ולפינת השוויץ א-לה עדן בן זקן כמה עלה לי האוברול הזה בפול אנד בר? כמה? כמה? כמה כמה כמה?
ט טליונום New member 13/9/16 #35 ולפינת השוויץ א-לה עדן בן זקן כמה עלה לי האוברול הזה בפול אנד בר? כמה? כמה? כמה כמה כמה?
S shmickey New member 14/9/16 #42 יואו! הוא ממש מגניב! אני מאוד אוהבת אוברולים, הם פחות מתאימים לי בגלל האגן הרחב בגלל כל ה"כמה" שלך אני מניחה שהוא היה מציאה... 120?
יואו! הוא ממש מגניב! אני מאוד אוהבת אוברולים, הם פחות מתאימים לי בגלל האגן הרחב בגלל כל ה"כמה" שלך אני מניחה שהוא היה מציאה... 120?
ט טליונום New member 14/9/16 #43 30 ש"ח!!! איכשהו התגלגל למיץ של התחתית של הסוף עונה ללא דורש עד שהגעתי אני
ט טליונום New member 14/9/16 #48 דרך אגב פעם שנייה שזה קורה לי בפול אנד בר שנה שעברה, אותו מקום, סוף סוף סוף עונה מצאתי מכנסי צ'קרס מדליקים (שקוצרים מחמאות כל פעם שנלבשים) ב-30 שקלים באיזה סטנד אחרון שנותר בתוך חדר ההלבשה מסוף העונה. בקיצור, שווה לעבור שם...
דרך אגב פעם שנייה שזה קורה לי בפול אנד בר שנה שעברה, אותו מקום, סוף סוף סוף עונה מצאתי מכנסי צ'קרס מדליקים (שקוצרים מחמאות כל פעם שנלבשים) ב-30 שקלים באיזה סטנד אחרון שנותר בתוך חדר ההלבשה מסוף העונה. בקיצור, שווה לעבור שם...