לבטים ותהיות :)

panda28

New member
לבטים ותהיות :)

שלום לכולם!
אני קוראת סמויה כבר המון זמן פה, ורק עכשיו מצאתי את האומץ לכתוב. אחלה פורום!

אני בת 28, מעולם לא הייתי במערכת יחסים ולא שכבתי עם גבר.
יצאתי לא מעט לדייטים, אבל בדרך כלל זה לא המשיך מעבר ל2-4 דייטים. תמיד היו נשיקות אבל אם זה הגיע למיטה זה בדרך כלל הסתכם בלעשות אחד לשניה ביד. עם 2 זה הגיע לסקס אוראלי (שאני ביצעתי...לי לא נתתי שיעשו)...
לא סיפרתי לאף בחור שאני בתולה, זה אף פעם לא הגיע לשלב שהרגשתי צורך שידעו.

בחודש האחרון אני יוצאת עם בחור מקסים, ואיתו אני כן רוצה שהעניינים יתקדמו.
יצאנו כבר מספר דייטים ואני ממש נהנת איתו! התנשקנו פעם ראשונה רק בדייט שלישי (זה נורא הפתיע אותי...).
בשבוע שעבר הוא בא אליי הבייתה והעניינים התחממו והגענו למיטה. הוא ירד לי (פעם ראשונה בשבילי!) , ואני לו והיה מעולה! זאת גם הפעם הראשונה שני מרגישה בנוח בעירום עם גבר.
אבל אז הוא שלף קונדום וקפאתי! פשוט קפאתי! ירד לי כל החשק! באמת שרציתי את זה, הייתי מוכנה לסיכוי שזה יגיע לחדירה, אבל כשזה הגיע לזה פשוט נבהלתי ועצרתי אותו. אמרתי לו שאני לא רוצה שנעשה הכל ביום אחד.
הוא היה מקסים כהרגלו ופשוט המשכנו להתמזמז כאילו לא קרה כלום.
יש לי הרגשה שגם לו אין יותר מדי נסיון מיני.
אתם חושבים שאני צריכה לדבר איתו על זה? לספר לו שאני בתולה? אני חוששת שזה יפחיד אותו...

וגם, לא דיברנו באף דייט על מערכות יחסים (קודמות או לאן הקשר שלנו הולך). מצד אחד, זה הולך נפלא, נפגשים, מדברים כל יום ונראה שמתפתח שם משהו רציני אבל מצד שני אולי רק אני רצינית?
האם צריך לנהל שיחת יחסינו לאן או פשוט לזרום עם זה? איך מתחילים שיחה כזאת בכלל?

airtruck

New member
אז..דעתי היא

שדבר ראשון נשמע או יותר נכון נקרא שאת בחורה מדהימה ורגישה ואמיתית.דבר שני ( לא לא דוור כי דואר ישראל לא שובת) לדעתי את צריכה לדבר באופן ישיר ככה שאתם ביחד במקום שקט או לפני אקט.לדעתי הבחור רגיש ומתחשב אך אם את מרגישה שאת רוצה את זה יותר לאט אז תגידי לו לגבי הבתולה לדעתי זה לא צריך להיות issue כאילואיזה קללהאם את מרכישה שבא לך לזרום אז תזרמיטוב זה השנקל שלי

Reyn

New member
זה לא ממש עניין של "יחסינו לאן"

בשביל אנשים מנוסים, הפעם הראשונה ששוכבים עם בן/ת זוג חדש היא לא מאורע עד כדי כך דרמטי, וגם לא תלוי בשאלה לאן הולך הקשר. אם גם בפעם הבאה תגיעו לאותה סיטואציה, ולא תסבירי לו מה עומד מאחורי החשש שלך, הוא עלול לקבל רושם מוטעה שאת לא מעוניינת בו.
כדי שיבין את נקודת המוצא שלך, הייתי מציע שתספרי לו על הבתולין. לא כפרט אפל ודרמטי, אלא כעובדה מעשית. ספרי מה הוביל אותך להישאר בתולה עד כה, ומה יקל עלייך להשתחרר ולהרגיש נוח לשכב איתו בפעם הראשונה. אם הוא מספיק סובלני כדי להיות בן זוג רציני, כנראה שהוא יקבל את זה ויהיה סבלני איתך.
בהערת שוליים: זמן לא פותר את כל הבעיות. אני לא מאמין בתחושת מוכנוּת שמגיעה כך סתם מעצמה, לדעתי צריך להביא את המוכנות הזו דרך מעשים. נשמע שאת כן מרגישה מוכנה לשכב איתו, ורק נתקפת סוג של חרדת ביצוע - ולכן הפיתרון הוא להתקדם לאט ובדיאלוג משותף כדי לעזור לך להתגבר על החרדה הזו בעתיד הנראה לעין.

