אם יש לי קפואות של סנפרוסט
אני מבשלת סלט עגבניות עם הרבה בצל שום פפריקה מעו סוכר, מלח פפריקה חריפה וזרעי כווסברה.
כשמוכן מאדה ומסמיכה. ממלאה את החברות האלה מנחה על מצע פרוסות בצל ושום, קצת שמן על התחתית, משתמשת בסיר המתכת הכבד או באפיה בקדרת חרס. מכסה ונותנת לזה להתרכך על האדים. אחרי שמתחיל להתרכך מוסיפה לסיר מיץ לימון סחוט וקורנית טריה ונותנת לזה לרתוח יחד.
חוץ מזה אפשר להוסיף לסלחט עגבניות מבושל רבעי תחתיות לתוך הסיר, עם הרבה שום ועשבי תיבול טריים.