לא רק בקפואים. גם פיצה טריה טעימה כבר אין. בכיכר אורדע ברמת גן היתה מאפיית פיצה שהייתי לפני שנים קונה משם פיצה מידי פעם

Cranio

Well-known member
תביא עוד דוגמאות של מוצרים שלא חזרו.
דוגמאות לא מתחום המזון :
חסרים מוצרים לענף הבנייה ולאבזור הבית:
לקליל אין מספיק פועלים .
רב בריח בקשיים .
נירלט שמפעילה מפעל לייצור צבעים בקיבוץ ניר עוז וניזוקה קשות מאז הפלישה של חמאס .
 

רוב הזמן נח

Well-known member
הבנתי מה אחת הבעיות בפיצות הקפואות.

לאחרונה אני שם בדברים שאני מבשל עלי אורגנו טריים. אז שאני נזכר בפיצות האלה, חסכו שם באורגנו.

אגב, עלי אורגנו זה מעולה בפיצה ובפסטה אבל מישום מה עם תפוחי אדמה זה לא משתלב טוב.
 
הבנתי מה אחת הבעיות בפיצות הקפואות.

לאחרונה אני שם בדברים שאני מבשל עלי אורגנו טריים. אז שאני נזכר בפיצות האלה, חסכו שם באורגנו.

אגב, עלי אורגנו זה מעולה בפיצה ובפסטה אבל מישום מה עם תפוחי אדמה זה לא משתלב טוב.
אני שם בפיצה קפואה,אורגנו גרוס מיובש,צ'ילי גרוס חריף מיובש וזעתר.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני שם בפיצה קפואה,אורגנו גרוס מיובש,צ'ילי גרוס חריף מיובש וזעתר.
לאחרונה לאורגנו המיובש הזה אין טעם ואין ריח.
אז הלכתי למשתלה וקניתי צמח אורגנו. חותכים ממנו ענפים ומשתמשים בעלים. והצמח ממשיך לצמוח ואפשר אחר כך לחתוך שוב.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני שם בפיצה קפואה,אורגנו גרוס מיובש,צ'ילי גרוס חריף מיובש וזעתר.
זעתר זאת תערובת של כל מיני חומרים. כשהמרכיב העיקרי בהם הוא העלים של הצמח אזוב מצוי. שהוא מאותה משפחה של האזובית הפשוטה שזה האורגנו.

יש לי גם צמח אזוב מצוי, אבל הגדילה שלו מישום מה מאוד איטית אז אני לא משתמש בו כרגע לבישול.
 
זעתר זאת תערובת של כל מיני חומרים. כשהמרכיב העיקרי בהם הוא העלים של הצמח אזוב מצוי. שהוא מאותה משפחה של האזובית הפשוטה שזה האורגנו.

יש לי גם צמח אזוב מצוי, אבל הגדילה שלו מישום מה מאוד איטית אז אני לא משתמש בו כרגע לבישול.
יש זעתר עם שומשום ובלי.

צריך לשים במקרר בקיץ אחרת מקבל עובש.
 
למעלה