לבוש יום ראשון שמח לכולם

לבוש יום ראשון שמח לכולם

יום טוב לכולן

אני

שמלה סגולה מעל הברך (כן יש לי עוד אחת חהחה) מבד טריקו נעים עם כיווץ מדהים בחזה מחנות מעצבים בדיזינגוף. גרביונים שחורים קלאסיים. מגפיים שחורים קלאסיים. קרדיגן שחור ארוך מאוד מנוצנץ "בקטנה". אקססוריז- צעיף אפור עם קישוט תחרה לבנה, עגילי חישוק מלאים עם פרחים צהובים צבעוניים, טבעת כסף דקה. איפור-עיניים מעושנות, שפתון אדום אדום יום מקסים לכולן

@יעל@

New member
היום...

חולצה של תמנון, ג'ינס כחול סקיני, חגורה שחורה מגפונים מאנטילופ, ג'קט אפור של רנואר. אם יהיה לי כוח אלך לחפש שאריות של חורף.

גופיה שחורה,סריג אפור שחור של תמנון,

ג'ינס אפור של קסטרו, חצי מגף אפור של בקתת העור, התאמתי צעיף שחור אפור ועגילים כסופים, וסרט כסוף בשיער.

Fun Fair

New member
אצלי- יום ריצות ו"קבורה במשרד"...

מגפיים של אלגון, ג'ינס כחולים כהים גופיה שחורה קרדיגן מפוספס אפור-שחור איפור עיניים מעושן אפור כהה-כהה, שפתיים בניוד. אם אני אצליח לצאת מהמשרד לפני 20:00, אני אגיד תודה

newKiticat

New member
"ה"שמלה

שלי מקטי (זה כבר הופעה רביעית שלה בפורום), והיום צוותה עם גרביון חדש (נראה לי שהדוג' נקראת צלבים... יכול להיות?), והמגף השחור השטוח מטוגו... אני לגמרי הפוכה ואני ואימא מסתכלות כבר יומיים על דוגמאות של תפירה לחפש את השמלה שאני רוצה...
ומצאנו אחת- אבל אימא אומרת שהיא לא יודעת אם היא מסוגלת (נפשית, יש לה הסברים למה לא לתפור כשהיא בדיאטה
) לתפור לי. אוף!

newKiticat

New member
עוד אחת...

וזהו גופייה לא צמודה (שלא יחשבו שזה הגזרה שלי...
)

shmickey

New member
אצלי.. ../images/Emo151.gif

ג'ינס סקיני כחול כהה, חגורה חומה קלועה, גופיה בצבע טורקיז ועליה חולצה ארוכה לבנה. אבל זה לא האישיו האמיתי.. לראשונה בחיי הלכתי היום חמישי למספרה (כן כן, שיער מתולתל, גוזרת אותו לבד)- מבחינת תספורת, שום דבר דראסטיף קצת דירוג שהופך את השיער שלי ליותר קופצני וחיוני, מבחינת צבע.. אני קצת מבועתת.. פעם ראשונה בחיים שאני צובעת את השיער.. התכנון היה חום עם טיפונת גוון אדמדמם, ויצא די אדום.. הרבה יותר אדום ממה שחשבתי.. הצבע של השיער עצמו נראה דוקא די טוב, זה השורשים שמלחיצים אותי.. הם ממש אדומים
אני מרגישה קצת כמו
כולם אומרים לי לתת לזה כמה ימים, אבל קשה לי להאמין שזה יתכהה (!??) מה אתן אומרות?

BlackUnicorn

New member
יום מקסים לכולן!

יצא לא הכי מחמיא בתמונות, אז תצטרכו להאמין לי שבמציאות זה היה נראה יותר טוב
זה מאתמול, שיטוט בת"א. ג'ינס, חולצה וז'קט של קסטרו צעיף קשמיר מסקוטלנד

BlackUnicorn

New member
אני הולכת להצטייד בטיול הקרוב בהרבה אקססוריז

מאז שאני פה שמתי לב שיש לי כמעט אך ורק עגילים (המון המון עגילים). באמת יש לי מחסור בשרשראות ובצמידים. יבוצע!!

flutter girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אוהבת לגמרי! לוק מדליק!

BlackUnicorn

New member
תודה יקירתי !

תקראי את הבלוג האחרון שלי, אני רוצה את אישורך על משהו (תביני לבד).

Zorikit

New member
יש אישור מתוקתי :)

ולא בסביבות, 80, עגול! D: ותיקון אחד - יש דוגמניות מלאות יותר ואפילו שמנות, אבל הן מרוטשות בהחלט :)

למעלה