לבן הזוג יש עניינים לא פתורים עם האקסית

לא הכנות היא הבעיה. הבעיה היא הבעיה!!

&nbsp
את רק מציעה להחביא אותה. אבל היא עדיין תהיה שם.
&nbsp
להחביא דברים, לא גורם להם להעלם מהמציאות.
&nbsp
&nbsp
ואני לא בעד שהוא סיפר לה זאת. אישית הייתי מציע לו לחשוב הייטב, יום אחד. ואז לבחור ימינה או שמאלה - סופית!! ואישית מציע לו, לא ללכת לאירוע וגם הייתי מוריד לו כאפה על הרעיון. וכשיהיה סגור על עצמו, ויבחר סופית... לא יהיה יותר צורך לספר כלום. כי אין כלום ;).
&nbsp
&nbsp

התוצאה זה בדיוק העניין....

התוצאה לא תשתנה.
הוא בודק משהו עם עצמו ביחס למישהי שאיננה חלק מהזוגיות הזו.
נשארה רק הדרך....

וגם אתה עושה פה תרגילים רטוריים...... להגיד בתגובה למה שאמרתי ש"אני מעדיף כנות על פני חוסר כנות" זה גם תרגיל.
כי ברור שאני לא תומכת בחוסר כנות כדרך חיים...... (גם לא חושבת שזה מה שעולה מדבריי....)
אני לא תומכת בכנות אבסולוטית. מלפלוט דברים בלי שום מסננת......

עם כל הכבוד לזוגיות שלנו... אנחנו קודם כל בני אדם בפני עצמנו. ולא כל דבר הוא חלק מהזוגיות (גם אם ישפיע עליה בסוף. הכל משפיע עליה בסוף....)

אז בוא אני אחזיר לך את השאלה.... איזו תשובה הוא יכול לספק לשאלה "מה אתה צריך ממני במהלך הארוע?"..... מה הוא כבר יכול להצטרך ממנה?
זה לא קשור אליה בכלל... זה לא שאם היא תהיה או לא תהיה זה ישנה. לא שאם היא תחזיק לו את היד או תיתן לו את הספייס זה ישנה...... כי זה פשוט לא קשור אליה ואל ההתנהגות שלה.

אז עם מה נשארנו?
עם אמירה קשה ופוגעת , שיהיו לה השלכות קשות ללא קשר למה שיסגר בסוף הבחור בינו לבין עצמו.
תקופה של המתנה מורטת עצבים שבה היא "על זמן שאול" וגם בפוזיציה של "ממתינה לגזר דינה"....
סתם מעציב ומעליב אותה ללא שום צורך ובלי שתצמח מזה שום תועלת.

כנות היא מבורכת גם כשהנושאים קשים- כשהיא בסוף מביאה לתרומה מסויימת.
לא כשהיא סתם חוסר בגרות ויכולת לפלטר את עצמך טיפה.

שנה טובה.

אהבה קודמת לכנות? איך תתאפשר אהבה ללא כנות?

&nbsp
וכמובן שלהיות מעט דיפלומטי, ועם טאקט, זה בהחלט רצוי ומותר. יותר רצוי היה אם האישה לא תמדוד בגדי ים לפני בעלה ותבקש ממנו חוות דעת. יש ראי, שתגבש דעה. או חברה, או מוכרת.

בדיוק כמו שהיה עדיף שישתף בהגיג הזה חבר/ פסיכולוג

ולא יפיל את זה על האישה שלו באמתלה של "כנות".
וזה אפילו לא נופל להגדרה של להיות מעט דיפולמטי ועם מעט טאקט- אלא סתם להגדרה של טיפת שכל. אבל באמת רק טיפה.

בתכלס, הוא נשמע בעיקר אידיוט ואינפנטיל.
כמו ילד קטן, שחייב להגיד ע-כ-ש-י-ו את מה שיושב לו על קצה הלשון.... כאילו יוצא מזה משהו

מיכל203

New member
גם אני חושבת

שהכנות הזאת היא אחלה, ושאת צריכה ללכת לארוע.

הוא שם את הדברים על השולחן, שזה דבר מצויין, אבל מכאן אין דרך חזרה.
אין לך אפשרות עכשיו לחזור למצב של אי ידיעה.
אם נניח תחליטו שניכם לא ללכת, את תמשיכי לחיות בתחושה שאת אולי ברירת מחדל.
עדיף ללכת, לדעת, ולסגור את הפרק הזה של האקסית, גם אם זה אומר שהקשר שלכם יסתיים (וזה ממש לא בטוח. כמו שמריוס כתב, יכול להיות שלא יקרה כלום והחיים שלכם יחזרו לסידרם).

