לא תעצרו את העם הפלסטיני

לא תעצרו את העם הפלסטיני

זהו אין יותר מה לעשות..השטחים יוחזרו לנו לעם הפלסטיי השטחים שכבשתם מאיתנו כל המתנחלים רק רוצים להרוג ערבים חפים מפשע אז זהו ניצחנו אותכם כובשים!!!! העם הפלסטיני יחיה לנצח ותראו שעזה זה רק ההתחלה גם יהודה והשומרון צפת וירושליים המלחמה רק החלה!!!!

זה עונש!!!

אתם רציתם לעשות טרנספר לערבים אז אללה הכל יכול העניש אותכם ואתם אלה שעוברים זה השטחים שלנו אז למה אתם מתעקשים בשביל שלום צריך להפסק הכיבוש!!!!

זה מה שקורה

מה שקורה שאתם נכנסתם בכוח אז אל תצפו שלא יוציאו אותכם בכוח השטח הזה שייך לעם הפלסטיני ובגלל זה זה מוצדק כל שימוש בכוח אין לכם זכות להתנחל לנו בשטח הזה!!! החוצה!!!!

KAROLove

New member
חחחחחחח

חסן יא בטל חחחח שוואי שוואי יא זלמי ..צפת קמאן?! תהיה אופטימי אבל לא עד כדי כך..בינתיים אני מסתפקת בתמונות שנאי רואה בטלווזיה שכל המתנחלים הפאשסטים עוזבים את הגוש עם ראש על האדמה מובסים עצובים ...כל מתנחל וכל כובש דינו לסבול ...ואלה מדברים על אלוהים ועל צדק..יימח שמם חבל שלא הרסו את הבתים בזמן שהם שם צריך לנקות אותם ..או להוציא אותם משם בתוך כלובים כמו של עופות ...בעעעע..אני רק מרחמת על הילדים מה הם אשמים נולדו לאימא דוסית אובסיסיבית ואבא חרידי דפוק בראש

miamor18

New member
זו בדיוק הבעיה של ערבים כמוך

שנותנים להם אצבע והם רוצים את כל היד מה גורם לכם לחשוב שכל הארץ תהיה שלכם? נתנו לכם את עזה, ובצדק. אבל עד ירושלים, ועד מלחמה. <שמאלנית בעד הפינוי ונגד ערבים כמוך>

תגובה

אני אומר ירושלים בגלל שבכלל כל השטחים הם שלנו הבנת שלנו אתם כבשתם אותם אבל זה לא אומר שזה שלכם ההתנגדות כנראה תמשך ואני מקווה שנשחרר עוד שטחים למתנחלים אין מה להתעקש על שטחים זה לא שלהם ואף פעם לא היה של העם היהודי אז צאו משם תנו לנו להקים מדינה משלנו כי כל המתנחלים הם פושעי מלחמה

miamor18

New member
תבין אחמד, אני לא מתנחלת.

וכמו שאמרתי קודם אני בעד ההתנתקות ובעד הפינוי של היישובים. אבל למה אי אפשר להתחלק? למה כל השנאה הזאת? <מנסה להביא שלום עלומי>

miamor18

New member
סטייק ערבי טהור, עכשיו במחיר מוזל

לא מצחיק /=

KAROLove

New member
מי מדבר על מלחמה?

לא רוצים מלחמה רק רוצים שהמתנחלים המגעילים יקבלו את העונש..זה לא מספיק מה שקורה היום...צריך להקים יישוב באמצע הנגב עם חומה מסביב ולשים כל המתנחלים שם ולסרס אותם ככה שלא ישתכפלו הג'וקים האלה..חיחיחיח

מבחינתם הגופה שלך לא מהווה בעיה

מצפונית, אנא שימי לב לתוכן ההודעות לעיל ושימי לב לרמת האנושיות של הנוגעים בדבר, יש כאלה שמכלים לנו חמצן סתם ככה..... לא חבל....

" כל המתנחלים רק רוצים להרוג ערבים

חפים מפשע" ומה איתכם? צדיקים תמימים....

KAROLove

New member
אם חונקים דרדס

באמת חומר למחשבה..הרי הוא כחול..הדרדס..אם יחנקו אותו?! אולי כתום?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא מצחיק...

ואפילו עצוב. אתם לא מבינים עד כמה כואב לנו. אתם כל כך לא מתחשבים בכאב של המון אנשים פה בפורום. כן, זה כואב לנו... כי מילא שמפנים.... העם שלנו שונא אותנו. בעם שלנו יש אנשים שמעדיפים שיזרקו אותנו לים. אני הייתי מצפה לראות פה הזדהות... אם לא הזדהות, אז לפחות לשבת ולשתוק.... לא לשמוח בכאב של אחר... אתם פשוט זורים מלח על הפצעים... פשוט ככה.

למעלה