לא רציתי לפתוח שרשור חדש

התקשרתי עכשיו למרפאה, לאיילה

היא שאלה אותי אם הראיתי למישהו מה עשיתי לעצמי ואמרתי לה שלא. אמרה לי לבוא אליה. אני צריכה קודם לעבור במרפאה אחרת (דיאטנית, שמן הסתם לא תחדש לי כלום חוץ מ-אולי עוד כאפה לפנים של כמה אני שוקלת), ואז אסע משם אליה. אני חייבת לציין שהפציעה נראית מאוד לא אסתטית. זאת פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה. אני מזועזעת מעצמי.

לפחות את תראי היום את איילה

אולי היא תמצא דרך לעזור לך

someone343

New member
יקירה...

מצטערת לשמוע שהלילה עבר כ"כ קשה... עד כדי פגיעה.
מקווה שהבוקר את מרגישה מעט יותר טוב, ואני שמחה שאת לא לבד
מבינה אותך, איתך
מחבקת

תאום2

New member
תזכרי שאנו איתך,‏ לא עוזבים

אוהבים אותך מאוד/tapuzforum/images/Emo24.gif אני כל כך מצטער שאת סובלת כל כך וכבר הרבה זמן. אוהבים אותך ומחבקים/tapuzforum/images/Emo201.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo23.gif תשמרי על עצמך ותחזיקי חזק בחיים לכל סבל יש סוף. תחזיקי חזק בחיים ועוד תראי שיבואו דברים טובים ורגעים של אושר את יקרה לי/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo23.gif

היא שוב רוצה לאשפז אותי טריגר

אני לא רוצה. אני מבינה שזה מה שהיא חושבת שאני צריכה, אבל אני לא מוכנה בשום אופן לפנות לביה"ח של אזור המגורים שלי. ואין לי כוח למאבקים משפטיים. היא הושיבה אותי ליד החדר כי הייתה צריכה לצאת דחוף להרבה זמן, אז בינתיים אני אשב כאן ואנסה ללמוד איכשהו. אני מפחדת שבסוף יוציאו לי אשפוז כפוי. אני חייבת להפסיק את השטויות שלי.

חוץ מזה קיבלתי סוף סוף את מכתב השחרור מהאשפוז יום. חתיכת בן זונה דיקטטור הרופא הזה איזה דברים מגעילים כתב עליי. חצוף אחד. רק מזה בא לי למות.

היא יכולה להפנות, ללחוץ על איפה שאת רוצה?

איילה טיפלה במה שהיה צריך?
ושהדיקטטור ילך

חיבוק

לצערי אין לה שום השפעה בנושא אזורי אשפוז

זו מכת מדינה, ופעילים לזכויות בריאות הנפש מנסים כבר שנים לטפל בזה, בינתיים לשווא.

תודה לכולם - אתם מקסימים ועוזרים המון ט'

בסוף לפני איילה ניגשתי לקופת חולים לאחות, והיא עשתה לי חבישה עם משחת סילברול, ואחר כך קיבלתי מרשם מרופא וקניתי את זה וגם פדים מגזה לחבוש את זה. אני צריכה למרוח פעמיים ביום במשך שבוע לפחות. כואב לי ברמות. משם נסעתי לאיילה ובכיתי המון והתעצבנתי נורא על המכתב של הדיקטטור, והיא הרגיעה אותי שהיא לא חושבת כמוהו, וגם ניסתה להסביר לי מה המצב ולמה הוא כתב מה שהוא כתב, אך עדיין לא חשבה שהוא צודק. זה עשה לי טוב. שיתפתי אותה באיך אני רוצה לפגוע בעצמי בהמשך והיא הציעה אשפוז, כמו שכתבתי, אבל בסוף עשינו הסכם שאם אני רוצה לפגוע שוב אז לקחת סרקוולים לפי הצורך, וחוץ מזה סיכמנו שהיא תפעיל סנקציה שאם אני אפגע בעצמי היא לא תקבל אותי במשך כל השבוע. זו הייתה בקשה שלי, לפי הניסיון שלי מהאשפוז יום, ששם התנאי להמשך הטיפול היה שלא אפגע בעצמי וזה הצליח. אני מקווה שאצליח גם הפעם. חוץ מזה כל בוקר יש שם רופא תורן, גם כשהיא לא נמצאת בעצמה, אבל לא כולל שישי שבת, שהם ימים שקשים לי גם ככה. מקווה לצלוח אותם. חוץ מזה המזכירות כל כך שמחו במכתב שלי והודו לי כל כך ומאוד שמחתי שהצלחתי לשמח אותן ככה. אני אוהבת מאוד לשמח אנשים, במיוחד כאלה שראויים. חוץ מזה אני אולי אשתמש בפורום כדי לכתוב לפני שאני עומדת לפגוע, ואולי אתקשר לער"ן או משהו (למרות שהם שולחים ניידת וממש לא בא לי על זה). הולכת לטפל בעצמי קצת ולנוח. חייבת לסיים את המטלה ללימודים היום. הראש שלי לא במקום. הייתה שיחה לא קלה עם איילה, כבד לי בנשמה.

