R Rosie52 New member 5/4/15 #17 הכי לוק תל אביב לסיבוב שבת בבוקר ממש לא אכפת לי שהכובע לא מתאים למזג האוויר העיקר שאת רצית - תראי מה זה עשה לך לתנועת האצבעות המגניבה בתמונה האמצעית והחיוך הממיס בתמונה הקטנה למטה מצד שמאל - שווה את הכל. רוזי
הכי לוק תל אביב לסיבוב שבת בבוקר ממש לא אכפת לי שהכובע לא מתאים למזג האוויר העיקר שאת רצית - תראי מה זה עשה לך לתנועת האצבעות המגניבה בתמונה האמצעית והחיוך הממיס בתמונה הקטנה למטה מצד שמאל - שווה את הכל. רוזי
S shmickey New member 5/4/15 #14 בוקר טוב! מכיוון שאני פחות או יותר לבד בעבודה היום, הרשתי לעצמי לבוא זרוקה מימין, מתנת החג של זואי
R Rosie52 New member 5/4/15 #18 איזה כיף לך שאת לבד בעבודה היום מהבוקר לא נותנים לי כמה דקות רצופות של לבד. לא יודעת למה אבל הלוק הזה נותן לי וייבריישין של חסרה לי קסדה ומעיל עור ואיזה טוסטוס בצד ואז זה היה מושלם. איזו טובה את שאף פעם לא שוכחת את זואי. רוזי
איזה כיף לך שאת לבד בעבודה היום מהבוקר לא נותנים לי כמה דקות רצופות של לבד. לא יודעת למה אבל הלוק הזה נותן לי וייבריישין של חסרה לי קסדה ומעיל עור ואיזה טוסטוס בצד ואז זה היה מושלם. איזו טובה את שאף פעם לא שוכחת את זואי. רוזי
S shmickey New member 5/4/15 #29 תודה! דוקא היה לי טוסטוס לפני כמה שנים נ.ב. את המתנה לזואי דוקא הביאה ה"דודה" שלה (=אחותי) שלא ממש מתה על כלבים ככה שזה היה ממש נחמד!
תודה! דוקא היה לי טוסטוס לפני כמה שנים נ.ב. את המתנה לזואי דוקא הביאה ה"דודה" שלה (=אחותי) שלא ממש מתה על כלבים ככה שזה היה ממש נחמד!
H Happy Goth New member 5/4/15 #20 חיחיחיחי מגיע לזואי! מעניין אם היא קודם אוכלת את ה"שוקו" או קודם את ה"וניל" ואת אחותי נראית מגניב ואהבתי מאד את הגופיית ניאון שמבצבצת, איזה כייף זה להיות לבד בעבודה
חיחיחיחי מגיע לזואי! מעניין אם היא קודם אוכלת את ה"שוקו" או קודם את ה"וניל" ואת אחותי נראית מגניב ואהבתי מאד את הגופיית ניאון שמבצבצת, איזה כייף זה להיות לבד בעבודה
R Rosie52 New member 5/4/15 #19 יא שמיקי לוק מקסים השמלה מהממת והשרשרת כל כך הופכת את הלוק כולו לסופר חגיגי. אהבתי לגמרי את הלוק. רוזי
יא שמיקי לוק מקסים השמלה מהממת והשרשרת כל כך הופכת את הלוק כולו לסופר חגיגי. אהבתי לגמרי את הלוק. רוזי