העונה 2 תשודר ב 08/11 ? זה יוצא ביום שישי בערב? טלעד זכיניות של יום שישי? אנשים דתיים לא יכולים לראות את זה,כי זה בשבת! (אני מקוה שאני עושה טעות וזה לא ישודר בשישי בערב-אתם מוזמנים לתקן אותי אם טעיתי,וזה בסוף לא בשישי בערב!)
שאני מכיר הקליטה את ד"ר קווין רופאה במערב עם טיימר כי זה שודר בימי שישי או שבת .. אז כנראה שאני יודע על מה אני מדבר, אבל כל אחד והמנהגים שלו לגבי הקלטה..
שאתה מכיר......... אין כזה דבר "כל אחד והמנהגים שלו". זה או שהיא מקיימת את המצווה הזו או שהיא עוברת עליה ומחללת שבת. ותסלח לי שאני מדברת ככה, אבל אני מאמינה שאני קרובה לדת קצת יותר ממך ותאמין לי שכשאני אומרת משהו על חוקי התורה אני לא אומרת סתם. הידידה שלך חיללה שבת.
אבל מניסיון עם העבר, כל פעם שהנושא הזה עולה החילוני שמתווכח איתי חושב שהוא יודע יותר טוב ממני ומנסה לשכנע אותי שהוא צודק. עכשיו, אני מכניסה אותו בכיס הקטן ברמת הידיעות על הדת, אבל זה לא מעניין אותו, כי כמובן שהוא צודק!!! מה, לא?!?
אז כדי למנוע את הוויכוח המיותר הזה גם איתך (ולהראות לך שאני צודקת, נקודה) הייתי קצת תקיפה והבהרתי את הדין חד וחלק. אני מצטערת אם זה נשמע קטלני או משהו, לא התכוונתי. רק רציתי למנוע ויכוח שלם בנושא, כאשר ברור לי מה הצד הצודק. סורי!!
יווווווווו עשיתי טעות ענקית!!!! חחחחחחחחחח איזה קטעים, חשבתי שאני מגיבה ל-Lanni, אז כתבתי דברים בהתאם.... אז בריסטו, תתעלם ממה שכתבתי למעלה, זה לא מכוון אליך!! חחחחחחח אני מצטערת, טעות שלי!