לבוש יום ראשון שמח לכולם

BlackUnicorn

New member
תודה! אין לי אומץ ללכת עם כובעים,

קטע דבילי. זה תמיד גורם לי להרגיש דתייה (ובגלל זה אני גם לא הולכת אף פעם עם חצאית וחולצה שאין לה מחשוף או עם חצאית ארוכה).

iditush forever

New member
היה בוקר של התרוצצויות עם מזג אויר מעצבן

ולא הגיוני, פעם חם לי, פעם קר לי, לכן התלבשתי בשיטת הבצל, קרי שכבות, ככה שאוכל להסיר במידה וחם. לבשתי - ג'ינס סקיני כחול כהה של CITIZEN OF HUMANITY, חולצה רפויה עם צווארון וי רחב בצבע חום-מוקה, שנקנתה בקום איל פו, מעל זה הוספתי קרדיגן ארוך עם קשירה במותן בגוון ורוד עתיק שנקנה בחנות בשם גאלה בת"א. נעלתי מגפונים של ניין ווסט בצבע חום כהה, שטוחים, וצעיף מנומר אפור שחור כזה שבדיעבד התברר כמיותר כי לא היה קר כמו שחשבתי. שיער מפוזר, איפור קליל - סומק ורדרד, מסקרה כמובן ותיחום עדין של העין בעיפרון שחור, וגלוס ניוד. ענדתי- שרשרת זהב של ה. שטרן עם תליון של ציפורי שיר, עגילי ציפורים מזהב לבן גם של ה. שטרן, חח כולי ציפורים :)) וזהו... יום נעים

no nick 1989

New member
מאתמול בערב

יום הולדת של חברה.. אממ שמלה מיני שחורה עם תחרה כזו למעלה[לא טובה בהסברים אבל זוהר וBlackUnicorn העלו אותה כבר בלבן
] שרשרת ארוכה עם לבבות עלתה 20 ש"ח בטופ טפ מעל ג'קט קצר אפור עם כפתורים כסופים וכיווצים כאלה בכתפיים גרביונים חביבים ולא רואים כי עוד לא לבשתי בתמונה אבל נעלי עקב שחורות ולא נוחות בעליל. [חייבת למצוא נעל עקב נוחה. אי אפשר לסבול ככה כל הזמן
] וזהו.... היום סתם טרנינג :)

Capelli Neri

New member
היום

ליוויתי את אבא שלי לניתוח קטן, אז לא התלבשתי מיוחד: ג'ינס שחור, נעלי אוקספורד חדשות, סוודר אפור ומעליו קרדיגן כחול. אבל עכשיו התקלחתי והחלפתי בגדים: ג'ינס כחול כהה, חולצת פסים שחור-לבן עם כפתורי זהב (נקנתה היום) ומעל קרדיגן שחלקו עם מין קרושה כזה, בצבע תכלת בהיר מאוד.

Black Star

New member
אז מה אם רשמית עכשיו כבר יום שני?

ליום של התרוצצויות בת"א - חולצה בצבע ורוד בייבי עם צווארון 'מעניין' ורחב יחסית מהיינס (דגם 'אוסטין' למי שמכירה), מעליה קרדיגן נשפך ארוך בצבע כחול-אפור מחנות עלומת שם כלשהי (כל כך עלומה שאפילו לי אין מושג - אמא שלי קנתה את זה...), ג'ינס כחול כהה בגזרה ישרה שקניתי באירלנד ב-10 יורו, נעלי אוקספורד אפורות על עקב, צעיף מפוספס ורוד-אפור (גם הנעליים וגם הצעיף הם מאירלנד...) ועגילים דמויי פנינה בגוון ורוד-בהיר (כשאני חושבת על זה - גם הם מאירלנד. אחחחח, געגועיי לדאבלין). יצא מגניב.

למעלה