קרלוצית את פה?
ק קרלוצה New member 30/8/04 #10 הנני כאן../images/Emo13.gif יש לי בעיות באינטרנט זה מתנתק כל כמה דקות.....מה קורה ריפקווווווווווש??
ק קרלוצה New member 30/8/04 #12 את אמורה לעדכן אותי!../images/Emo10.gif לא ראיתי איזה?? ומתיייייייי תחחחחחחחחלייפי את המחשב שלך כבר????
את אמורה לעדכן אותי!../images/Emo10.gif לא ראיתי איזה?? ומתיייייייי תחחחחחחחחלייפי את המחשב שלך כבר????
ק קרלוצה New member 30/8/04 #18 אני יכולה..... אבל אני כל הזמן שוכחת להתעדכן....את טובה בזה!! ואיפה ראית עוד פיספוסים? ראית בטלוויזיה בערוץ E?
אני יכולה..... אבל אני כל הזמן שוכחת להתעדכן....את טובה בזה!! ואיפה ראית עוד פיספוסים? ראית בטלוויזיה בערוץ E?
R rifkin1 New member 31/8/04 #23 כן, איזה צחוקים. יש שם כל מיני פספוסים של מייקל. את זוכרת את הפרק הזה שסידני ווהן נופלים בשבי? אז יש סצינה שהם הולכים בשדה ומייקל מתחיל לקפוץ והא היה כזה מתוק.
כן, איזה צחוקים. יש שם כל מיני פספוסים של מייקל. את זוכרת את הפרק הזה שסידני ווהן נופלים בשבי? אז יש סצינה שהם הולכים בשדה ומייקל מתחיל לקפוץ והא היה כזה מתוק.
V varty New member 31/8/04 #24 יא!!!!!!!!!!!!1 אפשר להוריד את זה? לינק! בבקשה ריפ!!! אני חייבת לראות את מייקל רוקד!
R rifkin1 New member 31/8/04 #25 חחחחח...ווארטוש הוא לא רוקד הוא קופץ. זה הלך ככה: ג'ניפר הלכה והוא הלך מאחוריה ואז פתאום הוא התחיל לקפוץ (דיי גבוהה)... אני לא יודעת אם אפשר להוריד את זה כי ראיתי את זה ב - E לא נורא חכי ל - DVD.
חחחחח...ווארטוש הוא לא רוקד הוא קופץ. זה הלך ככה: ג'ניפר הלכה והוא הלך מאחוריה ואז פתאום הוא התחיל לקפוץ (דיי גבוהה)... אני לא יודעת אם אפשר להוריד את זה כי ראיתי את זה ב - E לא נורא חכי ל - DVD.
ק קרלוצה New member 2/9/04 #38 איי! למה?../images/Emo10.gif אוקיי, אז לא סידרתי לך קרלו ספירלה בחינם, מה קרה??
ק קרלוצה New member 30/8/04 #21 כן כי לפי מה שהבנתי........ טלעד שלחו תגובה למעריצים ששאלו אותם מה קורה עם העונה השנייה וכתבו תשובה חזרה שהוענה השנייה תעלה ב 8 לנובמבר
כן כי לפי מה שהבנתי........ טלעד שלחו תגובה למעריצים ששאלו אותם מה קורה עם העונה השנייה וכתבו תשובה חזרה שהוענה השנייה תעלה ב 8 לנובמבר