שיר כ"כ יפה! חחחח שמעתי אותו היום
X xXx Lilo xXx New member 19/10/07 #31 שיר כ"כ יפה! חחחח שמעתי אותו היום../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif
W WaitForTomorrow New member 19/10/07 #39 OMFG!../images/Emo110.gif אני לא אחפור לכם על הדרך הארוכה שהכרתי את הלהקה המדהימה הזאת והשיר המדהים הזה...
OMFG!../images/Emo110.gif אני לא אחפור לכם על הדרך הארוכה שהכרתי את הלהקה המדהימה הזאת והשיר המדהים הזה...
L LunacyFringe New member 20/10/07 #46 TDG!! אני אוהבת אותם כל כך! רציתי לפתוח להם קומונה פעם, אבל עכשיו כבר ירדתי מהרעיון. ופאין זה שיר ממש ממש יפה שלהם!
TDG!! אני אוהבת אותם כל כך! רציתי לפתוח להם קומונה פעם, אבל עכשיו כבר ירדתי מהרעיון. ופאין זה שיר ממש ממש יפה שלהם!
F Fall Out Liel New member 20/10/07 #43 כמה זמן לא הייתי פה!../images/Emo168.gif לא שקודם הייתי הרבה.. הייתי עוד בקומונה אבל עקב חוסר זמן ופיצוץ פורומים שהייתי בהם לא היה לי זמן להיכנס הרבה ולהגיב [ ]. ובכלל כל הפורומים שאני נמצאת בהם גם פה אני מכירה אנשים!XDD אז..היי?
כמה זמן לא הייתי פה!../images/Emo168.gif לא שקודם הייתי הרבה.. הייתי עוד בקומונה אבל עקב חוסר זמן ופיצוץ פורומים שהייתי בהם לא היה לי זמן להיכנס הרבה ולהגיב [ ]. ובכלל כל הפורומים שאני נמצאת בהם גם פה אני מכירה אנשים!XDD אז..היי?
F Fall Out Liel New member 20/10/07 #51 טל!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif חח איפה אני לא נמצאת? תודה, גם לך
ש שיקי פריקי New member 20/10/07 #50 ../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif וואו, כולם כאן שומעים אותו סגנון של מוזיקה. נהדר.