לא!!! GSP יעדר 10 חודשים!

• פותח הנושא BT24
  • פורסם בתאריך

elvis18

New member
אווווווווף !!!!!!!!

איזה באסה כלכך רציתי לראות את הקרב נגד דיאז .....רבאק ,באסה!!!

elvis18

New member
אאאאאאאווווווווווווווווווףףףףףףףףףףף!!!!!!

כלכך רציתי לראות את הקרב נגד דיאז ,רבאק , באסה !!

udi102

New member
אוווףףףףףףףףףףףף !!!!!!!

יונייטד עפו מליגת האלופות ואני כמעט בטוח שוידיץ גמר את העונה וקרע את הרצועה גם הוא, לפי מה שראיתי איך שהוא נפצע (התנועה שהברך שלו עשתה דומה לתנועה שהברך שלי עשתה שקרעתי את הרצועה )

elvis18

New member
כלכך הרבה דברים מבאסים בערב אחד ??

מה לעזאזל מנסים לעשות לנו ?!?!?!?!? זה שהם עפו זה מגה סנסציה ,לא חשבתי שזה יקרה ... טוב נו ,גם ליגה אירופית זה נחמד

udi102

New member
הווינר עשה עליהם קופה

אתה לא יכול לתאר כמה אנשים אני מכיר שנפלו היום בגללם

ranzz

New member
חפיף, זה חדשות טובות

אני לרגע לא התלהבתי מהדיבורים שלו ולא ציפיתי לרגע שהוא יעשה שום דבר מעניין נגד דיאז. עוד קרב משעמם, עדיף בלי GSP.

fatnoam

Active member
לא מתאים גיסנו

אלוף אמיתי, מוכשר ועובד קשה, מודל לדוגמא, ולא פוזאיסט מעפן כמו אחרים. שאלו את צ'ייל סונן, מה דעתו על היותו Mixed Martial Artist. אז הוא ענה, I'm no artist, I'm a fighter. GSP הוא אומן, אפילו רב אומן, טכניקה עילאית, אתלטיות והכל עם מוסר עבודה קשה. לוחם שהוא מודל לחיקוי. אז מה לעזאזל אתה קורא לפציעה שלו חדשות טובות? הבנאדם קרע את הצולבת, בשביל ספורטאי זה כמו לאבד בן משפחה, ולך זה חדשות טובות כי אולי תקבל קרב פחות משעמם? אתה רציני?

ranzz

New member
נו באמת אחינו

נראה לך שהתכוונתי חדשות טובות שהבן אדם נפצע? אין לי שום בעיה אישית עם GSP, ואני מתבאס בשבילו שהוא מושבת לתקופה מסויימת. אבל כשמסתכלים על המחלקה עצמה ועל מה שזה יעשה לקרבות, ברור שזה עדיף. קרב אחרי קרב הוא מבטיח ומאכזב, אז לי אישית נמאס, אסור לי להיות מאוכזב ממנו? כן בשיא הרצינות, לא רוצה לראות קרבות שלו יותר. אתה שנה מצפה לראות את האלוף הזה, שהוא אחד הלוחמים הכי מדהימים אי פעם, ופעם אחרי פעם אתה יוצא מהקרב עם רצון עז למות משעמום ובאסה.

fatnoam

Active member
יש בזה משהו לא יודע גם למה לקחתי את ההודעה

הראשונה שלך כל כך קשה בטח הייתי באיזו סטלה שכתבתי את זה

elad547

New member
תאכלס צודק!

אני חושב שרוב האנשים יעדיפו לראות את קונדיט-דיאז על GSP-דיאז.

מרקו בי

New member
זה מה שהוא כתב בפייסבוק שלו

I did injure my other knee, but after my surgery I’ll be making a full recovery in 6-9 months. It’s tough, but injuries are a fact of life for athletes. I might be down right now but I’ve gotten to where I am by overcoming obstacles. This will motivate me and I make this promise to my fans, mark my words, I will be champion again. I’ll be back stronger than ever.

למעלה