לבוש רביעי

Rosie52

New member
מיי פייר ליידי, הסטייליסטית וגם החכמה

איזו אלופה שאת בקיפול המכנסיים לאורך הזה.
זה מדהים כמה שזה מדגיש את הסנדלים (בדיוק הטארגט של האתגר היום).
הצבע שלהם היה יכול "להבלע" בדומיננטיות של צבע החולצה, ברם, העובדה שקיפלת את המכנסיים במדוייק וצפורני הרגליים משוכות בלק אדום מבליטה את היופי של הסנדלים.
שילוב נפלא של קז'ואל אלגנטי וחתיכי.

אין לך מושג כמה הריוניות אני רואה לאחרונה (צוק איתן בייבי בום) שהיו מתות להתקרב לסטייל ולשיק שלך לאורך כל ההריון.

רציתי לשלוח לך חיבוק דב חזק חזק אבל עכשיו כבר קשה, הבטנונה לא מאפשרת (או אולי אני טועה - לא מבינה בזה).

במקום, קבלי
(ופיצויים בפעם אחרת).

רוזי

Happy Goth

New member
הרבה זה בזכות הפורום

והמרגש הכללי

תודה רבה על כל הפירגונים והמילים היפות, ממש מחמם את הלב

&nbsp

shmickey

New member
אוי זה מושלם בעיני!

אני ממש אוהבת את הלוקים שלך במהלך כל האתגר הזה!
הטי שירט מושלמת עליך והג'ינס המקופל נהדר. את כזו דקיקה שמאחורה בטח לא רואים בכלל שאת בהריון!

הנעליים יפות יפות ושילוב הצבעים מושלם.

Happy Goth

New member
די....תמשיכי

חחחח ה-
כולו מקדימה
שוברת את הראש לאתגר של מחר

&nbsp

Rosie52

New member
איטס אול אבאוט דה

כל כך נהניתי טו סטייל טודייז צ'אלנג' אבל נראה לי שקצת התפרעתי והתפזרתי.

רוזי

haych

New member
וואו, מהמם

רק את העליונית לא אהבתי.
הסנדלים הורסות! אם רק הייתי בנויה לעקבים כאלה...

Rosie52

New member
תודה רבה חייצ' ואני מסכימה איתך 100%

העליונית היתה הסיבה העקרית לכך שהרגשתי שהתפרעתי והתפזרתי.
חיפשתי לא מעט עליוניות בכחול שישתלבו לי (עם גופייה שכזאת בינתיים אנ'לא יכולה ללכת) ולא מצאתי כלום.
זאת היתה היחידה שעוד איכשהוא הסתדרה.

לפני כמה שנים חשבתי שאין מצב שאני אפילו עומדת על כאלו עקבים שלא לדבר על "זזה" איתן אבל התרגלתי ויחסית די מהר.
משתדלת לא ללכת איתן למרחקים ארוכים או לעמוד עליהן שעות על גבי שעות בגלל זוית כף הרגל אבל בסה"כ מסתדרת במיוחד מכיוון שלאלו הסנדלים יש גם שוק אנד וויבריישין רדיוסר.

תודה

רוזי

Happy Goth

New member

לא רק שהשילוב צבעים מ-ע-ל-ף הנעליים פשוט טו דיי פור!

Rosie52

New member
מהרגע ששמיקי פרסמה את אתגר השבוע....

ידעתי שאלו הסנדלים שלי ליום רביעי.
ראיתי כאלו בכמה וכמה מקומות בברלין (גם באאוטלט במחיר מצחיק) אבל דאמט לא היתה המידה שלי.

רוזי

shmickey

New member
אני רוצה את הנעליים!!

איזה יופי של לוק ואיזה שילוב צבעים מוצלח!!
אני דוקא מתה על השילוב של העליונית הזו בלוק הזה. מה שכן, הייתי "מרגיעה" קצת את האיבזור והולכת על דברים יותר נייטרלים (אבל זה בגלל שאני פחות אוהבת מיצ'מוץ'). אבל אני רואה שכתבת שנהנית, ובתכלס זה מה שהכי חשוב!

Rosie52

New member
אם יש לך סבלנות לחכות ל...

ספטמבר/אוקטובר כשאהיה שוב בברלין אביא לך זוג (לעונה הבאה נראה לי)
במידה שלך בוודאות יש בחנויות ואני מקווה שיהיה גם באוטלט ששם הן תומחרו ב 19.99 יורו (בחנויות בסביבות 100 יורו).

רוזי

shmickey

New member
אני חייבת לישוןןןןן

אני מרגישה כמו ניסוי מדעי, כמה זמן בנאדם יוכל לשרוד ללא שינה

shmickey

New member
אני כמעט נוגסת פה במסך!

בנסיון להגיע לבטן הוורודה הזאת!!

תודה יקירתי

Rosie52

New member
זימון למרפאה של רוזי לבעיות שינה

במרפאה של (לא ד"ר) רוזי, אבחון בעיות שינה נעשה על ידי "המומחית" לטיפול בשמיקיות חסרות שעות שינה.
הבדיקות אליהן תשלחי תלויות בשיקול הדעת (הלא קליני אבל בהחלט קלין) של רוזי.
כל הבדיקות כלולות בסל שירותי הבולשיט שתעניק לך רוזי ואין צורך באישור מקופת החולים או להביא טופס 17.
במהלך שיחת היעוץ תוכל רוזי להמליץ על מספר שעות שינה הנדרש ע"מ לוודא ששמיקי תחזור "לעמוד על הרגליים" ולהפנות להמשך בירור אם יהיה בכך צורך אצל מומחים מטעמה.

הבדיקה במרפאה מתבצעת בחדר שקט ופרטי שאיננו מצוייד במכשור רפואי, טלוויזיה, רדיו, אינטרנט, עיתונים, ספרים וגם אין קליטה לטלפונים סלולריים.
שמיקי תתחבר באלקטרודות מיוחדות אל מיטה רכה, נעימה המצויידת בסדין, שמיכה וכרית אנטי אלרג'יז.
רוזי איננה מבצעת רישומים אלקטרו-פיזיולוגיים של גלי המוח (EEG), מתח השרירים (EMG), תנועות עיניים (EOG), תנועות הנשימה, פעילות הלב, תנועות הרגליים ורמת ריווי החמצן בדם.
רוזי בסה"כ תאפשר לשמיקי 10 שעות שינה רצופות כשבסופן תבדק רמת וכמות החיוכים ששמיקי תפזר לכל עבר.
במקרה הצורך, תוגש ארוחת בוקר קלה ובריאה ולאחריה יוצע למטופלת סשין שינה נוסף שלא יעלה על 8 שעות.
במהלך השינה רוזי תשב בחדרונצ'יק ליד, יחד עם צוות של טכנאיות מיומנות (מפורום אופנת נשים בתפוז) שהוכשרו באופן מיוחד בלשמור על שקט מוחלט בזמן ביצוע הבדיקות.
הטכנאיות יתנו מענה לכל קריאה או בקשה במהלך הבדיקה.
הבדיקה במרפאה של רוזי איננה כואבת, אין צורך בהכנות מיוחדות ומרבית הנבדקות מדווחות על שנת לילה הרבה יותר טובה מאלו שהן רגילות אליהן בביתן.
בבוקר, רוזי תכתוב מכתב סיכום ובדר"כ תקבל המטופלת מכתב המלצה למעסיק/בן זוג/..... לשלושה (3) ימים של גימלים - מנוחה מלאה ללא הפרעה עד שתחזור שמיקי לאיתנה.

בברכה,
רוזי וצוות המרפאה

למעלה