לבבות ארטישוק - פיקציה?

Kettercat

New member
לבבות ארטישוק - פיקציה?


מאמינה שיהיו פה עוד שותפים לאהבה שלי

אני יודעת שקיימים שימורים של לבבות ארטישוק, אבל אני לא מוצאת בשוםםםםם מקום... רק תחתיות ארטישוק או לבבות דקל


מישהו במקרה נתקל בזה באיזור המרכז? עדיפות לת"א / ר"ג / פ"ת....
 

Ofericko

New member
עוד לא מצאתי תשובה לשאלתך אבל בנתיים:

את יודעת שיש לבבות ארטישוק קפואים בכל סופר?
 

ladybug6

New member
עופר אתה נקרא לשולחן המנהל


היא כתבה שתחתיות ארטישוק היא מצאה אבל היא מחפשת את הלבבות


אישית אין לי מושג מה זה לבבות ארטישוק אז אני אלך לשבת לי בפינה ולהתבייש.
 

Ofericko

New member
גידי השפיע עלי לא לקרוא את התוכן...

כי זה ניינטיז........
 

Kettercat

New member
לבבות זה החלק הטעים של הארטישוק


הבפנוכו. דווקא לך אני ממליצה בחום לנסות - בטוחה שתצליחי להפיק מהם מתכונים מדהימים
 

ladybug6

New member
אבל

רגע..
יש ארטישוק. כן? כן.
יש לו עלים עם קוצים שאת הקצה הפנימי שלהם אוכלים. כן?
אז אוכלים אותם עד שמגיעים לבפנוכו. שם יש יותר חלק אכיל מאשר קוצים. אבל עדיין יש קוצים בקצוות.
ואז מגיעים לליבה השעירה הזאת. מוציאים אותה, כי איכסוש.
ואז מגיעים לתחתית של הארטישוק שתמיד עושה לי בחילה.
אז מה פספסתי כאן?
 

Kettercat

New member
את מה שבתוך הליבה השעירה


בגלל זה אני מחפשת את השימורים כדי לחסוך את ההתעסקות עם הקילופים האלה...
 

Kettercat

New member
האמת? את התחתיות תמיד נגעתי לנסות

כי אמרו לי שהן מגעילות "חיות"
אז אני לא יודעת.... חחח
 

Kettercat

New member
זה כן


אבל אני אוהבת את הלבבות ארטישוק "חיות" או מקסימום מוחמצות בתוך סלטים. מצאתי ב"באשר" בשוק מחנה יהודה בזמנו (אני מניחה שיש גם בסניף ברעננה), מאוד טעים אבל יקר וגם ירושלים רחוקה לי בשוטף
 

Gidi Shemer

New member
אם תשיגי, בבקשה שימי צילום

למיטב ידיעתי, מדובר בשני שמות של אותו דבר (כן, החלק שצריך לקלף את השערות בשביל להגיע אליו). אם זה משהו אחר, אשמח ללמוד.
 

Gidi Shemer

New member
הבנתי. אם כך, זה החלק שאני הכי אוהב

הרבה יותר ״בשרני״ מהתחתיות.
 
?? ממש לא יותר בשרני

הארטישוק עשוי עלים עלים כשבקצותיהם החלקים האלה שטובלים ברוטב ואוכלים ואת השאר זורקים, שכבות שכבות אז זה בסך הכל שכבה פנימית בה החלק הרך רב על החלק שזורקים
בתוך זה יש את השערות למי שהתענין

אני לא מוצאת בזה שום דבר מיוחד ומעדיפה את התחתיות למלא , לאפות או לבשל, עם קינמון כמון יין לבן ומיץ לימון...או חלק מסלט מבושל של עגבניות...
 
למעלה