אייבורי

New member
כלום

&nbsp
תשמעי פעם הטרובדור חיים אמר "בכל זוג צריך שיהיה אחד גבר,גם אם זאת האישה"
&nbsp
ואני חושב שבזוגיות שלכם, את הגבר. הוא מבולבל, רגשני וסימפטי
ואת היציבה שעובדת מהראש.
&nbsp
בתכלס, אז יש לו משהו לא פתור, פגישה בחתונה לא תפתור את הבעיה ולא תעורר שדים, הוא יגיע, היא והוא ירגישו לא נוח ויתעלמו זה מזו, במקרה הכי הכי הם יחליפו כמה מילים ריקות.
אתם תחזרו הביתה, הוא יפטפט אותך למוות בנוגע אליה.
<זה הזמן שבראש תשירי שירים נחמדים>
ובעוד שבועיים זה יהיה לגמרי מים מתחת לגשר.
&nbsp
נ.ב.
אני יודע שזה מבאס, אבל כל אחד והתפקיד שלו.
מצד שני, בתור הגבר במערכת היחסים, את זכאית לדרוש ממנו לתלוש בשעווה
שערות מהרגליים

סליחה, אבל בן זוגך נשמע אינפנטיל.

אבל אמיתי, לא אינפנטיל כמו שמקללים.
הוא פשוט נשמע ילדותי מאוד.

נשמע שקשה לו מאוד לשמור לעצמו, והדחף לומר דברים ו"להתנקות" חזק ממנו גם כשזה לא לטובת הענין בכלל.

כי לשאלתך- אין לך מה לעשות עם זה בכלל.
אם זה באמת ככה בדיוק כפי שהציג את זה, אז הוא צריך ללכת ולברר את זה עם עצמו ולהחליט עם עצמו מה הוא עושה עם זה- ורק אז לשתף אותך.

ככה הוא אולי פרק מעצמו איזו מחשבה טורדנית ומעיקה שישבה עליו, אבל הפיל את העול הזה, בחוסר צדק וחוסר רגישות מוחלט- עלייך.

בלי קשר למה הוא מרגיש אליה או לא, והאם זה פתור לו או לא.... אני הייתי שוקלת שוב את היחסים שלי עם בן זוג שזו צורת ההתנהלות שלו.

אי אפשר לנבא את ההתפתחות

הייתי מציע לך להתלוות אל בן זוגך אל האירוע שהוא הוזמן אליו.
אין שום דרך לנבא או לחזות את השתלשלות העניינים כרגע.
זה שבן זוגך בעל עניינים בלתי פתורים עם בת זוגתו האחרונה, עדיין לא מצדיק שום פעולה חיובית או שלילית.
אני חושב שאותם עניינים לא פתורים של בן זוגך עם בת זוגתו לשעבר, ימשיכו להטריד אותו עוד בעתיד, גם לאחר גמר הקשר שלו איתך.
למעשה, את בכלל לא קשורה לאותם עניינים בלתי פתורים.

מה שכן, אני מציע לך לבלות אתו וליהנות אתו כל זמן שהדבר אפשרי, מפני שעדיין לא קרה דבר ולדעתי גם לא יקרה שום דבר עם בת זוגתו האחרת.
כל הקשרים הרומנטיים בעולם הם זמניים בהחלט, וכך גם הקשר שלך עם בן זוגך, עם קשר לענייניו הבלתי פתורים, או בלי קשר כזה.

שיהיה לך בהצלחה

שלום לך, כמובן רק הראיה שלי.

הכל עבר אצלי בסדר בהודעה עד שהגעתי למשפט הבא. ושם נעצרתי. סליחה על הכנות והישירות בדברים שלי. לא באנו לשחק. יותר נכון לומר, עד שקראתי את החלק שאדגיש:

"בשיחה הכי כנה ופתוחה הוא אמר שהוא מפחד שכשיראה אותה פתאום יגלה שעדיין יש לו רגשות אליה, שהוא לא באמת התקדם הלאה ממנה ושיבין מה הוא הפסיד. ".

אם הוא אכן אמר את המילים האלה. וזו לא פרשנות שלך או את הבאת מעצמך. אם הוא אמר בפועל את המילים האלה... קומי, לכי. ותברכי שפטרנו. ואל תביטי לאחור שוב.

ואכן תעשי זאת יפה ובנימוס. כי אכן היה כנה ( או כן?) איתך.

בהצלחה לכם.

הקשר בינו לבין האקסית .... אפילו באם הוא חי

אלה חיים של אחרי המוות - היינו אין חיים.

לפי התאור שלך היא עשתה משהו שלא יעשה.

ברור שעוזבים אותך בלי הסבר אחרי 3 שנים - אתה נשאר בזמן עבר.

אבל זה לא זמן עבר לשוב אליו, זה זמן עבר שלא מבין.

לדעתי את צריכה להגיד לו שבפרידות מהסוג הזה ברור שהרגשות נשארים - ושמשהו נפרד כך - הוא עושה את זה כי הוא התקדם, ויש לו שאיפה שאתה תשאר עבורו בסוג של הולד !

הוא המשיך הלאה איתך.

אל תערערי את זה.

בעיניי זה מקסים

שהוא משתף אותך כך בכזאת כנות וזה בסיס טוב מאוד למערכת יחסים טובה.
את באמת לא יכולה לעשות הרבה אלא רק לקוות שפגישה דווקא תעזור לו לשים את הדברים מאחוריו.

שלום

אולי תשתדלו שידבר יותר אתך ועם המשפחה ופחות עם האקסית, ואז פחות יצטרך להבחין בה. יחד עם זה, כדאי שיהיה נחמד גם לחברתו הישנה ויגיד לה כמה מילים טובות.

למעלה