לא רוצות לחטוף חררה? אל תפתחו מעריב

שונית 7

New member
קודם כמעט כתבתי משטרע בטעות

ואח"כ חשבתי שבעצם זו לא כל כך טעות וגם במילה מעריב יש את השורש רע!!! בהחלט ומר למחשבה

kapit5

New member
אני לא יודעת אם../images/Emo46.gifאו../images/Emo6.gif

אני חושבת על השוטר שכשראה את ג'קו ,לא רק שלא נתן דו'ח אלה גם ביקש תמונה למזכרת ורץ לאיזה כתב לספר את הידיעה המרעישה.נו נו ,והכתבים של מעריב כבר ידועים לשימצה.

rifkin1

New member
טלושקה, על מה העצבים???

אז שוטר עצר אותו ונתן לו אזהרה על נהיגה מופרזת (ועוד ביקש תמונה...) זה לא שעצרו אותו תחת השפעת אלכוהול או משהו כזה...חס וחלילה!!! מעריב רוצים לעשות רעש אז הם לוקחים מקרה קטנטן ומנפחים אותו... תקשורת או לא??? לזה התכוונתי שלא כדאי לפרסם פה בפורום כל שטות הכי קטנה או להתעצבן מכל שמועה או כתבה שלילית. תחשבו שבעתיד יהו עוד המון כאילו... אז לקחת כל דבר בפרופורציות וזכור שתקשורת היא תקשורת

rifkin1

New member
ודרך אגב טלוש,

ידיעות לא יותר טובים מעריב תאמיני לי...

talytal

New member
אבל ריף מתוקיזה, זה בדיוק העניין

אם ג'קו היה עושה משהו באמת ראוי לגינוי, והיה חוטף על זה, לא הייתי מתקוממת כל כך. זה הניפוח שמעצבן אותי. וכן, ידוע שכך מתנהגת התקשורת באופן כללי, אבל במקרה של ג'קו, מה לעשות, זה נוגע לי הרבה יותר. לגביי השאלה של האם כן או לא להביא לכאן כתבות שליליות... האמת שבמקרה הזה פעלתי מתוך סערת הרגשות ולא מתוך שיקולים מחושבים, אבל באופן כללי אני בדעה שצריך להיות מודעים גם לטוב וגם לרע. אם נהיה בבועה ונסתכל רק על התפתחויות חיוביות (והאמת, שאנחנו מוטות לכיוון הזה באופן טבעי בגלל שכולנו כאן אוהבות את ג'קו), הבועה הזו תתפוצץ מתישהו...

Karina85

New member
בעעע נו באמת

מעריב גט אה לייף!!! מעצבנים... אגב, הקטע עם השוטר באמת באמת משעשע... חבל שלא צירפו את התמונה לכתבה
ג'קו תעשששה לי סיור בכביששש הערבה!!! חחח מקווה שעד עכשיו קצת נרגעתן יותר... ואני ממש מקווה שלג'קו זה לא מעלה ת'ג'ננה יותר מדי... בהיותו איש לחוץ ועצבני...

talytal

New member
../images/Emo6.gif לא סתם עצבני... מהיר ועצבני!

דרך אגב, עכשיו זה כבר באמת יותר מצחיק אותי ממעצבן...

eilati27

New member
טליטל סליחה...

האם עכשיו אפשר להסיק שהנסיך נסע לחופש נוסף באילת??? חחח...

eilati27

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חחחח.. מלכה או לא??? אין עלייך!!!! למה את מתחפשת??? להילה? חחח...

Karina85

New member
חחח... נראה לי שיהיה קצת קשה...

להתחפש להילה
חוצמזה צריך מישהו לחפש אותו לג'קו... אולי תעשי הסבת תחפושת ותתחפשו להילה וג'קו??? דווקא יצא לידיד שלך טוב... הוא יוכל לעשות קוקו ולקחת איתו גיטרה ולהיראות מאגניב... ולהצטלם עם שוטרים... יאללה, מי רוצה להתחפש איתי לשוטר ולג'קו???

מה אילת?

עכשיו הכל ברור לי כפית, לא סתם נסענו ונסענו באוטובוס אגד והגענו לבאר שבע באמצע הלילה, הכיוון היה אילת...איזה טלפטיייההה

למעלה