לא תעצרו את העם הפלסטיני

KAROLove

New member
יאלה דרדסית

חחחחח תכף אני קוראת לגרגמל שיעשה ממך מרק דרדסים טעים חחחחחחח מה את עושה הרבה רעש? הוששששששששש שקט..אם את מתנחלת לכי לארוז ולמלא את הקרטונים..או אם יש לך חברים כאלה לכי לעזור להם במקום לבזבז זמן בפורום..אה לא אסור לכם לכנס לשם! ..אופס

וואוו זה רמת הירידות שלך פסוליה?

מי שידו נמצאת על העליונה בארץ הזאת זו אנחנו, תתענגי על רגעים אלה כי הם לא יחזרו עוד, זו הפיסגה שלכם, מכאן רק ירידה, אנחנו סומכים עליכם שתעשו בשבילינו את העבודה ותאכלו אחד את השני בלי מלח, אתם הרי טובים בזה... ולפי מה שהמקלדת שלך מוציאה את צריכה ללכת לאמבטיה ולעשות שטיפות ....

feel6

New member
אין לכם טיפת בושה!!

תגידו מה נסגר איתכם אנשים?? אז בסדר אתם בעד דעה שלכם אבל ככה לזלזל ולצחוק על כאבם של אחרים? אין לכם טיפת בושה?? הולכים לעקור אותם מהבתים שלהם להשאיר אותם חסרי כל ואתם מוצאים לנכון לצחוק על כאבם אני מבינה שהשמאלנים הם חסרי לב כי ככה זה אדם שרואה כאב של אחר והוא נהנה וצוחק מזה הוא אדם שפל, ריק מבפנים!! אבל במקום להגיד אנחנו מזדהים עם כאבכם את יורדים אחד על השני אולי תתעוררו בכל זאת אנחנו עם יחד עם כל השנאה שלכם כלפינו! ולך אדון חסן-אף אחד לא בא לריב איתכם רק תראה את התגובה שלך מביאים לכם אל תחפשו אותנו!! תזכרו שארץ ישראל היא של העם היהודי אנחנו עם הנצח ה' איתנו לעד!! עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה
אתם רואים את הדגל יש עליו מגן דוד שלא נתנתק לעולם אחד מהשני הדגל הזה יתנופף מעל ירושלים עיר הבירה שלנו הנצחית!!!

feel6

New member
אין לכם טיפת בושה!!

תגידו מה נסגר איתכם אנשים?? אז בסדר אתם בעד דעה שלכם אבל ככה לזלזל ולצחוק על כאבם של אחרים? אין לכם טיפת בושה?? הולכים לעקור אותם מהבתים שלהם להשאיר אותם חסרי כל ואתם מוצאים לנכון לצחוק על כאבם אני מבינה שהשמאלנים הם חסרי לב כי ככה זה אדם שרואה כאב של אחר והוא נהנה וצוחק מזה הוא אדם שפל, ריק מבפנים!! אבל במקום להגיד אנחנו מזדהים עם כאבכם את יורדים אחד על השני אולי תתעוררו בכל זאת אנחנו עם יחד עם כל השנאה שלכם כלפינו! ולך אדון חסן-אף אחד לא בא לריב איתכם רק תראה את התגובה שלך מביאים לכם אל תחפשו אותנו!! תזכרו שארץ ישראל היא של העם היהודי אנחנו עם הנצח ה' איתנו לעד!! עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה
אתם רואים את הדגל יש עליו מגן דוד שלא נתנתק לעולם אחד מהשני הדגל הזה יתנופף מעל ירושלים עיר הבירה שלנו הנצחית!!!

אני משתתף בצערכם

אבל רק שתדעו היה לכם עדיף להוציא מהטלוויזיה את החרדיות שמנצלות את הילדים שלהן בשביל להילחם בשוטרים, את כל הכתומים שחוסמים כבישים ושוברים אנטנות, שאומרים שלשבת בכלא זה ניצחון, שמאיימים לבצע פיגועים בערבים, ואת כל האלה שמדברים על פולסא דה-נורא ועונשים מאלוהים.

