לא שחסר אבל עוד קצת תמונות עכנים.....

dreaming h

New member
חן חן לך....

(לפחות יצא משהו טוב מזה שהצלחנו להוציא אותך מהבית................)

BabaGee

New member
אלון אלון גם לך ../images/Emo6.gif

הייתי בטוח שהדבר הטוב היחיד שיצא ממני זה העדשה המרשימה שיש לי והדרך שאני משתמש בה

מנוצי

New member
תמונות יפות

יופי של תמונות,האם אתה צילמת אותן? ואם כן באיזו מצלמה?

BabaGee

New member
תודה

לשאלתך, כן אני צילמתי בעזרתו האדיבה של עובדיה שעזר לי עם הפנס. המצלמה שברשותי : Minolta Konica DIAMGE Z 20

naja

New member
../images/Emo2.gif גם עובדיה היה?

ממש לא בסדר שלא הזמנתם אותי......

tesnake

New member
היית עם עובדיה בר? אם כך, אני מוריד בפניך

את הכובע. יותר קל לעקוב אחרי נחש חולות בייבי מאשר אחריו בשטח
.גם כשהוא קופץ על רגל אחת קשה לעמוד בקצב שלו
... תודה על התשובות באבא.

BabaGee

New member
עכשיו אתה צריך לספק תשובות.

מי זה עובדיה בר ? אני מכיר את ג'ורג בר. עובדיה זה הבן שלו ? יש לי גם 3 סרטוני וידאו מאותו סיור של: עכן קטן מתחפר, קטן בזחילה מהירה / בריחה ושל עכן חרטומים בתצוגת איום (לצערי אין לי סאונד במצלמה הזאת וזה פוגם בסרטן הזה) אני אשתדל להעלות אותם יותר מאוחר היום או מחר.

אתה מבאס עם התמונות!

עוד שבת שהייתי תקוע בעבודה.... יופי של תמונות במיוחד זאת של הישימונית. עד כמה הייתי קרוב להקשה באצבע שעושה "קליק"? יש שם תמונות שנראה שהייתי קרוב למדי....

naja

New member
עובדיה ביקש ממני למסור......

.....שבאבא כמעט נפרד מהאצבע המקליקה שלו בזמן שהוא צילם את החרטומים שישב על הכורכר.

תמסור לעובדיה שימסור לבאבא

שמזל שזה לא קרה כי אין לי זמן השבוע לקפוץ לביקור בסורוקה, או לניחום אבלים...

BabaGee

New member
האמת היא ש...

שבתמונה אחת כמעט והתחפשתי לרפי רק עם האצבע של האף.

BabaGee

New member
קטעי וידאו

הקטעים ללא סאונד ולא באיכות מי יודע מה אבל עדיין אפשר להנות מהם. בשני הסרטונים הראשונים הסאונד לא ממש חסר אבל בסרטון השלישי, תצוגת איום של עכן חרטומים הסאונד ממש חסר לצערי. בטעינה הראשונה של הסרטון יכול להיות שהוא ינגן לאט עם קפיצות ,לכן מומלץ לחכות שתסתיים הפעם הראשונה ואז לצפות בו שוב.

בiטן

New member
קטעים יפים מאוד

באמת נראה שבתצוגת איום היו הרבה נשיפות שחסרות אבל כמו שאמרת עדיין אפשר להנות מהם

naja

New member
דווקא הנשיפות לא היו חסרות.

הקולות שהעכנים משמיעים נובעים מחיכוך של הקשקשים ולא מנשיפות מאחר ונשיפות גורמות לאיבוד מים, ונחשים מדבריים לא יכולים להרשות לעצמם לאבד מים. ניתן לראות בסרט של העכן חרטומים כיצד הוא זוחל במקום ובעצם מחכך את הקשקשים שלו אחד בשני.

למעלה