תודה לכולם - אתם מקסימים ועוזרים המון ט'
בסוף לפני איילה ניגשתי לקופת חולים לאחות, והיא עשתה לי חבישה עם משחת סילברול, ואחר כך קיבלתי מרשם מרופא וקניתי את זה וגם פדים מגזה לחבוש את זה. אני צריכה למרוח פעמיים ביום במשך שבוע לפחות. כואב לי ברמות. משם נסעתי לאיילה ובכיתי המון והתעצבנתי נורא על המכתב של הדיקטטור, והיא הרגיעה אותי שהיא לא חושבת כמוהו, וגם ניסתה להסביר לי מה המצב ולמה הוא כתב מה שהוא כתב, אך עדיין לא חשבה שהוא צודק. זה עשה לי טוב. שיתפתי אותה באיך אני רוצה לפגוע בעצמי בהמשך והיא הציעה אשפוז, כמו שכתבתי, אבל בסוף עשינו הסכם שאם אני רוצה לפגוע שוב אז לקחת סרקוולים לפי הצורך, וחוץ מזה סיכמנו שהיא תפעיל סנקציה שאם אני אפגע בעצמי היא לא תקבל אותי במשך כל השבוע. זו הייתה בקשה שלי, לפי הניסיון שלי מהאשפוז יום, ששם התנאי להמשך הטיפול היה שלא אפגע בעצמי וזה הצליח. אני מקווה שאצליח גם הפעם. חוץ מזה כל בוקר יש שם רופא תורן, גם כשהיא לא נמצאת בעצמה, אבל לא כולל שישי שבת, שהם ימים שקשים לי גם ככה. מקווה לצלוח אותם. חוץ מזה המזכירות כל כך שמחו במכתב שלי והודו לי כל כך ומאוד שמחתי שהצלחתי לשמח אותן ככה. אני אוהבת מאוד לשמח אנשים, במיוחד כאלה שראויים. חוץ מזה אני אולי אשתמש בפורום כדי לכתוב לפני שאני עומדת לפגוע, ואולי אתקשר לער"ן או משהו (למרות שהם שולחים ניידת וממש לא בא לי על זה). הולכת לטפל בעצמי קצת ולנוח. חייבת לסיים את המטלה ללימודים היום. הראש שלי לא במקום. הייתה שיחה לא קלה עם איילה, כבד לי בנשמה.
דרך אגב, נדמה לי שזו הייתה ליידי סטארק שכתבה לי בתחילת דרכו של הפורום, שאני צריכה להפסיק לפגוע בעצמי כדי שאיילה תשמח מכך שהיא עוזרת לי, כי אם אני פוגעת בעצמי זה מראה לה שהיא לא עוזרת לי עם כמה שהיא משתדלת ונותנת לי. היא הביעה את התסכול הזה היום וזה מאוד הכאיב לי, שהכאבתי לה ככה. היא לא אמרה את זה בכעס, היא אמרה את זה בסוג של תסכול שהיא כל כך רוצה לעזור לי ורואה שלא מצליחה. אמרתי לה שהיא נהדרת ועוזרת המון וזו אני והדפיקות שלי ששום דבר לא מספיק לי ואני תמיד רוצה עוד, ואני כל כך אוהבת אותה. באמת.
וגם אתכם אני אוהבת מאוד.