"לביל יש חברה"

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif לא נשמע כל-כך נכון...

אבל אם כן... אני שמחה בשבילו!!
אני מקווה שהיא באמת חמודה כמו שהוא אומר (אבל לא הייתי מתנגדת להיות מקומה
)

LiHiLuSh

New member
../images/Emo103.gifזה לא אמרתי זה היה אצלנו בפורום שם

ממיזמן וזה לא רלוונתי כבר וזה ישן!.. וזהו הוא פנוי ^^ למרות שיכול להיות נחמד עם תהיה לו סוף סוך האבה רק חבל שזאת אל אני

SpongBobit

New member
וואי ונגיד אם זה נכון...

אנחנו צריכים לשמו בשבילו ! אנחנו יודעות כמו הוא חיכה לזה ורצה את אשת החלומות שלו ונגיד שזה יקרה (מקווה בעתיד הקרוב..כי עכשיו זה לא נכון) אנחנו רק צריכים לשמוח ! כאילו, תפסיקו לחיות באשליות שתצאו עם ביל , כאילו עם כל כמה שאנחנו רוצות אתן זה ( מדברת גם בשם עצמי חח) ופמפנטזות על זה אין סיכוי, קלטו. רק תחשבו לעצמכן כמה הוא חיכה לאשת החלומות שלו, אחת שתבין אותו ושתהיה נחמדה וכאלו..ולא ביצ' ! טוב צריכה ללכת, נשרפו לי השניצלים XD

Shir Kaulitz

New member
../images/Emo187.gif חחח תירגעו : ]]

כאילו שלאחת מאיתנו יש סיכוי איתוו
עכשיו אין לו חברה אז זה לא משנה ,,,,, אבל מתי שתיהייה לו ( כןן ,,, קצת קשה להגיד את זה : | ) אז שיהייה לו בכייף
אנחנו צריכות לשמוח בשבילו

../images/Emo36.gifאני ממש מקווה שכן בשבילו......./images/Emo26.gif

אבל עדיין אני אהיה עצובה מזה................. אבל כל עוד הוא מאושר, גמני מאושרת............... חחח קיטשי..........

חחחחחחחחחחחחחחחXDDDD../images/Emo168.gif

יואו התחלתי לקרוא את זה והתגובות של כולם ואני לא מפסיקה לצחוק XDDDDDDDDDDDDDDD כאילו מה? מה אתן קוראות לחברות שלהן זונות? עדיף שהם יהיו בודדים וגלמודים? חחחחחחחחחחח "אני בוכה עכשיו" "אני הולכת לחתוך ורידים" אה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו זה כ"כ הצחיק אותי
ואם יש להם חברות וכשיהיו להם חברות אני ממש אשמח בשבילו ואאחל להם שיהיו ביחד ויתחתנו וילדו טוקיונים קטנים
. תפרגנו קצת.. "ים של דמעות בשתי עיניי!!!!!!"

../images/Emo36.gifאוףףף למה אמרת לי?? ../images/Emo131.gifמה? חח ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני ממש מבואסת מזה............... אני מנסה להבין גם את הצד שלו, הוא גם בנאדם עם רגשות, ורק בגלל שיש עוד מליוני מעריצות בעולם ש.... איך אומרים?? "חולות לו על התחת"?? אז אסור לו שתהיה לו חברה?? גם לו מותר לאהוב......... אבל זה פאקינג כואב לקרוא את זה ככה, ועוד בראיון שבכלל לא היה מתוכנן שביל ידבר על זה.............. אוףףףףף למה?? אני מקווה שזה ממש לא עדכני לעכשיו............. אם למישו יש פרטים עדכניים יותר, תכניסו לפורום דחוףףףףףף אני נשברת כאן!!!!!!!!
Sorry שחפרתי...............

N i t z a n 42

New member
כנסוו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

א נתחיל בזה שהראיון הזה לא אמיתי! ב הוא מזה ישןןן!!! אני קראתי את זה לפני איזה חצי שנה!! ומאז לא שמעתי על זה כ-ל-ו-ם! ואם זה היה ראיון אמיתי באמת נראה לכם שלא היו על זה כבר מליון כתבות?! ובאמת נראה לכם שלא היו שואלים אותו מאז בשום ראיון על זה?! בקיצר זה לא אמיתי בכלל!!!!! די ישר להאמין לכל שטות..

למעלה