דרך אגב, נדמה לי שזו הייתה ליידי סטארק שכתבה לי בתחילת דרכו של הפורום, שאני צריכה להפסיק לפגוע בעצמי כדי שאיילה תשמח מכך שהיא עוזרת לי, כי אם אני פוגעת בעצמי זה מראה לה שהיא לא עוזרת לי עם כמה שהיא משתדלת ונותנת לי. היא הביעה את התסכול הזה היום וזה מאוד הכאיב לי, שהכאבתי לה ככה. היא לא אמרה את זה בכעס, היא אמרה את זה בסוג של תסכול שהיא כל כך רוצה לעזור לי ורואה שלא מצליחה. אמרתי לה שהיא נהדרת ועוזרת המון וזו אני והדפיקות שלי ששום דבר לא מספיק לי ואני תמיד רוצה עוד, ואני כל כך אוהבת אותה. באמת.

וגם אתכם אני אוהבת מאוד.

אה, וחוץ מזה ניצלתי בדרך הביתה מתאונה בין רכב

פרטי לבין אוטובוס שבו נסעתי. הרכב הפרטי חתך את האוטובוס כי ניסה להידחף למסלול שלו ולפנות שמאלה, ונהג האוטובוס, כדי להימנע מתאונה, הסיט מאוד שמאלה את ההגה וכמעט שפגע באי תנועה. ספגנו טלטלה, אך נמנעה תאונה שיכלה להיות הרבה יותר קשה, לא היו פגיעות בגוף, בקושי היה נזק גם לרכבים, והרגשתי שזו ממש התערבות אלוהית שבאה לשמור עלינו.

אני הולכת לישון. פוחדת.

שינה היא איבוד שליטה. אני פוחדת נורא מאיבוד שליטה, ואיבוד שליטה היא משהו שקורה לי לא מעט לאחרונה. הכול מפחיד אותי, אבל הכי מפחיד שאיילה תעזוב. הלוואי שמישהו ישמור עליי כשאישן. אני שוב מודה לכם על הכול.

תאום2

New member
אלוקים שומר עלייך, ויש לו סיבה טובה

אלוקים שומר עלייך, ויש לו סיבה טובה לכך. שמרי על עצמך מותק. אלוהים אוהב אותך. מאמין שיבואו ימים טובים ומתנות באמצע הדרך/tapuzforum/images/Emo77.gif. וכעת נומי מעט/tapuzforum/images/Emo199.gif. נומי/tapuzforum/images/Emo204.gif/tapuzforum/images/Emo1.gif אוהב/tapuzforum/images/Emo23.gif

Lady Stark

New member
הי מותק -טריגר ותיקון

אני שמחה מאוד על הסנקציה שעשית עם איילה, וזה שהיא באה ממך זה עוד יותר טוב. רעיון חכם. מה שעובד.
מה אם תנסי להוציא מהבית חפצים שאת יכולה להשתמש בהם? לשים באופן זמני קופסא עם חפצים כאלה אצל השכנים?

אגב, לא אני אמרתי לך את זה לגבי איילה. ההיפך, בחיים לא הייתי אומרת לך דבר כזה. אני רוצה בשבילך שתרגישי יותר טוב רק בשביל עצמך. לא בשביל לרצות אף אחד. לא הייתי רוצה שתרגישי שאת מכבידה על אף אחד, כולל על איילה. זה לא פייר כלפיך.
חיבוק גדול.

זה לא העניין

יש לי חדשות לבקרים רעיונות מאוד יצירתיים איך לפגוע בעצמי. יש לי המון חפצים ואם אמסור אותם, אני אמצא עוד. חשבתי על זה לגבי הכדורים, אבל לא יודעת... זה מביך לבקש כזה דבר וגם לא נראה לי שזה יהיה יעיל, כי כאמור יש לי הרבה רעיונות יצירתיים ואי אפשר להוציא הכול מהבית. וגם אם כן, אין שום בעיה לקנות חדשים...
חיבוק גמלך. אכתוב לך אח"כ.

תאום2

New member
היי,‏ חיבוק גדול ונושא רגיש

נושא קצת רגיש.. לגבי פציעה, כדאי לך לדבר עם איש/ת מקצוע איך להתמודד כשמגיע דחף כזה. לא יודע מי יותר מתאים לצורך העניין. אולי עם איילה ואולי עם גורם מקצועי אחר. לא יודע מי יותר מתאים יותר.

תאום, אתה מקסים. וכל מי שכתב לי - גם אתם

אתם לא מבינים איך שפורום יכול לעזור בשעות קשות. תבורכו.

היי48

New member
היי מותק, (טריגר)

מצטערת מאוד לקרוא על הלילה והיום הקשים שעברו עליך. הרעיון שהזכרת של לדבר עם מישהו אם את מרגישה צורך לפגוע נשמע רעיון שכדאי לשקול, תמיד טוב לפרוק את מה שעל הלב ולנסות להעביר את הרגעים הקשים במיוחד עם אנשים שמקשיבים למה שאת עוברת. אני מקווה מאוד שזה באמת יעזור

שיהיה לילה כמה שיותר טוב ורגוע

למעלה