לבטים ותהיות :)

panda28

New member
הוא לא צריך להעריך יותר

לא אמרתי את זה
זה יותר עניין שיהיה יותר עדין כי אין לי נסיון וגם כי זה עלול לכאוב, שלא יבהל אם ירד דם

PorFavor1

New member
לא ירד לך שום דם

דם גם לא בהכרח מעיד על בתולין, ואם בכלל ייצא דם, זה יהיה בקושי טיפת דם אחת.
&nbsp
את רוצה שיהיה עדין ?
תבקשי את זה בלשון ברורה " תהיה עדין ואטי !!! ".
&nbsp
זה מסר ברור.
&nbsp
כל היתר- מסרים לא ברורים.

dori78

New member
ואת זה אתה יודע כי היית פעם אשה בתולה?

אם לא ברור לך מה ההבדל בין "אני מעדיפה את זה עדין ואטי"
לבין "זאת הפעם הראשונה שלי" - כנראה שלעולם לא תבין על מה מדברת פות"ש.

panda28

New member
עניין הדם

משתנה מאישה לאישה, יש כאלה שיורד יותר, כאלה שפחות וכאלה שבכלל לא יורד להן.
לא מפחיד אותי הדם או הכאב מפחיד אותי שהבחור ירתע כשיראה דם

dori78

New member
קבל תשובה, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אתה מגיע כל הזמן מנקודת מוצא גברית ושוביניסטית להחריד, שרואה בבתולין איזה "פרס".
כאילו ש"לפתוח בתולה" זה משהו שמביא לך כבוד. אתה אומר "למה היא חושבת שהיא פרס".
למה נדמה לך שהסטטוס הוא זה שחשוב???

תן לי להסביר לך משהו שכנראה לא שמת לב אליו:
יכול להיות שבמקומות מסויימים, בתולה זה פרס.
ברוב המקומות הללו, הפרס הוא לא הבתולה עצמה, אלא הבתולין שלה.
אתה מצליח להתעלם באופן עקבי מהעובדה, שיש פה אשה מסביב לכוס הבתולי הזה, אשה שחוששת שיכאב לה, אשה שכל חייה אמרו לה שסקס זה X או Y, אשה שלימדו אותה לקשר סקס עם רגשות מסוימים. אשה שמדברת על החוויה שלה, שהולכת להיות חוויה ראשונית שהיא תזכור כנראה כל חייה. לא כל גבר מסוגל להתמודד עם זה.
גבר שלא מסוגל להתמדד עם זה, עלול להאשאיר אותה עם תחושות נוראיות וזיכרון טראומתי מכל מה שקשור לסקס.

תנסה לדמיין שמישהו מספר לך, שאם יחדירו לך לרקטום משהו זה יהיה נורא נעים, הרי שם ממוקמת בלוטת הערמונית.
מצד שני - כל חייך לימדו אותך שחדירה אנאלית זה משהו כואב, אפילו משפיל. אבל אתה סקרן, רוצה לנסות את זה כדי לגלות - אולי זה באמת נורא נעים? מי שיעשה את זה איתך, צריך להיות מישהו שאתה סומך עליו שיפסיק אם תבקש, שיתקדם בקצב שמתאים לך, שלא יכאיב לך ויגרום לך נזקים פיזיים ונפשיים.

אתה מתחיל להבין על מה אני מדברת, או שאתה עדיין חושב שמה שמשנה זה הסטטוס המפגר הזה???

