לא רוצות לחטוף חררה? אל תפתחו מעריב

talytal

New member
לא רוצות לחטוף חררה? אל תפתחו מעריב

כי חבל.
ולמי שרוצה לשמור על מצב רוח טוב, מומלץ גם לא להמשיך לקרוא. אני מביאה כאן את הדברים בעיקר כי הם עיצבנו אותי קשות.
למי שרוצה בכל זאת לדעת במה מדובר - ג'קו קיבל דוח על נהיגה מעל למהירות המותרת, וה-&*^%$&# האלה ניצלו את העניין הבאמת מינורי הזה (ברצינות - 120 קמ"ש בכביש הערבה? ברצינות?) בשביל להשתמש בכותרת "מהיר ועצבני", לתקוע תמונה ענקית של ג'קו מאותן תמונות נוראיות ששימשו אותם בלי סוף בתקופת הפרשייה, וחכו, חכו, זה רק נהיה יותר טוב - להשוות אותו לבני סלע בתוך הכתבה. כן כן, בכלל לא הגזמה פראית, דוחה ומעוררת גועל נפש. דרך אגב - המשטרה נתנה לו אזהרה בלבד בסוף, אפילו דוח הוא לא קיבל, אבל במעריב זה כנראה מספיק. אם אני אצליח לשכנע את שאר המישפוחה, מחר אני עוברת לידיעות.

a d i d a s 2 1

New member
אני ממזמן לא פותחת מעריב בכלל

אולי רק לתשבץ של סוף השבוע.... השוו אותו לבני סלע?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! עכשיו הצלחת לעצבן אותי!!! בקשר למהירות, זו תפקידה... ובנימה באמת משמחמת...אני מאחלת לאותו כתב, רק רע ומכל הלב!

eilati27

New member
למה ציפיתם?

העיצון הרי הוא מעסיקו הבלתי נלאה של מר כספית... נותן פתחון פה לאנשים כמו גברת הללי... לא פלא... אני כועסת ורותחת מבלי לדעת כלל מה כתוב שם... טליטל אהובה... אשמח אם תוכלי לצטט בבקשה (אפילו במסר אישי) את ההשוואה הנוראית לגרוע מכל (בני סלע)

a d i d a s 2 1

New member
באמת צריך לפתוח להם עיצון...

מלשון מגזין שיתן עצות....יו טוב אילתי אני יענה לך יותר מאוחר על המסר...צ'או

talytal

New member
בבקשה -

"מיד בתום ההליך בין השוטרים לאייזנברג, ניצל אחד השוטרים את המומנטום וביקש להנציח את הרגע בתמונה משותפת. מזכיר קצת את תפיסתו של בני סלע, לא?" ואת מה שיש לי להגיד על זה אני לא אכתוב כאן, כי התקנון של תפוז לגביי קללות לא יעמוד בזה...

eilati27

New member
תודה... יואו הם פשוט נוראיים

העיתון חייב לעבור חרם שלא יתואר!!!!!!!!!! מה הם רוצים ממנו לעזעזל איזו חוצפה!!! הוא צריך לתבוע על עוגמת נפש על המשפט הזה ואז נראה אותם!!!! ג'קו תתבע!!!!

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחחח ביקש להצטלם איתו השוטררררר

כ"כ מצחיק שאפילו כמעט שכחתי ממה שכתבו אחרי.... מעריב=מעזיב! זה בסדר בכביש גהה עצרה מכונית באמצע הנתיב , והשניים בתוכה עשו אהבה... ועכשיו יש משפט.... איתם השוטר לא ביקש להצטלם.... אתן מוזמנות למצוא לזה כותרת...ולעזור לעורכי מעריב...

kapit5

New member
מעניין במה האשימו אותם?

הפרעה לשוטר במילוי תפקידו??? בטוח הוציאו אותו מהריכוז.....

שונית 7

New member
האמת שהירידה כוונה יותר למשטרה

אני מאמינה בעקבות האירועים האחרונים אבל האזכור איום ונורא וגם אם יש פה עילה לתביעה הנורא ביותר שג'קו לא יכול לתבוע אותם כרגע כי הוא במצב של תלות בתקשורת אבל ניתן לתבוע נדמה לי גם מאוחר יותר עד 7 שנים כי פה זה בהחלט נכנס לקטוריה של לשון הרע

Karina85

New member
מה תיקון כללי???

אולי אם אני אתחיל לקרוא כל יום את התיקון הכללי דברים יתחילו להסתדר לי??? חחח סתם אסור להתלונן, ברוך השם הכל טוב!

talytal

New member
כן, זה נכון שזו הכוונה

אבל מבחינתי האנלוגיה הזו היא דוחה וחסרת טעם, אפילו אם היא מכוונת כלפיי השוטרים, כי מי ממלא כאן את תפקיד העבריין? ואם ג'קו היה נמצא בעמדת כוח, הוא היה יכול לתבוע הרבה מאוד גופי תקשורת על הוצאת לשון הרע. כמות השטויות שייחסו לו בחודשים האחרונים פשוט מהממת. זה מוגזם לרצות לראות כבר שינוי מהבחינה הזו? כל כך נמאס לי לראות את הצד המכוער והדוחה של העיתונות בארץ שלנו. זה עושה לי בחילה.

למעלה