dori78

New member

שני עניינים שונים

דבר ראשון תחליטי עם עצמך אם את רוצה להתקדם איתו הלאה, בלי קשר לאיך יתקדם הקשר שלכם.. אם את מרגישה שאת מוכנה לזה ומרגישה שאת רוצה שהפעם הראשונה תהיה איתו ואת מרגישה בנוח, לכי על זה. אבל תגידי לו לפני שאת בתולה.. זה חשוב כדי שיהיה רגיש ועדין איתך, למרות שמאמינה שגם ככה הוא יהיה :) אבל עדיין חשוב שתגידי כי הוא צריך לדעת ולהיות רגיש כי זה שונה בפעם הראשונה מאשר פעמים אחרות.
בקשר לשיחת יחסינו.. תראי כמובן כל אחד יכול לשחק את עצמו שהוא רציני ולרצות להשיג משהו אחר, אבל מתוך נק' הנחה שהוא לא סתם משחק איתך, אין סיבה לחשוב שהוא לא רציני.. אתם רק חודש ביחד, פשוט תזרמי.. תמשיכו לצאת להנות, לא תמיד גם חייבים את השיחה הזו, לפעמים פשוט זה מובן שאתם ביחד, ולפעמים השיחה עולה באופן טבעי בלי לתכנן ולהושיב את הבן אדם לשיחה פורמאלית :)
תהני!

PorFavor1

New member
לדעתי- זה פרט שצריך להסתיר

לא ברור לי מה בדיוק בן הזוג שלך אמור לעשות עם המידע שאת "בתולה".
את רוצה איזה פרס, יחס מיוחד, מדליה, או מה... ? האם בן הזוג שלך אמור להעריך אותך יותר או פחות ?
במילים אחרות- מדובר בפרט לא רלוונטי ליחסי מין עתידיים. אם בכלל- זה יכול רק להפריע לכל התקדמות.

אם את לא רוצה לשכב עם אף גבר- ראוי שתאמרי בלשון ברורה "אינני רוצה ! ". אבל במקום
להתקדם באופן ספונטאני, את ( משום מה ) רוצה לפזר מידע שעלול ליצור מסר מבלבל בקשר להסכמה שלך להתקדם ביחסי מין מלאים.
לאמר "אני בתולה" ולשתוק, זה פרט שאפשר לפרש לכל מיני כיוונים, ואת בעצמך לא מסבירה על שום מה ולמה, ולא אומרת ברור מה את רוצה.

אם רוצה יחסי מין - את צריכה לשמור לעצמך את היעדר הניסיון שלך.
לא צריך מילים כמו "בתולה".

העניין הוא "רצון". לב העניין הוא רצון או אי רצון.
עובדות, פרטים, עבר מיני, היעדר ניסיון- לא מעניין.

panda28

New member
אני מסכימה, אבל

אני בהחלט מסכימה שלא צריך לעשות מזה עניין גדול!
אני רוצה לעשות סקס ומוכנה לזה, פשוט חשבתי שבגלל שאז עצרתי אותו הוא יחשוב שמשהו לא בסדר ואני לא מעוניינת.

אני יותר בכיוון של לא להגיד, אבל מה אם לא אדע מה לעשות? או שפשוט לתת לו לחשוב שאני ממש גרועה במיטה :)?

כמהאפשר

New member
אני לא מבינה, וכאשר יירד לך דם

או תתקפלי מכאבים מה יקרה אז?
מה עם האמון שיישבר?
&nbsp
סליחה, הגעתי מראשי וסליחה אם זה נשמע ביקורתי,
אבל אם גבר לא היה אומר לי דבר כזה והייתי מגלה את זה לאחר מכן לא הייתי מגיבה בהבנה. לפחות לא בהתחלה.

לספר או לא לספר, זאת השאלה :)

אישית, אני חושבת שצריך לספר.
זה יכול רק לעזור.
בלי קשר אם יש או אין לו ניסיון
הוא יבין בעקבות הגילוי הזה שאת זקוקה לזמן ולקצב אחר, יהיה רגיש יותר לקצב שלך ויתחשב.
כי אם אינך משתפת הוא עלול לחשוב שאת נרתעת ממנו או לא להבין "מה הסיפור שלך".

אני חושבת שתקשורת כנה, פתוחה וברורה במערכת יחסים מובילה רק למקומות טובים
הסתרות לעומת זאת, מובילות בעיקר לאי הבנות ולעיתים לפגיעה של אחד הצדדים.
ככל שתהיי יותר אמיתית, כך תביאי את המקום בו את נמצאת, פיזית ורגשית ליידי ביטוי,
ביחסים בכלל וביחסי מין בפרט,
אם תגיעי למצב בו את יכולה לדבר בפתיחות על תחושותייך ורצונותייך, שניכם תרוויחו. בגדול!

PorFavor1

New member
מה זה זמן וקצב אחר ?

אני באמת לא מבין....
האם בתולין זו נכות ? או איטיות ?
&nbsp
אולי הגבר לא רוצה לגדל בתולה?
אולי הוא לא רוצה לדעת שהוא שוכב עם בתולה ?
אם היה רוצה לדעת... היה שואל...
&nbsp
אם הבתולין זה משהו כ"כ מפריע כך שבן הזוג צריך ניהול מיוחד, אולי צריך ללכת לרופא ולקבל טיפול רפואי.
בוודאי אינך סבורה שבן הזוג שלה מאוהב או משהו כזה...

PorFavor1

New member
מה שתגידי...

