דוגמאות לא מתחום המזון :תביא עוד דוגמאות של מוצרים שלא חזרו.
חסרים מוצרים לענף הבנייה ולאבזור הבית:
לקליל אין מספיק פועלים .
רב בריח בקשיים .
נירלט שמפעילה מפעל לייצור צבעים בקיבוץ ניר עוז וניזוקה קשות מאז הפלישה של חמאס .
דוגמאות לא מתחום המזון :תביא עוד דוגמאות של מוצרים שלא חזרו.
מה זה החרטא הזה,למה צריך סוכר ענבים?מישום מה מאז הקורונה אין סוכר ענבים בסופרפרם. מישהו יודע מה הבעיה?
יותר טוב אם היית עושה קודם גוגל וויקיפדיה על סוכר ענבים בשביל לדעת מה זה. ואז לא היית מקשקש שטויות.מה זה החרטא הזה,למה צריך סוכר ענבים?
יש בניצת הדובדבן .מישום מה מאז הקורונה אין סוכר ענבים בסופרפרם. מישהו יודע מה הבעיה?
אני שם בפיצה קפואה,אורגנו גרוס מיובש,צ'ילי גרוס חריף מיובש וזעתר.הבנתי מה אחת הבעיות בפיצות הקפואות.
לאחרונה אני שם בדברים שאני מבשל עלי אורגנו טריים. אז שאני נזכר בפיצות האלה, חסכו שם באורגנו.
אגב, עלי אורגנו זה מעולה בפיצה ובפסטה אבל מישום מה עם תפוחי אדמה זה לא משתלב טוב.
לאחרונה לאורגנו המיובש הזה אין טעם ואין ריח.אני שם בפיצה קפואה,אורגנו גרוס מיובש,צ'ילי גרוס חריף מיובש וזעתר.
נכון .לאחרונה לאורגנו המיובש הזה אין טעם ואין ריח.
אז הלכתי למשתלה וקניתי צמח אורגנו. חותכים ממנו ענפים ומשתמשים בעלים. והצמח ממשיך לצמוח ואפשר אחר כך לחתוך שוב.
זעתר זאת תערובת של כל מיני חומרים. כשהמרכיב העיקרי בהם הוא העלים של הצמח אזוב מצוי. שהוא מאותה משפחה של האזובית הפשוטה שזה האורגנו.אני שם בפיצה קפואה,אורגנו גרוס מיובש,צ'ילי גרוס חריף מיובש וזעתר.
יש זעתר עם שומשום ובלי.זעתר זאת תערובת של כל מיני חומרים. כשהמרכיב העיקרי בהם הוא העלים של הצמח אזוב מצוי. שהוא מאותה משפחה של האזובית הפשוטה שזה האורגנו.
יש לי גם צמח אזוב מצוי, אבל הגדילה שלו מישום מה מאוד איטית אז אני לא משתמש בו כרגע לבישול.
אצלי כל התבלינים הקנויים, מלבד מלח וסוכר, מאוכסנים במקפיא.יש זעתר עם שומשום ובלי.
צריך לשים במקרר בקיץ אחרת מקבל עובש.
זה מיובש,בשביל מה צריך?אצלי כל התבלינים הקנויים, מלבד מלח וסוכר, מאוכסנים במקפיא.
בשביל מה צריך מה?זה מיובש,בשביל מה צריך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.