לא קרה לכם פעם...

מממ.....קורה לי הרבה/המון שנמאס לי

מרוק לסוגיו,ואז אני פונה לקלאסי/אתני/ג´אז/בלוז/פופ/אלקטרוני ובעצם לדברים שאין לי מושג מהי ההגדרה שלהם ואיפה הם עוברים...:) פשוט שמתאימים לי. אבל מטאל/רוק כבד...דת´ מטאל וכל הסגנונות האלו הם אחד הסגנונות הבודדים בעולם שאני לא מסוגלת לאהוב.ומעולם לא אהבתי. (ולמה מתייחסים כאן ל"אלטרנטיבי" כמקשה אחת,ובתור רוק? תקנו אותי אם אני טועה-אבל הפורום מיועד לאלטרנטיבה למוסיקה ממוסחרת- ולא לענף אחד של "רוק אלטרנטיבי")

HandsomeDevil

New member
אני אוהב רוק אלטרנטיבי,

ובריט-רוק..... ואלטרנטיב מטאל. ובטח יש סגנונות שאני פשוט לא יודע שאני אוהב
דברו חופשי על פופ אלטרנטיבי ומוזיקה אלקטרונית, לי זה לא מפריע, אני פשוט לא אשתתף.

star breather

New member
קודם כל,

אצלי רוק ומטאל בא ביחד - ואני שומעת הרבה משניהם. לעומת זאת, הרבה פעמים קורה לי שנמאס לי מכל המוזיקה ה"רגילה" שלי, ואז אני עוברת לאלקטרוני - ועם יש לי סבלנות אז לקלאסי. יש לי כמה דיסקים אלקטרוניים (מצויינים) שאני מאוד נהנית מהם. ו.. לא יודעת. כרגע אני די בתקופה של מטאל, אבל בגלל הפורום הזה הוזכרו לי נשכחות (תחילת השנה הזאת, בעיקר, שבא שמעתי המון המון אלטרנטיבי), ואני חוזרת לאלטרנטיב.. np - הטלויזיה של אחי. מזמזמת - orestes של apc ו.. סחתיין על החתימה!

N a V e

New member
לא סובל מטאל!

זו מוזיקה משעממת חסרת חן ותיחכום!!! np-counting crows-raining in boltimor

star breather

New member
מה?!

נוה, זו הכללה כ"כ מטומטמת... כל המטאל זו מוזיקה משעממת וחסרת תחכום? מה שמעת שתחליט? ז"א.. זה הכל עניין של טעם בלה בלה, אבל.. איזה הכללה טיפשית!! ודווקא, דווקא - np - dream theater - metropolis ששששש!!

N a V e

New member
אני לא מהאלה שעושים הכללות

אבל יש לי חברים ששומעים את זה,ואפילו בלי לדעת שמות של להקות-ברור לי מה דעתי על המוזיקה הזאת. אני מסוגל להעריך פרוגרסיב מטאל.בכל זן של פרוגרסיב את את התיחכום והעניין,ודרים תיאטר הם באמת טובים וגם יש לי דיסק שלהם...כן כן... יתכן ואני מדבר על ז´אנר ספציפי,אבל לפי מה ששמעתי רובה דיי דומה-הסולואים לא מורכבים ממש,האפקטים לא מושכים אותי ואין יותר מדי דברים מלהיבים חוץ מדיסטורשן מפוצץ. בשבילך: np-dream theater-Misunderstood

Major Thom

New member
יש כל מני סוגים של מטאל..

אני לא מבינה בזה בערך כלום, אבל מכירה כמה שכן, ומטאל זה לא רק מרלין מנסון. כמו בכל סגנון מוסיקלי יש בזה את הטובים יותר ופחות, וכמו בכל סגנון מוסיקלי הפחות טובים הם בד"כ במיינסטרים.
nick drake - time has told me

HandsomeDevil

New member
מטאל זה גדול מדיי....

אתה לא אוהב את כל סוגי המטאל? אני למשל לא יכול לסבול דת´/בלאק/דום/האבי/טראש/ספיד מטאל. אבל אני נורא (מאוד) אוהב ניו מטאל. וקצת קצת גות´

star breather

New member
למייג´ור ולשטן..

קודם כל, מרילין מנסון זה ממש *לא* מטאל. חוצמזה.. מטאל הוא באמת סגנון מגוון מאוד, ולכן נורא קשה להכליל. לשטן הקטן.. לנו-מטאל אין שום קשר למטאל. סתם אומרים את זה, בהחלט אין ביניהם קשר. דאמ, אין לי מושג למה הכניסו להקות תחת נו-מטאל. זה כ"כ לאאאא מטאל. אררר np - sonata arctica - my land

HandsomeDevil

New member
שטן חתיך, לא קטן, אני מבקש...

וזה על שם הלהקה- handsome devil, שנורקא אהבתי פעם. הם מנגנים הארד-קור, נחמד. ניו מטאל באמת לא קשור למטאל, זהו סגנון העומד בפני עתמו, כמו רוק לא קשור לפאנק. מרלין מנסון הוא ניו מטאל, מסווג תחת אלטרנטיב מטאל. זה בדוק. -הכניסו להקות ניו מטאל תחת מטאל, כי בעצם הניו מטאל, כמו שהסברתי קודם, או המטאל החדש, הינם שילוב של מטאל וסגנוונות שונים. מהם נוצר הפאנק מטאל (reveille) הארד-קור מטאל (papa roach), האלטרנטיב מטאל (slipknot) והאלקטרו מטאל (deftones).נקודה.

Esmena

New member
../images/Emo13.gifסוף כל סוף נפתרה התעלומה

לא הצלחתי להבין איך יש לך את השם שלהם ואתה לא מזכיר אותם אף פעם.

HandsomeDevil

New member
הם לא ממש אלטרנטיביים,

וממש לא מוכרים פה בארצנו הקטנטונת. אפרופו רוק אלטרנטיבי, האם הזכרתי שאני נורא אוהב את lit, אך לא בטוח בקשר להגדרתם כ"רוק אלטרנטיבי"? אני מניח שלא....

PORCUPINE

New member
Lit הם אחל´ה!!!

האם אני היחיד שאהב את Atomic יותר מ - A Place In The Sun?

PORCUPINE

New member
זו דוגמה להודעה

שמקומה הוא לא בפורום הזה. NAVE, כשאומרים משהו, מסבירים למה אומרים אותו, כי אחרת, זה עוד פורום רדוד שמצטרף לביצה הישראלית המשעממת.

N a V e

New member
מצטער,

אני הבעתי את דעתי. אמרתי שקיים סוג של מטאל שהוא חסר חן ותיחכום. איך אפשר להסביר זאת יותר לעומק? אני רציני לחלוטין ואשמח לקבל תשובה.

למעלה