זה תמיד מצחיק אותי שנשים חושבות שהן המנהלות של הקשרים הרומנטיים- מיניים בעולם...
כאילו שהגבר הוא עציץ.
&nbsp
בתולין - זה דיבור שמתאים לבית כנסת ולא לזירה של אנשים חרמנים.
&nbsp
זכותו של הגבר לא לדעת, כל זמן שלא שאל.
זה פרט לא מעניין בכלל, שמאחוריו מסר מבלבל, כמו "אני מיוחדת, מגיע לי פרס. אתה צריך להעריך את מה שאתה מקבל".
המסר הזה- הוא מסר מאיים, מלחיץ, מיותר ועלול רק לקלקל.
&nbsp
אבל לא אכפת לי...
מצדי שפותחת השרשור תגיד לחבר שלה "אני בתולה. נא להתנהג בהתאם" ושיבין מזה מה שבא לו להבין מזה.
&nbsp
בחורות דעתניות שדוחפות לי הדעות שלהן ועוד מעליבות....
\פחחחח יאלללה

דווקא אתה מתייחס אליו (אל הגבר) כאל כזה (עציץ)

כדבריך, גברים הם חרמנים (סליחה על ההכללה :) ) נכון.
אבל לתומי ייחסתי להם עוד כמה תכונות, כבני אדם שיצרו קשר עם האדם שמולם (אשה במקרה הזה),
אלמנטרי שיתחשבו במקום בו היא נמצאת ולא ישתמשו בה רק ככלי לסיפוק צרכיהם.
אולי יפליא אותך לדעת, יש אדם שמחובר ל"חור" של האשה.

בחורות דעתניות?
מניחה ש מבחינתך אשה צריכה לפתוח רגליים ולשתוק.
כי אתה חרמן.
אם חלילה יש לה דעה (או רצונות, או קצב שלא מתאים לך) זה לא טוב.

לא מתאים לך?, אתה מעדיף לא לדעת?, זה מלחיץ אותך?
למה? כי פתאום תבין שהעולם לא סובב סביבך?

מקווה שאתה לא אמיתי. כי מה שאתה כותב כאן הזוי.

PorFavor1

New member
מה הולך עם הבנת הנקרא שלך ?

דיברתי על אנשים חרמנים, שזה כולל גם את פותחת השרשור.
בשום מקום לא אמרתי שכל הגברים חרמנים.
&nbsp
אומר זאת שוב למענך - דיבור על "בתולין" לא מתאים לאנשים חרמנים שעומדים לעשות את זה ( גם הגבר וגם האישה ).
מעבר לזה- אני רק אחזור על מסרים קודמים.
&nbsp
מי שלא רוצה לעשות סקס- שלא יעשה. אף אחד לא מכריח את הבחורה לשכב עם גבר.
אני חושב שמאחורי הדיווח הזה על "בתולה" יש כוונה נסתרת לאיזה.. משהו אחר שלא באמת נסב על סקס.
כך אני חושב וזהו.
אני לא שואל, אלא אומר.
&nbsp
וכבר אין לי סבלנות לבלבולים.

panda28

New member
סבלנות לבלבולים

לא רואה משהו נסתר בלהגיד שאישה בתולה חוץ מבקשה להיות עדין, להבין אם היא לא עושה בדיוק כמו שאתה אוהב (ברור לי שסקס זה משהו אינדיבידואלי כמו נשיקה וכל אחד אוהב את זה אחרת).
אתה נורא תוקפני, תנסה להבין מאיפה זה מגיע

DogsPCI

New member
הלו פאנדה, מה המצב?

תקשיבי, באמת אני אומר לך... שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים!

תני לי היום מישהי נחמדה, ישרה, רצינית, שלא תבלבל לי את המוח ותשחק משחקים, ושתדע מה המשמעות של כבוד ואמון הדדיים - ומצידי שלא ראתה גבר בחיים שלה, טוב?
.

תשמעי איזה-שהי "אנרגיה" קיימת במצב הזה, ואפשר לקחת את זה לכיוון-השלילי ולהיות עצבניים על זה, ואפשר לקחת את זה לכיוון החיובי ולהתרגש מזה
. אני במקום הבחור שאת מתארת הייתי מתרגש יחד איתך, ולא רואה שום בעיה כלל! לא עם המצב, ובטח שלא איתך
.

אבל זו הגישה שלי, כמו שאת רואה יש גם גישות אחרות... אני מקווה בשבילך שבחרת טוב
.

PorFavor1

New member
תגידי- אני שואל שאלה

תגידי- אם את שוכבת עם גבר בפעם הראשונה בחיים שלך, האם זה אומר שבן הזוג שלך צריך להעריך את זה יותר מכל יתר הפעמים שהיו לו בעבר?
הוא צריך להוקיר לך תודה או מה ?
מה באמת סוד העניין שעומד מאחורי הדיבור הזה?
&nbsp
תהרגי אותי אני לא מבין.
אני רוצה להבין.
יש כאן מישהו שרוצה באמת להסביר לי כמו בן אדם ? או שזה אמור להישאר מן תעלומה ?

למעלה