PICIBOY

New member
ערבים לא יודעים להפסיד בכבוד,אדגים:

כשאתה בא לקזינו, מבקש מהדילר שיחלק לך קלפים בעוד אתה מהמר על מליוני דולרים. אחרי כמה הימורים פעם בבלאק גק ופעם ברולטה הפסדת את מרבית הכסף שלך. אתה לא יכול לבקש אותו בחזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה בדיוק כמו המצב של הערבים המפסידנים. הם התחילו במלחמה נגד ישראל, הימרו על כך שאם הם יפסידו הם יאבדו שטחים, אך אם ינצחו הם יקבלו יותר שטחים. הפסדתם במלחמה אחת, וכך גם בשניה ובשלישית .... אם בגלל חוסר מזל או חוסר אינטיליגנציה (כנראה שלא קראתם את חוקי המשחק). תלמדו להפסיד בכבוד !!! אתם ביקשתם לשחק ואתם הפסדתם אין החזר כספי. תקראו תלמדו ותשננו.

מגניב

אבל למה שלחת את זה כתגובה למה שאני כתבתי? (ולמה שלחת את זה פעמיים)

AirBot

New member
שימו לב../images/Emo70.gif

המשתמש הנ"ל הוא ללא ספק הטרול הישראלי, או בשמו המדעי: טרולוס מצויוס. הטרול הישראלי סובל מחסך כרוני בתשומת לב ולכן עוסק בפרסום הודעות מכעיסות בפורומים. אנא, התעלמו ממנו על מנת שיעלם. אנו מודים לכם על שיתוף הפעולה.

דוגרי, את לא שווה את זה שנענה לך...

בסה"כ את מנסה להכעיס, ולהרגיז. נמאס לי לראות את השמחה לאד הזאת...

KAROLove

New member
למה מי את?

חחח ולמה את עונה לי? ולמה את כועסת כפרה? אני מנסה להכעיס?! חס וגראס מי מנסה להכעיס?! אני באמת שמחה..בגלל זה את כועסת?! אויישש...פינוי נעים

KAROLove

New member
חחחח דרדס שחונקים

נהיה כתום..ראסמי אני אומרת לכם חחחחחחח

miamor18

New member
בבקשה תגידי לי הכרטיס אישי שלך לא

נכון, ואת לא באמת בת 18. עם 12-15 אני עוד יתמודד, אבל לא עם 18. בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה

מי אני?

אני אסתר, ואני מתנחלת גאה... באמת. אני ילדה בת שלוש עשרה, שתקראי לזה תמימה, אבל עד שלא נכנסתי לפורום הזה לא ידעתי שיש כל כך הרבה יהודים ששונאים אותי רק בגלל שאני גרה מחוץ לקו הירוק. תמיד ידעתי שיש אנשים שתומכים בהתנתקות, אבל אף פעם לא ידעתי שהם שמחים כ"כ, ולמה? רק בגלל שרע למתנחלים. רק בגלל שהם עצובים. אז באמת תסלחי לי שאני כועסת.

feel6

New member
לאסתרוש...

מותק נא לא להתייחס מה לעשות יש אנשים ריקם מבפנים חסרי לב!! תחשבי שבניגוד לכל התומכים בפינוי שכ"כ שמחים יש רבבות שמתנגדים ושליבם איתכם בכל רגע ורגע ואני ועוד אלפי כמוני גאים בך ורואים ילדה בן 13 הרבה יותר בוגרת מאנשים במצופה מהם שיתנהגו כמו אנשים בגילם! תשימי לב יקירתי שלהפגנות נגד ההתנתקות כל העם היה איתכם ואילו בהפגנות של השמאל אותי מגיעים 10 אנשים וגם להם משלמים על זה!! אז אל תתיחסי לאנשים שכותבים פה תגובות כ"כ מטופשות וחסרות כל ערך אנחנו איתכם ואל תדאגי אנחנו נדאג להקים מחדש את כל אותם מקומות שיפונו אל תדאגי באחד הימים גם זה יקרה ואז ארץ ישראל השלמה תהיה שלנו לנצח נצחים...אנחנו מחזקים אותך מכאן מחבקים ואוהבים אתכם!

למעלה