר לאלטרנטיב מטאל, יש סגנון כזה, ובדקתי כבר בכמה אתרים של ניו מטאל, זה "סיווג" של ניו מטאל, כמו שבריט רוק זה סיווג של מוזיקה אלטרנטיבית. אלטרנטיב מטאל, לאו-דווקא מתייחס לכל עניין המיינסטרים, זה פשוט ערבוב של שני סגנונות. אלטרנטיב רוק ומטאל. כמו הארד-קור ומטאל או פאנק ומטאל. זאת הסיבה שכולם נקראים new metal - המטאל החדש.

badphish

New member
מאסתי בכל מיני סוגי מוזקה

השאלה למה לפנות דווקא למטאל פור קרייסט סייק? המוזיקה היחדה שמצאת בנתיים שלא נמאסת בשלב כלשהו זה רוק מתקדם/פסיכדלי ולהקת phish הכוונה ללא נמאסת זה שאפר לשמוע אלבום אובר אנד אובר אנד אובר....

badphish

New member
פיש זה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מאסתי לא

אבל יש מצבי רוח למטאל ויש כאלה לדברים אחרים np - radiohead - go to sleep (כן, זה מה שאני אעשה עוד מעט)

אממ, ממש

לא. אבל דווקא יש לי מצבים (ואני יודעת שאני עומדת להתחרט על ה´וידוי´ הזה, שיהיה
) שבהם נמאס לי מאלטרנטיבי ואני מתחילה להקשיב לפופ (סופי אליס בקסטור רולז!). זהו, עכשיו אני יכולה לישון בשקט (או שלא?
) np- primal scream- kill all hippies

HandsomeDevil

New member
תשני עם עיין אחת פקוחה הליילה....

גם לי זה קרה, אבל לטובה. פעם הייתי מקשיב נון-סטופ רק לניו מטאל, כל היום, כל הזמן. בשלב מסויים, לפני חצי שנה בערך גם אני הגעתי לשלב שנמאס לי מהניו מטאל הזה, פניתי לרוק האלטרנטיבי. מאז אני לא מפסיק לשמוע רוק אלטרנטיבי, אבל גם את הניו מטאל לא שחכתי....

ככה אתה..

..עם זאת שגילתה לך את נפלאות JJ72?
... טיהי. נו מה אני אעשה.. כל אחד והסטיות שלו!
np- u2- angel of harlem

למעלה