"לביל יש חברה"

hallcat10

New member
"לביל יש חברה"

אני לא יודעת עם זה נכון ואני מקווה שלא....כי יאני יתאבד עם כן.. לא ניראה לי שזה נכון כי ניראה לי שזה ממזמן כי בראיונות שעשו להם בזמן הקרוב הוא אמר שהוא פנוי ואם תהיה לו הוא יודיע בתקשורות.. אבל תראו ותגידו עם ניראה לכן שזה נכון: http://tokio-hotel.do-goo.com/forum-f2/topic-t93.htm

SpongBobit

New member
יואו אם זה נכון אני כ"כ שמחה בשבילו !!!

אבל צריך את האישור שלו, והוא אמר שהוא בחיים לא יסתיר אם תהיה לו אחת כזו. אני מקווה שאם זה נכון היא אחת טובה, לא ביצ' מניאקית כזו ! יוו סוף סוף !

PerfectSP

New member
קודם כל 'אתאבד', ../images/Emo190.gif

ושנית, אז?
אז יש לו חברה כפרעליוXDD

SpongBobit

New member
ולמה להתאבד בדיוק ?!

כאילו את צריכה לשמוח בשבילו, כי הרי די ברור שאת לא תצאי איתו ><

hallcat10

New member
פעם השניה...

אני צוחקת!!!!!!!! ו...מישהי שמעה יותר על זה?....ואם זה אמיתי????

LiHiLuSh

New member
תיקרה ושם את כול התגובות שלנו זה סתם!

זה ישן ולא רלוונתי בכלל

dorkiflitz

New member
הראיון הזה לא אמיתי. ועוד כמה דברים..

הראיון הזה לא אמיתי.. חרשו עליו. ויש הוכחות.. כי ביל אמר שהוא לא יגיד מי היא אבל הוא אומר כמה יפה היא וכל התכונות שלה? וגם.. עוד מלא טענות רק אנלא זוכרת אותן.. זה היה בכל הבלוגים והאתרים ואמרו שזה לא נכון.זה גם לא לקוח משום עיתון או סרטון.. אז זה מפוברק רצח. ועכשיו.. למה שתתאבדי? וגם כתוב בהודעה שזאתי שמה שהיא תחוך ורידים. כאילו, פאק! תנו לבנאדם להינות מהחיים. אם הוא מאוהב, אם הוא רוצה סטוץ עם מישהי.. זה לא שהוא באמת ישים על מישהי ועוד מישראל. בלי להעליב.. אבל באמת. תיהיו מציאותיות לרגע ותשמחו.. אם אתן כל כך אוהבות אותו אתן גם צריכות להיות שמחות בשבילו שהוא מאושר.

LiHiLuSh

New member
אויש נו בנות חחחחחח עכשיו ראיתי ש..

זאת ההודע הישנה שלנו על כול זה וזה לא אמרתי אין לכם מה לידאוג אין לו חברה וזה ישן על תיכנסו ללחץ או לשמוח שיש לו חברה D: כי אין לו

hallcat10

New member
כן ניראה לי...

ו...שרשמתי שאני אתאבד... צחקתי... אל תיקחו אותי ברצינות.... חחחXDXDXDXD

למעלה