לא!!! GSP יעדר 10 חודשים!

• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

BT24

New member
נו, באמת!

עזוב אותך מזה שיש מלא סיבות אחרות ללמה זה מגוחך להגיד דבר כזה. גם אם אתה מניח שהוא אחד מפחד מקונדיט: הוא בכלל היה אמור להילחם בדיאז!

הוא מפחד גם מקושצ'ק

הוא מפחד מכל מי שיש לו ידיים ואגרופים בקצותיהם. הוא עשה טאפאאוט רק מהמכות שמאט סרה דפק לו, הוא היה בהכרה מלאה ועדיין דפק. כאב לו לג'ורג'י בוי.... נשבר הזין ממנו וזה שלא נראה אותו קרוב לשנה זו ברכה לספורט

אם מה שאני חושב מגעיל אותך אז אל תקרא

העניין הוא שאני חושב את זה כבר די הרבה זמן ולא רק אני. אפילו GSP מדבר על אלו שמותחים עליו ביקורת. כנראה שאני לא היחיד עם מחשבות מגעילות...

danielmo1

New member
לא מסכים

טיאגו אלבס הפחיד אותו? שון שארק? ביג'יי פן? אז מאט סרה הצליח להכניס מכה אחת בפוקוס של הקריירה שלו וגם זה היה לפני יותר מ4 וחצי שנים, תפסיקו להזכיר את זה כי זה שטויות ד"א, GSP היה אמור להתחיל להתאמן עם ויטור בלפורט אחרי שויטור הזמין אותו למחנה האימונים שלו (מול ג'ונסון) לעבוד על משחק העמידה שלו.

udi102

New member

תגובה עלובה ולא מצחיקה אפילו ,כנראה שהלוחם הזה גמר את הקריירה ולעולם לא יחזור להיות מה שהיה ,במיוחד שהרבה מהיכולת שלו מבוססת על אתלטיקה ,מה אתה צוחק על זה וואלה יש גבול .... אומנם אני יורד על סילבה אבל האמת זה מגיע לו ,מישהו באמת יודע מה קרה לו בכתף ? הבנאדם התנהג כמו זבל מול מאיה לייטס ועוד אחרים ,ועדיין הוא לא ניצח לוחמים שגרמו לי לומר וואו ,לומר שהוא הגדול ביותר מעורר בי גיחוך .... לעצבן אותי לא תצליח למרות שאתה מנסה אבל זה עלוב שזה בא ממשהו שלא עבר פציעה כזאת ולא יודע מה עובר מישהו שנפצע ככה ,דבר נוסף אני בחיים לא איכלתי גם לספורטאי שאני הכי שונא (צאבי מברצלונה )לסיים קריירה בגלל פציעה

udi102

New member
זה ביזיון ששני אלו נלחמים על החגורה הזמנית

מה עם פיץ ,קוצאק,אלנברגר להם לא מגיע? במיוחד שכל אחד מהם ינצח את השניים הנ"ל

adam153

New member
ואללה...

פיץ' מגיע מתיקו עם BJ, תיזכר מה עשה לו דיאז אלנברגר כבר הפסיד לקונדיט וקושצ'אק מגיע מהפסד בקרב אליפות וניצחון על הגופה של היוז אתה בטוח שמגיע להם יותר?

udi102

New member
כן אני בטוח

הדוגמאות שלך מעפנות ונמאס לי להתייחס אליהן אני יכול להביא לך עשרות דוגמאות שסותרות את שלך אבל אתה שופט לוחמים לפי הקרב האחרון שלהם אז אין לי על מה להתווכח איתך בכלל

איזה עצוב

איזה באסה! וואו אני לא מאמין!
איזו בשורה עצובה,אני מקווה שהוא יצלח את הפציעה.. אפשר להחלים ממנה לאחר השתלת שתל אבל זה עלול לקחת שנה.. רפואה שלימה שתהיה לו

udi102

New member
חששתי שהפציעה "הקטנה" שהיתה לו בברך

לא באמת היתה פציעה קטנה היה עוד משהו וכנראה שהשיקום לא עבר טוב וGSP ניסה לחזור מהר מדי ,אין לדעת אם זאת רק הצולבת הקדמית שנקרעה ,דיינה לא נתן פרטים ....

למעלה