PorFavor1

New member
עונה לך

אני לא יכול להתמודד עם כל התחושות שלך כאישה.
אם את מוצאת את עצמך נפגעת כאישה- זו לא הכוונה.
אם לא מתאים לך לשכב עם גבר מסיבותייך- אל תעשי כן.
&nbsp
אני אמרתי את מה שאני חושב, ועדיין חושב כך.
מילים כמו "בתולה, חסרת ניסיון" וכו' - אין להן מקום בגיל 28 ובטח שלא לאחר מכן.
הרגע של לפני שעושים את זה- הוא רגע עדין. מילה אחת לא במקום, וכל העסק פוקע.
&nbsp
מי שרוצה בן זוג עדין ומתחשב, צריכה לבקש זאת במפורש. "תהיה אטי ועדין". זהו.
מי שלא רוצה סקס, או לא רוצה חדירה, גם היא צריכה לדבר ברור על כוונותיה. זה לא עניין שהצד השני אמור להבין באופן בלתי מילולי.
&nbsp
בעניין דימום- בגיל 16 הייתי עם בתולה בת גילי. עד כמה שאני זוכר, רק בפעם השנייה ששכבנו ירד לה מעט דם, בקושי טיפה אחת.... והיה צריך להדליק את האור בשביל לראות זה.
&nbsp
בעניין הכרזת בתולים - פעם יצאתי עם בחורה אחת שלא ידעתי שהיא בתולה. היו כמה פעמים שהיא עצרה אותי ממש רגע לפני וזה היה מאוד מרגיז...
בסופו של דבר לא שכבתי איתה ( וטוב שכך ). שכבתי עם הרבה אחרות. בלי כל הקטע של בתולה או בתולים.
לא אתפלא אם עד היום היא בתולה... ושיהיה לה בהצלחה...
אני דווקא שמח שלא שכבתי איתה. לא מתאים לי לגדל בתולה, מה גם שהיא הייתה ונותרה מבוגרת ממני בכמה שנים.
&nbsp
אני עדיין לא מבין את העניין האמתי עם בתולים....
פותחת השרשור אמרה שהיא רוצה לשכב עם גבר עדין ומתחשב, אז היא צריכה לאמר לו "תהיה עדין ומתחשב".
כל אמירה נוספת, היא בלבול מוח מיותר ומעיק.
זאת דעתי.
&nbsp

DogsPCI

New member
זכותך
, גם אם אני לא חושב שאתה צודק בה...

לך אולי זה לא משנה, בסדר. יש אחרים שלהם זה ישנה.
&nbsp
ועבור מי שנמצאים במצב הזה, עדיף להם למצוא מישהו/י שזה כן משנה לו/לה, מאשר מישהו/י שזה לא משנה לו/לה.
ולו רק בגלל שאיכפת להם לדעת על מה שעובר על מי שמולם... ובכל תחום שהו.

Reyn

New member
ההודעות שלך מבחילות ואני מציע לכולם להתעלם מהן.

PorFavor1

New member
במישור הפסיכולוגי -

לא מבין למה את קובעת שהפעם הראשונה צריכה להיות משהו נפלא וקסום ורומנטי... צריך לאמר את האמת, שהפעם הראשונה לאישה, זה לא נפלא וקסום ולא תמיד רומנטי.
&nbsp
תתפלאי- גם לגבר זה לא נפלא ולא קסום ולא תמיד רומנטי.
כל גבר שהיה עם אישה או נערה בת גילו, זוכר את מה שזוכר... זה לא תמיד נעים להיזכר. מה לעשות... זה לא צריך להותיר שום חותם שלילי להמשך הדרך.
בהמשך הדרך מחליפים בן זוג, ומקווים לטוב. אין וודאות לגבי האיכות.
גם אין וודאות לגבי זמינות יחסי המין.
&nbsp
מי שלא מוכן להמר על איכות - שלא יהמר בכלל.
שילך על בטוח, ושלא ישכב עם אף אחד ואף אחת.
וגם שלא יפזר כל מיני הצהרות שהמסר מאחוריהן לא באמת ברור עד הסוף.
יש בעולם גם אנשים קצרי רוח, שאין להם סבלנות לגדל אף אחד. ככה זה.

dori78

New member
באמת שחיפשתי הרבה, לא מצאתי

בהודעות שלי את המילים "נפלא", "קסום" או "רומנטי".
לא רק אני, אף אחת מהנשים בשרשור הזה לא דיברה במושגים הללו.

זה שלך "אין סבלנות לגדל בתולה" (מה זה הביטוי הדוחה הזה???) לא אומר שאין גברים אחרים, עם אינטליגנציה רגשית
ויכולת התחשבות באשה שמולו, בין אם היא בתולה או שזו הפעם הראשונה שלה אחרי לידה וגינלית טראומטית.
תתפלא, מרבית הגברים בעולם שונים ממך.

