לא.

בריסטו

New member
לא.

העונה 2 תשודר ב 08/11 ? זה יוצא ביום שישי בערב? טלעד זכיניות של יום שישי? אנשים דתיים לא יכולים לראות את זה,כי זה בשבת! (אני מקוה שאני עושה טעות וזה לא ישודר בשישי בערב-אתם מוזמנים לתקן אותי אם טעיתי,וזה בסוף לא בשישי בערב!)

Lanni

New member
ואללה אין לי מושג../images/Emo4.gif אבל ציפור קטנה

לחשה לי על המצאת הvideo recorder

בריסטו

New member
דתיים

הם לא טמבלים. אבל זה אסור כי אנשים מחללים שבת כדי לשדר את זה. אל תכתוב בצורה מתנשאת אם אתה לא בטוח יודע על מה אתה מדבר!

Lanni

New member
דווקא אני זוכר פעם שמישהי דתיה

שאני מכיר הקליטה את ד"ר קווין רופאה במערב עם טיימר כי זה שודר בימי שישי או שבת .. אז כנראה שאני יודע על מה אני מדבר, אבל כל אחד והמנהגים שלו לגבי הקלטה..

RenanaD

New member
אז עם כל הכבוד למישהי הדתיה

שאתה מכיר......... אין כזה דבר "כל אחד והמנהגים שלו". זה או שהיא מקיימת את המצווה הזו או שהיא עוברת עליה ומחללת שבת. ותסלח לי שאני מדברת ככה, אבל אני מאמינה שאני קרובה לדת קצת יותר ממך ותאמין לי שכשאני אומרת משהו על חוקי התורה אני לא אומרת סתם. הידידה שלך חיללה שבת.

בריסטו

New member
לרננה.D

תודה על התמיכה,ביחד נשריש את שלטון התורה בפורום... (סתם בצחוק

RenanaD

New member
לא הייתי קטלנית

אבל מניסיון עם העבר, כל פעם שהנושא הזה עולה החילוני שמתווכח איתי חושב שהוא יודע יותר טוב ממני ומנסה לשכנע אותי שהוא צודק. עכשיו, אני מכניסה אותו בכיס הקטן ברמת הידיעות על הדת, אבל זה לא מעניין אותו, כי כמובן שהוא צודק!!! מה, לא?!?
אז כדי למנוע את הוויכוח המיותר הזה גם איתך (ולהראות לך שאני צודקת, נקודה) הייתי קצת תקיפה והבהרתי את הדין חד וחלק. אני מצטערת אם זה נשמע קטלני או משהו, לא התכוונתי. רק רציתי למנוע ויכוח שלם בנושא, כאשר ברור לי מה הצד הצודק. סורי!!

RenanaD

New member
אוי אוי אוי!!!!!!!!

יווווווווו עשיתי טעות ענקית!!!! חחחחחחחחחח איזה קטעים, חשבתי שאני מגיבה ל-Lanni, אז כתבתי דברים בהתאם.... אז בריסטו, תתעלם ממה שכתבתי למעלה, זה לא מכוון אליך!! חחחחחחח אני מצטערת, טעות שלי!

RenanaD

New member
הנה התגובה האמיתית שלי... ../images/Emo6.gif

למה אתה חושב ש-"...או שלא!
" זה קטלני?! אני אמרתי את זה בצחוק, וכדי להדגיש את זה אפילו שמתי אייקון צוחק (
)!! יא, הבנת אותי לא נכון, לא התכוונתי שזה יישמע תקיף או משהו!...

aliasBOY

New member
הנה אני נכנסתי

איזה מזל! תודה אסור לראות אצלנו בבית טלויזיה בשבת... למרות שכבר הורדתי וראיתי חלק בא לי עם תרגום

למעלה