I'm sold!!! איפה נרשמים? זה נשמע מושלם בינתיים אני מנמנמת במשרד על בקבוק קולה זירו
S shmickey New member 8/7/15 #16 I'm sold!!! איפה נרשמים? זה נשמע מושלם בינתיים אני מנמנמת במשרד על בקבוק קולה זירו
ש שרוני1ש New member 8/7/15 #26 למה את לא ישנה?... ובכל מקרה אין לזה קשר לאיך שאת נראית. משגעת! חולצה שעליה אומרים: "כמה פשוטה, ככה חכמה!"
למה את לא ישנה?... ובכל מקרה אין לזה קשר לאיך שאת נראית. משגעת! חולצה שעליה אומרים: "כמה פשוטה, ככה חכמה!"
ש שרוני1ש New member 8/7/15 #21 איטס אול אבאוט דה... כאבי רגליים וגב... קורבן אופנה אני היום... הייתי חייבת שתראו מכל זוית... אני חושבת שהיום אני באמת ראויה להערכתכן... אני לא נועלת עקבים בכלל! גם לא בארועים! (וממש ממש לא הייתי רגילה לזה... אבל אתגר זה אתגר!)
איטס אול אבאוט דה... כאבי רגליים וגב... קורבן אופנה אני היום... הייתי חייבת שתראו מכל זוית... אני חושבת שהיום אני באמת ראויה להערכתכן... אני לא נועלת עקבים בכלל! גם לא בארועים! (וממש ממש לא הייתי רגילה לזה... אבל אתגר זה אתגר!)
ש שרוני1ש New member 8/7/15 #22 ואם שאלתן את עצמכן... "אוקיי חכמה גדולה... אז מאיפה העקבים האלו?????!!!!????" אז הן מהחתונה של אחי מלפני כמה שנים! שם הייתי קורבן אופנה!
ואם שאלתן את עצמכן... "אוקיי חכמה גדולה... אז מאיפה העקבים האלו?????!!!!????" אז הן מהחתונה של אחי מלפני כמה שנים! שם הייתי קורבן אופנה!
H Happy Goth New member 9/7/15 #28 פייי כמה יפה לך על עקבים! דווקא חשבתי שעקב כזה צ'אנקי מעניק תמיכה טובה יותר לרגל טוב, זה לא ממש רלוונטי כי את לא נועלת את הסנדלים, אבל בעיניי היו הולכות אפילו יותר עם מכנסיים, או סקיני ג'ינס או המכנס שלושת רבעי השחור שלך?  
פייי כמה יפה לך על עקבים! דווקא חשבתי שעקב כזה צ'אנקי מעניק תמיכה טובה יותר לרגל טוב, זה לא ממש רלוונטי כי את לא נועלת את הסנדלים, אבל בעיניי היו הולכות אפילו יותר עם מכנסיים, או סקיני ג'ינס או המכנס שלושת רבעי השחור שלך?