אתה ממשיך להתייחס לנשים כגוש בשר שאמור לספק את היצרים שלך.
בהצלחה עם זה. זה גם מסביר למה נדמה לך שנשים מעצם היותן נשים שולטות במערכת היחסים בעזרת סקס.
אני לא מכירה אף אשה שפויה, שהיתה רוצה לנהל מערכת יחסים עם אדם שמחזיק בדעות כמו אלו שאתה כותב כאן.

PorFavor1

New member
את לא מכירה....זה בעיה...

אבל לפי תפיסת עולמי- נשים אכן שולטות במערכת היחסים באמצעות סקס.
מרגע שאין סקס- אין להן שום שליטה על הקשר... נאדה, כלום, אפס.
&nbsp
נשים שאני יוצא איתן - חייבות לספק את היצרים שלי. אחרת אין לי מה לחפש אצלן. חד וחלק.
&nbsp
אם זה מאוד עקרוני לאמר לבחור "אני בתולה"- אז לפחות אולי יש מקום לאמר זאת ולא רגע אחד לפני המעשה עצמו, אלא זמן מה קודם לזה עוד לפני שלב המשחק המקדים.
כלומר לא לנצל את להט הרגע שבו הבחור כבר מוכן ומזומן למעשה עצמו.
במצב כזה, יהיה אפשר לבחון את האינטליגנציה הרגשית שאת מדברת עליה. לבחון אותה ללא גורמים זרים ( כמו חרמנות ).
&nbsp
חוץ מזה- תמשיכו לנהל כאן אחד את השני, לחלק עצות לבתולות אחרות ולגברים חסרי ניסיון מיני וזוגי..
אני לא רוצה להפריע לכם, ונמאס לי להיות האיש הרע.

dori78

New member
אם נמאס לך להיות האיש הרע

תשנה את דרך החשיבה שלך, שהיא שוביניסטית וגועלית.

בעצם, אני לא בטוחה שהיא שוביניסטית.
יכול להיות שכל האנשים (כלומר: לא רק נשים) הם בעיניך גושי בשר שמטרתם לספק את גחמותיך ורצונותיך.

יאללה, ביי.

Matzeket

New member
קודם כל- איזה כיף!

תתחדשי על מערכת היחסים ותהני ממנה.

כמו בכל מערכת יחסים אנושית, בכלל וזוגית בפרט- מילת המפתח היא תקשורת
אז לא, לא בהכרח צריך לעשות שיחת יחסינו לאן, אבל כמו שאת רוצה שבן זוגך ידע להיות שם כשאת עצובה או שמחה ולהגיב בהתאם
הוא צריך גם לדעת כשקשה לך , כשמשהו מפריע לך, כשאת חוששת ממשהו וגם כשמשהו נעים לך או עושה לך טוב.

באופן אישי שמתי לב שהרבה פעמים בזוגיות עצם זה שעדכנתי את הצד השני שעובר עלי משהו היה מה ששחרר את התקיעות
(נניח הפסקתי להרגיש פתאום ואמרתי לו את זה- והתגובה שלו, זה שהוא לא נבהל, זה שהוא אמר שזה בסדר ושהוא שמח ששתפתי אפילו שבפועל הוא לא עשה שום דבר עם זה וגם לא היה מה לעשות עם זה שחרר את הפקק הזה של חוסר הרגש שאם לא הייתי מדבררת אותו , היה גדל וממשיך להבהיל ובעצם מזין את עצמו).

אז לא צריך להפוך את זה לדרמה
אבל צריך לשתף. להסביר. להגיד שאת רוצה אבל להסביר את העכבות- תראי שזה כבר יסתדר מעצמו.

חוץ מזה, הוא נשמע ממש מקסים. תהנו!

panda28

New member
החלטתי לא לספר

אתמול העניינים התחממו והגענו למיטה, הפעם הוא לא הוציא קונדום אלא שאל אם אני רוצה להתקדם ...אמרתי שכן, ביקשתי שיהיה עדין וככה היה ;)

למעלה